FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

se poate si in italia

George Stan14.10.2004 14:00
daca nationala nu a miscat in fata italiei cred ca Steaua poate obtine primele 3 puncte din istoria confruntarilor cu echipele italiene si va marca sigur in italia :( :lol: 8) :cry: :wink: :arrow: :idea: :arrow: :roll: :wink: :? 8O :D :x :evil: :!:
reddog21.10.2004 15:31

Asa crezi tu? Esti optimist, tine-o tot asa!!!! Eu cred ca va vpr bate, vom trai si vom vedea!

marius_***01.11.2004 11:33

mai lasa mai in pace echipa asta.

mai bine ai vedea ce fac Dinamo si Poli(ca esti din Timisoara).

daca voi nu aveti despre ce sa vorbiti intrati la noi pe site?

live4steaua05.11.2004 08:00

Dupa meciul cu FC National, dupa maniera in care a jucat Steaua atunci, nu am putut sa nu devin pur si simplu euforic.Normal.

Mi-am zis atunci ca acea victorie cu 5-1 este foarte importanta pentru moralul baietilor in vederea meciului cu italienii, ca ii va impulsiona.

Stupoare insa!!Baietii nostri au jucat de parca n-ar mai fi castigat un meci de luni de zile, de parca ar fi fost cu moralul la pamant, de parca nu ar fi batut cu numai 4 zile in urma, liderul cu un zdrobitor 5-1!

Nu au avut vana deloc,au jucat de parca cele doua echipe stabilisera dinainte ca vor face egal. Din pacate, italienii au crezut mult mai mult in sansa lor si au atacat intr-una.Si cand te retragei in aparare, cedind cam orice ganduri ofensive, nu ai cum sa scapi fara sa primesti gol.

Din pacate, s-a dovedit inca o data ca avem mari probleme in momentul in care echipa impotriva careia jucam face pressing la mijlocul terenului. In aceste conditii, jucatorii Stelei pur si simplu se pierd, nu mai gasesc solutii. Nu inteleg de ce Zenga nu ia masuri in aceasta privinta, sa gasim un antidot la aceasta problema.

Sa nu mai zic ca Dica si Dinita au fost niste transferuri facute numai pe hartie, pentru ca pe teren...sunt inexistenti!

Meciul cu Besiktas devine unul capital.Ori castigam, ori ne luam gandul de la primavara europeana. Sper ca baietii sa se trezeasca si sa joace intr-adevar FOTBAL, asa cum o pot face! Forza Steaua!!

sorin_77705.11.2004 12:06

si acum cu privire la faptul ca Dica nu va juca cu Besiktash... Nu o sa ne afecteze... Pai ce mare lucru a facut el aseara de pilda... O lovitura de cap si atat... Pai el trebuie sa paseseze decisiv la postul pe care il joaca... Si Oprita a cam somat dar nu din vina lui... Cel mai bun a fost Radoi urmat de P.Marin, Tudor si Dorinel... in rest palide umbre... Pai daca se fac remarcati jucatorii care stopeaza atacurile adverse inseamna ca noi am fost sa ne aparam... Mai bine remarcam un Neaga, sau Dica si luam bataie cu 3-2 si atunci chiar ca nu aveam mahnirea asta in suflet... Pai daca e sa pierd atunci o fac prin lupta

Karina05.11.2004 15:25

Nu e sfarsitul lumii ! Mai avem o sansa peste trei saptamani ! Se intampla si la case mai mari,si acolo , suporterii adevarati nu-si abandoneaza idolii !

IL_Diablo06.11.2004 09:14

Nu am jucat nimic. Rezultat rusinos. Nu ne-au iesit 2 pase!... mizerabil. Pacat de galeria pe care am avut-o acolo. Nu se poate sa avem pretentii de primavara europeana si sa nu batem rezervele locului 17 din italia. Ne-am facut de doi lei. Iar Zenga, fara suparare are o vina mare in acest rezultat. Tactica a fost zero! Pacat... pacat