puteti sa dati pe site tot meciul boro-Steaua ca sa inteleg si io ce sa intamplat ca pana acum n-am inteles ce sa petrecut cu jucatorii nostri.Pls :!: :!: :!:
puteti sa dati pe site tot meciul boro-Steaua ca sa inteleg si io ce sa intamplat ca pana acum n-am inteles ce sa petrecut cu jucatorii nostri.Pls :!: :!: :!:
Nici eu nu il am...il are cineva?..calitate buna ma refer!
Laca da de ce vrei sa revezi meciul? iti face placere? si nu prea mai are importanta unde au gresit fotbalistii nostri... parerea mea e ca daca mai vezi odata meciul iar plangi....
shtiu ca nu imi face placere da vreau totusi sa shtiu ce sa intamplat cu jucatorii.Laca da de ce vrei sa revezi meciul? iti face placere? si nu prea mai are importanta unde au gresit fotbalistii nostri... parerea mea e ca daca mai vezi odata meciul iar plangi....
eu am meciul integral... are 1,89 GB... se poate gasi pe retea... nu stiu cum poate fi pus pe site... si daca se doreste sa fie pus... m-am uitat foarte putin la el, nu am avut forta necesara... poate abia peste vreo doua luni, desi miram-as... mie mi s-a facut rau cand am vazut inregistrarea de la man utd-boro, pe TV Sport, asa ca...
imaginea e usor turtita, dar clara... daca aveti sugestii...