Nu postez de mult timp pe acest forum. Poate de prea putin timp. De multe ori m-am aflat in imposibilitatea de a scrie ceva. Nu pentru ca nu aveam internet sau pentru ca nu aveam o parere, ci pentru simplul fapt ca am fost facut sa tac de parerile celor de aici.
E normal. Fiecare are o parere. E dreptul lui. Fiecare isi justifica parerea, in felul lui de a fi. Iarasi dreptul lui.
Sunt de acord cu manifestari de furie la fel cum sunt de acord cu manifestarile de bucurie.
Sunt momente in care imi aduc aminte de sentimentul pe care mi-l provocau cei de la TELEVIZIUNE acum 1 an pe vremea lui Zenga, zicand ca Steaua a "accedat in grupele Cupei UEFA".
Exprimare pacatoasa... De cele mai multe ori cand ma uit la aceste tipuri de manifestari imi aduc aminte de ceea ce spunea un bun prieten: "Romania este un popor de PUTUROSI". Nu pentru ca nu muncim, nu pentru ca nu avem bogatii, pentru simplul fapt ca nu stim sa ni le apreciem.
NU STIM SA NE APRECIEM BOGATIILE.
Steaua a pierdut la <m>iddlesborough... Pacat... am fost "puturosi" nu am putut sa ne asiguram inca un pas in Cupa UEFA. Si ce daca ? Ganditi-va ca cu Zenga , cel pe care la o vreme il huleam, am ajuns putin dupa grupe, in optimi.
Cu Olaroiu in sferturi si apoi in semifinala!
E o EVOLUTIE! Steaua a evoluat!
Acum 1 an aproape, strigam singur pe forum "Gigi Becali face ceva pentru Steaua" si cativa dintre voi imi aprobau opinia... Oare ce a facut Gigi Becali pentru Steaua ?
Omul a bagat bani si a tacut! Oare cati dintre voi ar fi scos un ban din buzunar pt Steaua ? Nu zic ca nu scoateti... Dar nu la nivelul lui.
O sa imi aud cuvinte, "nu esti suporter", "esti un nimeni", "tii cu boul", nu ma intereseaza!
Acum HULIM IAR ECHIPA. Echipa care ne-a adus atatea bucurii... In sfarsit, DUPA 20 de ani Steaua este un NUME in EUROPA!!! ESTE A 3-A ECHIPA DIN EUROPA!!! Indiferent de cupe, de meciurile disputate, de adversari, Steaua a fost a 3-a echipa din punct de vedere al coeficientului din EUROPA!
Ce rost are acest {POST). Ei bine ... asa imi manifest eu supararea pentru niste IDIOTI care astazi, la meciul cu Pandurii... au URLAT HUOOO!!!...
Rusine NESIMTITILOR!!! Ati hulit echipa ROMANEASCA CEA MAI GALONATA. A tuturor timpurilor!
Eram pe stadion si imi dadeau lacrimile!
Erau "suporteri" care INJURAU Steaua! Asazisi suporteri! VITE!!! Imi e rusine de cei ce se autoproclama "suporteri" dar care urla cu BUCURIE impotriva echipei. RUSINE!
Revin la ideea principala: fiecare are o parere, fie ea buna sau rea! Dupa aproape un an, de cand "cei multi" il injurau pe Gigi pentru ceea ce a facut la Steaua, lucrurile s-au schimbat, IN BINE. Acum Gigi este OK! Nu va mai deranjeaza.
Ce va deranjeaza? CA DUPA SEMIFINALA CUPEI UEFA JUCAM MAI SLAB??? DATI-VA SEAMA UNDE SUNTEM ACUM CU Steaua SI APOI HULITI!
Sincer, de multe ori am impresia ca multi dintre voi veniti la stadion nu pentru a sustine ECHIPA, ci pentru a va MANIFESTA IN MOD HULIGANIC.
RUSINE!
Steaua NU REPREZINTA UN MOTIV DE CEARTA SI SCANDAL CI UN MOD DE VIATA!
TINETI MINTE:
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI
O ECHIPA CE FACE FURORI
DARUITI-VA CA NOI
VREM SA FIM MANDRI DE VOI
PENTRU Steaua
NE DAM VIATA !!!
DAR NU CA ASTAZI!!!
PS: ACUM AM VAZUT IARASI O MANIFESTARE DE IDIOTENIE! CAP DE AFIS PE SITE ESTE UN POST "CE JUCATORI CREDETI CA TREBUIE SA PARASEASCA ECHIPA ??"
RUSINE!!!
CEI CARE POSTEAZA ACESTE INTRBARI IDIOATE, STUPIDE SI FARA ROST, SA ISI VADA DE TREABA LOR, SA PLECE, NU TE POTI NUMI SUPORTER STELIST CAND DUPA O ASEMENEA PERFORMANTA PE CARE AM AVUT-O CU ECHIPA TU INDEMNI JUCATORI SA PLECE!!!
PACAT! ASA SUPORTERI AVEM ? PACAT!