FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Spovedania unui câine pe forumul www.fcdinamo.ro

Virgil17.10.2004 08:02

Pe forumul dinamovist am citit urmatoarea "spovedanie" a lui Nuova Guardia din Santa Barbara,USA,facuta la 30.09.2004:

Iata reactia unui suporter de vreme buna,de pe Dinamo-Online.net:

Era de bun simt macar sa incerce !

Nici macar nu au incercat...

I-a durut in ****...

Dinamo a facut azi exact ceea ce ne-a obisnuit sa faca in cupele europene:

SA FACA tara DE RUSINE !

Puteti sa va suparati pe mine dar Steaua ne e evident superioara!

INTOTDEAUANA SUPERIOARA !

Sincer mi-e rusine ca tin cu echipa asta...

Steaua a facut exact ce am prevazut:S-A CALIFICAT !

Dinamo a facut de asemenea ce am prevazut:si-a mai batut odata joc de noi!

Ne-a mai sfidat odata!

Ne-a mai tras o flegma în obraz !

Degeaba ne kakam pe noi...

Tinem cu o echipa de kakat !

Condusa de nishte infractori de drept comun !

La Steaua se vad banii bagati de oier !

La Dinamo se vad banii furati de acesti infractori...

Nu va mai amagiti de pomana...

Nu vom avea niciodata echipa pentru Europa...

Asta în timp ce Steaua va avea rezultate bune in cupele europene în fiecare an de acum încolo...

Din pacate,nu ma mai pot transforma in stelist acum,la 30 de ani,pot in schimb sa spun cu tarie:

NU MA MAI INTERESEAZA ACEST CLUB PENIBIL NUMIT Dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Astept injuraturile de rigoare...

Puteti sa ma injurati si sa-mi ziceti "spurkat" dar asta nu rezolva problemele...

Ma tem ca viitorul îmi va da dreptate.

-----------------------------------------------------

No comment.

stefan_cel_mare17.10.2004 17:14

Dinamo a pierdut in fata lui Manchester United si Partizan Belgrad.

Steaua a pierdut cu Poli Iasi si u Cluj.

cititi si site-ul vostru cu -Steaua "confirma" forma "buna".0-1 cu U- inceput tot de virgil

reddog18.10.2004 22:55

Acest comentariu a fost facut intr-un moment de ciuda... Am comunicat personal cu Nuova Guardia si a recunoscut ca au fost vorbe aruncate la nervi.

Vedeti-va de site-ul vostru ca daca ar fi sa caut si eu comentarii de genul celuia a lui NG le-as gasi instant.

Virgile, nu ai avut alt subiect de dezbatut decat Dinamo? Ma bucura faptul ca suntem permanent la voi in creierase...

FORZA Dinamo

Virgil19.10.2004 06:43

Dogy,ma tem ca tu si înca multi altii de-ai tai nu va vedeti de site-ul vostru.Dar asta ma bucura,pentru ca ceva îmi spune ca al vostru nu prea e interesant,ca e tristete mare pe acolo,dar mai ales invidie mare,manifestata de un oarecare reddoggie.Sa fie o coincidenta de nume sau esti chiar tu sub o alta piele(de câine evident). In alta ordine de idei nimeni nu te împiedica "sa cauti si sa gasesti instant comentarii de genul celuia cu NG".

Dogy,aici nu suntem la militie ca sa marcam,sus pe coltul din dreapta "strict secret",orice postam.Aici suntem în plina democratie.Din acest motiv,pe acest site neoficial,sunt înregistrati utilizatori mai mult de doua ori decât pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Iar ceea ce a postat acolo NUOVA GUARDIA spune mult despre starea voastra de spirit.Ma bucur ca într-un moment mai putin placut pentru el si pentru Dinamo,a putut sa recunoasca superioritatea Stelei.El a spus-o.Si nu numai el.Reciteste ce au postat si altii pe acel forum.Daca memoria nu ti-a permis sa retii.

Esti liber sa accesezi oricând doresti acest site democratic.Poate mai înveti si tu câte ceva despre caractere.Pentru ca postarile pe care le faci acolo îti tradeaza caracterul suburban.

HAI CIAO !

reddog19.10.2004 12:18

Pentru informatia ta, sa stii ca sunt foarte"urban" poate mai urban ca multi dintre voi... De altfel chiar eu eram, intr-adevar "reddoggie" pe forum la Dinamo, iar daca te uiti putin la profil vei vedea cat de "taran" sunt, inclusiv la studii care pentru multi dintre voi se reduc la a scrie pe acest site. Evident ca imi pare rau ca Dinamo nu s-a calificat, cred ca si tie ti-ar parea daca ar fi vorba de Steaua.

Las-o mai moale cu atacurile ca nu isi au rostul :P

Dinamo STILL Romania'S CHAMPIONS!!!

Virgil19.10.2004 16:36

OK.Nu-ti iesi din fire.Te cred.Am simtit imediat ca am de a face cu un intelectual provenit dintr-un mediu urban.Ziceam de caracter ca ar fi suburban.Dar acum daca stau mai bine sa ma gândesc s-ar putea sa ai chiar un caracter adevarat,cu mici influente provenite dintr-un mediu situat mai la marginea orasului.Dar asta conteaza prea putin.Daca te-a deranjat într-adevar,înseamna ca s-ar putea ca eu sa fi apreciat superficial.Daca poti sa demonstrezi prin fapte acest lucru e perfect.Daca nu,nici o problema,nu ma intereseaza în cel mai înalt grad.Bine aradene,te las în pace daca nu vrei sa mai "sporovaim" pe aici.Dar as dori s-o lasi si tu mai moale.

S-auzim de bine ca de vazut...

reddog20.10.2004 14:02

No problem!

Poti oricand sa sporovaiesti cu mine, nu ma supar eu asa usor, ca daca as fi facut-o nu as mai fi fost pe site de mult...

Dinamo RULES!

Virgil20.10.2004 14:18

Asta e deja prima dovada ca vrei sa demonstrezi.Ma bucura.

S-auzim de bine,ca de vazut...

reddog21.10.2004 14:55

Desi, recunosc ca nu o spun din toata inima, bafta cu belgienii. Totusi cred ca veti gafa.

Dinamo RULES!

P.S: Cine stie cu vazutul? Poate ca ne intalnim pe la Timisora, cand, fii convins, va fi singura data cand voi tine cu Poli aekaka...