FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

boro-Steaua 90 minute

laca_704.05.2006 18:00

puteti sa dati pe site tot meciul boro-Steaua ca sa inteleg si io ce sa intamplat ca pana acum n-am inteles ce sa petrecut cu jucatorii nostri.Pls :!: :!: :!:

armanovici04.05.2006 19:10

Nici eu nu il am...il are cineva?..calitate buna ma refer!

radooku_steaua04.05.2006 19:12

Laca da de ce vrei sa revezi meciul? iti face placere? si nu prea mai are importanta unde au gresit fotbalistii nostri... parerea mea e ca daca mai vezi odata meciul iar plangi....

laca_705.05.2006 07:37
Laca da de ce vrei sa revezi meciul? iti face placere? si nu prea mai are importanta unde au gresit fotbalistii nostri... parerea mea e ca daca mai vezi odata meciul iar plangi....
shtiu ca nu imi face placere da vreau totusi sa shtiu ce sa intamplat cu jucatorii.
tanti05.05.2006 09:02

eu am meciul integral... are 1,89 GB... se poate gasi pe retea... nu stiu cum poate fi pus pe site... si daca se doreste sa fie pus... m-am uitat foarte putin la el, nu am avut forta necesara... poate abia peste vreo doua luni, desi miram-as... mie mi s-a facut rau cand am vazut inregistrarea de la man utd-boro, pe TV Sport, asa ca...

imaginea e usor turtita, dar clara... daca aveti sugestii...