I-au acuzat pe constănţeni
Radu Oprişan
Fotbaliştii Rapidului i-au acuzat pe "rechini" la final că au jucat pentru Steaua. "Ce vreţi, mă, să mergeţi în Europa, să vă băgaţi cu fundu' în poartă ca Steaua la Middlesbrough?", le-au strigat giuleştenii. Marius Constantin le-a transmis dobrogenilor: "Să vă luaţi flori de banii cîştigaţi în seara asta!". Antrenorul Farului, Momcilo Vukotici, a spus la final că "am jucat pentru noi, nu pentru contracandidatele Rapidului. Vrem să terminăm înaintea Naţionalului şi a Timişoarei şi să jucăm în Intertoto". Patronul constănţenilor, Gheorghe Bosînceanu, a susţinut la final că "nu am avut nici o primă din altă parte, ci doar bonusul de 1.000 de dolari la egal stipulat în regulamentul clubului. Ce-ar fi vrut Rapidul, să ne dăm la o parte?". (Radu Oprişan)
"Nu am ce să le reproşez băieţilor, am întîlnit un adversar care s-a apărat aglomerat şi care a beneficiat de prestaţia senzaţională a portarului Curcă"
Răzvan Lucescu
"Constănţenii s-au apărat cu toţii contra noastră, într-un sistem pe care nu pot să-l definesc, iar cu Steaua au avut fundaşii la centrul terenului"
Vasile Maftei
"Farul a jucat handbal în Giuleşti, cu toţi jucătorii masaţi pe semicerc"
Ionuţ Rada
Arbitraj contestat
Arbitrul Anton Heleşteanu a avut cel puţin patru faze dificile în partida de aseară. Rapidiştii au solicitat de trei ori penalty. În minutul 63, Romeo Stancu a fost blocat în careu de fundaşul dreapta al Farului, Farmache, pentru ca, şapte minute mai tîrziu Valentin Negru să fie atacat în careul constănţenilor printr-un tackling din spate. În minutul 80, Curcă a plonjat la picioarele lui Buga în suprafaţa de pedeapsă. Oaspeţii au cerut şi ei acordarea unei lovituri de pedeapsă în minutul 54, cînd Guriţă a fost oprit de Marius Constantin. Reluările TV au arătat că Heleşteanu a procedat corect de fiecare dată lăsînd jocul să continue în ciuda protestelor. (Radu Oprişan)
"Măcar un penalty"
Secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta, a contestat arbitrajul lui Anton Heleşteanu. "Ce i-am făcut, că m-am purtat frumos cu el? Dar cînd ai patru la limită, dă şi tu un penalty!", i-a strigat Zotta observatorului de arbitri de la partida de aseară, Patriţiu Abrudan. (Adrian Florea)