FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce s-a intamplat cu Steaua???

i^need^money16.10.2004 16:29

Asta este intrebarea p care mi-o pun d mult timp....Steaua nu mai joaca nimik d la penultimul titlu(1998) mai precis d la inlaturarea lu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] d la echipa....c s-a intamplat cu Steaua??de ce un club d talia Stelei nu isi propune sa ia cupa??cine e vinovat d c se intampla cu noi?sper si ma rog ca in acest an sa luam ceva...altfel nu stiu care va fi reactia suporterilor....

greco17.10.2004 08:37

Daca te gandesti bine, o sa iti dai seama ca si titlul din 98 a fost extrem de chinuit. Cu egal in Giulesti in prelungiri, cu egal in penultima etapa la Sportul... Ne-au scos Bacaul si Craiova, care au luat, neasteptat, 5 puncte Rapidului in ultimele deplasari ale lor. Imi aduc si acum aminte declaratiile de atunci "la anul ne vom lua masuri sa fim campioni cu 10 etape inainte de final"... Stim cu totii ce a urmat.

Steaua s-a rupt in acea perioada, odata cu plecarea ultimilor oameni de valoare. Cu actuala conducere nu o sa ajungem nicaieri... sau, poate la faliment. Ceea ce ma surprinde extrem de neplacut este ca majoritatea stelistilor nu isi dau seama ce se intampla!