eu nu vreau ca Walter sa mearga la caini ca antrenor !
nu stiu de unde au scos ziaristii asta dar cred ca Walter nu va trada suporterii Stelei.
eu nu vreau ca Walter sa mearga la caini ca antrenor !
nu stiu de unde au scos ziaristii asta dar cred ca Walter nu va trada suporterii Stelei.
nare rost discutia asta.o intrebare cu raspuns pe care il stiu toti stelistii
Zenga a zis ca in Romania o sa antreneze doar la Steaua! Deci nu are rost o discutie pe tema asta!
"Conducatorii", actionarii sau ce-or fi ei ai lui Dinamo il vor pe Zenga antrenor! Dar nu uitati ca VRABIA MALAI VISEAZA. Bine ca nu e vorba de rapid ca dup-aia puteam fi acuzat de rasism :lol:
"Conducatorii", actionarii sau ce-or fi ei ai lui Dinamo il vor pe Zenga antrenor! Dar nu uitati ca VRABIA MALAI VISEAZA. Bine ca nu e vorba de Rapid ca dup-aia puteam fi acuzat de rasism :lol:
![]()
:lol: :lol:
Nu vine Zenga la Dinamo, stati linistiti. Si asta din mai multe motive:
1. In inima lui a ramas Steaua.
2. Singurul lucru care ar putea sa il faca sa cedeze ar fi un contract excelent, iar cei de la Dinamo nu sunt prea darnici din acest punct de vedere(vorbim aici de cel putin 500.000 euro, iar Borcea & Co. stramba din nas la cei 400.000 ceruti de Andone).
3. Data fiind situatia de la Dinamo, a fi antrenor in groapa cu "zmei" poate fi sinucidere curata(Ion Marin "stie de ce").
4. Visul lui este sa antreneze in Italia, si se zvoneste ca ar avea ceva oferte de la Livorno. Asa ar fi mai usor sa ajunga acolo unde isi doreste, adica la Inter.
5. Nu ar accepta niciodata sa ii fie impusi anumiti jucatori si la Dinamo acest lucru se intampla destul de des(un exemplu: insistenta lui Netoiu pentru Grigorie).
L-am auzit intr-un interviu azi dimineata la EuropaFM si zicea ca nu se duce.
Un admin sa mute topicul asta la bancuri !
Zenga nu va merge niciodata la Dinamo pt ca e un om de caracter si in inima lui va fi mereu Steaua
Zvon inventat de prosport.... deci nu e adevarat. Nu cred ca Walter o sa mai antreneze o alta echipa din Romania, dar Dinamo ?? Imposibil...
ZIARELE SCRIU K_T, SA IL MANANCE, aia de la dinam0 l-au pus pe lista ca l-ar dori dar pe el nu l-au intrebat ,.... si astia in ziare il dau direct antrenor la Dinamo. eu unu nu cred si nici nu vreau sa cred ca Zenga se va duce la aia vreodata
E posibil ca Dinamo sa-l aiba pe lista.Dar nu e suficient.
Pasarea malai viseaza, asa si Dinamo...
Zenga la Dinamo????????? Kiev poate :lol: :lol: :lol:
voi chiar credeti ce mint aia pa la stiri
daca Zenga va ajunge vreodata antrenor la catei eu ma apuc de polo :lol: :lol:
Dinamo se afla in sfera de influenta a MAI.Ordin de la mai mari si imediat se rezolva :ba un dosar pentru ucidere din culpa contrafacut ,ba prescriem o fapta,ba cateva carnete retinute pentru bautura restituite(burca,semeghin,Danciulescu,...).Ii rezolva sefii aia mari imediat pe Lucesti,pe Zenga sau oricare ar fi ei!Ca doar mister Netoiu tine stindardul ridicat in curtea lu' Stefan cel Mare.
Vor scoate ei vreun as din maneca..sau vreun dosar masluit pe la Office in care apare si Dan Petrescu (poate vine Bursucul si scapa turma...ca s-a vandut el pe banii UTC-ului la D-nul Copos,de ce nu l-ar ameti si aburii lui Vincon sau gazul de la butelie??)
P.S. Ma intreb cu ce-i au la mana pe Ancelotti sau pe Wenger cei de la Dinamo???
l-am auzit azi pe Borcea spunand ca nu se pune in dicutie, dar oricum nu cre ca ar merge Walter acolo
Walter Zenga : "Nu voi antrena alta echipa din Romania in afara de Steaua" PUNCT
si se pare ca se intoarce ando in groapa..... deci Zenga are un singur loc in Romania... la Steaua
Walter Zenga : "Nu voi antrena alta echipa din Romania in afara de Steaua" PUNCT
"Poate doar echipa nationala"