FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ajutor

dansanyi07.05.2006 08:43

stimati prieteni, sunt din Targu-Mures, am 48 de ani si va solicit ajutorul.

Marti de dimineata ma deplasez la Bucuresti si copilul m-a rugat sa ii cumpar o bratara si un poster mare cu Steaua. Cine poate sa ma indrume la magazinele unde pot cumpara aceste obiecte il rog sa ma contacteze la adresa de email:d***@***.

Voi fi cazat undeva pe strada Academiei, poate este vreun magazin prin apropiere.

Va multumesc anticipat.Cu stima si respect pentru adevaratii suporteri(atat la bine cat si la greu), Dan S.!

Dj07.05.2006 09:20

str academiei? asta pe unde e? :oops: :roll:

antonika07.05.2006 09:52

ia un taxi si zi sa te duca la Mecul de langa parcul Cismigiu si acolo e magazin Steaua..... dar bratari se gasesc pe la toate chioscurile la toate colturile de strada....

***alex***07.05.2006 11:57

Bratari gasesti la orice oficiu postal din Bucuresti!

alex ripper07.05.2006 19:04

Magazin Steaua este si in PIata Muncii,dar cel mai apropiat magazin este cel din str.Brezoianu.

spre_2408.05.2006 07:55
ia un taxi si zi sa te duca la Mecul de langa parcul Cismigiu si acolo e magazin Steaua..... dar bratari se gasesc pe la toate chioscurile la toate colturile de strada....

io caut de vro 2 luni si nu gasesc..:| dabia gasesc suporter Steaua...bratari mi-am luat de la meciuri..