FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incercam un pronostic pt meciul cu Otelul?

Virgil16.10.2004 12:25

Duminica seara de la 20:15,pe Ghencea,Steaua va încerca în fata Otelului din Galati sa stearga cât va putea din amaraciunea ultimelor 2 rezultate.Cu o noua fata în comparatie cu cea de la ultimul meci,cel cu U,Steaua va fi indiscutabil mai puternica,cu Neaga,Dica,Paraschiv si Ogararu în teren.Otelul este echipa meciurilor transante,neavând nici un meci egal pâna acum.Din 8 meciuri disputate a câstigat 4,restul de 4 fiind pierdute.Golaverajul negativ,6-8,ne dezvaluie un Otelul zgârcit în a marca goluri,si oarecum darnic în a primi.Exact ce ne trebuie,zic eu,pentru a reusi sa ne urnim.Dupa cum se stie Hamutovski este accidentat si înca nu a venit de la Minsk.Florentin Dumitru este în continuare accidentat astfel încât vom consemna prima lui absenta în acest campionat.Din aceste motive formatia probabila va fi urmatoarea:Martin-Ogararu,Baciu,Ghionea,P.Marin(?!)- Pitu,Paraschiv,D.Munteanu,Dica-Neaga,Cristea.Sa speram ca "blestemul" ultimelor meciuri a trecut si ca în urma unui joc bun si a unei victorii,vom putea privi cu încredere spre prima înclestare din grupa Cupei UEFA,cea cu Standard Liege.Sa fim alaturi de baieti,sa ne bucuram la finalul celor 90' si sa închidem gurile clevetitorilor.HAIDE Steaua !

George Stan16.10.2004 13:01

Cel putin 3 diferenta.

Goluri: Para, Cristea, Pitu

Virgil16.10.2004 15:23
Cel putin 3 diferenta.

Goluri: Para, Cristea, Pitu

S-ar putea sa înscrie si Neaga.Cel putin unul.Orgoliul îl va zgândari.Deci 4-0.Apararea va fi însa punctul forte, pentru ca în ciuda ocaziilor galatene Martin nu va primi nici un gol.Zic asta deoarece atacul în ciuda celor 9,10 ocazii de gol nu va înscrie decât de 4 ori.In sfârsit.E bine si asa.FORZA Steaua!

NB Pentru cei neavizati:tot ce e scris mai sus e o simpla fantezie.Dar as vrea sa se întâmple !

sorin_77716.10.2004 18:48

Nu vreau sa mai dau pronosticuri cu toate ca oficial am pus 3-1 pentru Steaua... dar daca nici acum nu profitam de esecul Nationalului la Sportu atunci suntem varza... Acum imi dau seama ce importanta a avut acel succes... Pai cred ca a fost mai important decat cel cu Craiova de acasa... Nu regret infrangerea cu Iasiul de acasa daca vom invinge Nationalul si Rapid face egal cu Dinamo. Iar infrangerea de la Cluj o vad ca pe o competitie la care am uitat sa ne prezentam...

Forza Steaua!!!

Virgil17.10.2004 06:30
Daca ai pariat 3-1 pentru Steaua,înseamna ca ai jucat normal.Pentru ca ce s-a întâmplat în ultimele 2 meciuri oficiale a fost complet pe dos.
Stelist_200417.10.2004 08:19

Trebuie sa ai incredere ca vom castiga cat de curand :wink:

Mike17.10.2004 09:44

2-0 pentru Steaua la pauza...si 2-1 la final :lol:

Virgil17.10.2004 10:30

Mai degraba 2-0 la pauza si 2-1 dupa pauza.Adica 4-1 rezultat final.

stefan_cel_mare17.10.2004 12:11

ar fi culmea sa nu castige Steaua in seara asta atata timp cat boghici e in png-ul lu' Jiji.

PS. Bafta in Cupa UEFA :lol:

Virgil17.10.2004 15:51

"Stefane" judeci gresit.Ai vazut cum au jucat anul trecut contra noastra?Când de fapt au jucat pentru voi?

Nu.Daca îi vom vom bate,îi vom bate cinstit.Nu are nici o legatura cu faptul ca Boghici e png-ist.Si anul trecut era.Nu are nici o legatura.

In ce priveste urarea pentru meciurile din grupe,nu pot sa-ti raspund decât:sa fie!

Dar ce se întâmpla pe site-ul vostru?Nu prea ai cu cine sa "vorbesti"pe acolo?Am vazut ca sunt postari putine în ultima vreme.Si amaraciune mare.Nu mai zic de invidie.E un jegos de taran care locuieste în Timisoara si care posteaza numai aberatii.Isi zice reddoggie.Ce pretentii sa ai de la un dement ?

Cred ca trage pe nas pentru ca prea face spume.E turbat rau.In rest oameni obisnuiti ca peste tot.Bafta si voua.

stefan_cel_mare17.10.2004 16:13

virgil te inseli amarnic: boghici e in png de acum 3 luni.... asa ca acum e alta mancare de peste nu ca anul trecut. cu siguranta ca Steaua e mai buna decat Otelul si ar fi normal sa invinga, da cand avem de-a face cu tot felul de cumetrii prin fotbalul romanesc, da-mi voie sa ma indoiesc. pe site-ul nostru (Dinamo-online) nu e tristete si nici pustiu - derpt dovada ca e cel mai vizitat site al unei echipe de fotbal.... si Dinamo joaca bine in ultimul timp. Apropo, chesyia aia - poza cu "spre 22" cred ca e pusa pe site de vreo 3 ani :wink:

Virgil17.10.2004 16:22

Nu te contrazic în ceea ce priveste site-ul vostru pentru ca stii mai bine.Totusi nu aveti decât vreo 600 si ceva de utilizatori înregistrati.Noi avem dublu.

Nu e problema cu imaginea afisata.E de actualitate.Când s-o întâmpla o vor schimba cu "spre 23".Si asa mai departe.Probabil.

PS Totusi nu uita ca acesta nu e site-ul oficial al Stelei.Si mai e si site-ul suporterilor.Si probabil si altele.

sorin_77717.10.2004 16:24

Pentru Stefan: Matematica spune ca va mai trebuie 4 ani sa faceti ce a facut Steaua in Campionat, iar Realitatea mai spune ca poate sute de ani sa faceti ce a facut Steaua in Europa...

La revedere!!!

stefan_cel_mare17.10.2004 17:18

Sorin , esti inafara subiectului, da' peste 4 ani o sa-ti dau dreptate. de doua ori pe saptamana intru la voi pe forum pentru comentarii. La Revedere!

sorin_77717.10.2004 19:12

Virgil nu mi-a iesit pariul dar avem 3 puncte si suntem pe locul doi...MERITAM. nu am jucat cine stie ce dar meritam... Eu zic ca toate meciurile de acasa sunt mai grele decat cele din deplasare... Aici toti vin sa se apere.... UCID fotbalul... Asta e...

Virgil17.10.2004 19:52

Asa am spus si eu.Toate echipele vin sa faca baricade în fata portii si sa iasa la ciupeala pe contraatac.

Asta seara Steaua a jucat bine si s-a daruit total.Victoria a fost deplin meritata.Putem fi linistiti.AVEM ECHIPA.

Stelist_200418.10.2004 07:03
Stefane daca nu tii cu Steaua ce pm cauti tu aici mah ? Du-te draq la echipa cu care tii tu si lasa-ne ca ne STRESEZI !!!!! ESTI VVVVVAAAAARRRRZZZAAAAA !