FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Insua si Schelotto la Steaua ?

SosoSteaua02.05.2006 17:24

Este adevarat ? Gigi Becali a zis azi la stirile din sport ca vrea sa-ai aduca pe cei doi argentinieni de la Boca Juniors,campioana Argentinei.

Fiind un mare fan a lui BOCA consider ca cei doi jucatori vor aduce un stil Spectaculos Stelei.

Federico Insua (26 ani) - mijlocas central ofensiv.Senzational de tehnic poarta numarul 10 si face tot jocul la mijlocul terenului.A jucat si la Malaga acum cateva sezoane dar a plecat de acolo fiind nemultumit de pozitia pe care evolua (mij.defensiv)

Guillermo Barros Schelotto (33 ani) - atacant sau mijlocas lateral.Destul de batran pentru Steaua este insa un jucator cu mare experienta,un fel de Viorel Moldovan.

Nu stiu insa daca zvonul este adevarat in orice caz vreau sa aflu ce credeti despre aceste posibile achizitii...

Agy_2302.05.2006 17:29

Nu stiu , nu cunosc . De la Boca am auzit doar de Martin Palermo( parca asa il cheama ) Ala da atacant :lol:

Dj02.05.2006 17:33

a zis la Pro TV

dar mi se pare fff greu de crezut k vor veni

as vrea.dar sunt realist si nu imi fac astfle de iluzii

Virgil02.05.2006 17:46

Va spun de pe acum,afacerea e irealizabila.Si Palermo si Schelotto sunt jucatori de 33 de ani.Ar fi contrar politicii dusa de club,care cumpara numai jucatori tineri si de talent.Apoi de ce i-ar aduce tocmai de acolo ? Sunt cumva liberi de contract ?

Motanu D02.05.2006 17:47
De la Boca am auzit doar de Martin Palermo( parca asa il cheama ) Ala da atacant  :lol:

Eu un fel de Zicu. A ratat 3 penaltiuri intr-un meci. Asta e cea mai mare performanta din cariera lui !

Virgil02.05.2006 17:48

Atunci cred ca s-ar incadra perfect la Dinamo. :wink:

I.N.Money02.05.2006 17:51

Varianta cu Insua s-ar putea sa fie valabila.Cu siguranta JJ are vreo idee,nu vorbea el asa ca sa se afle in treaba,poate cine stie o sa incerce sa il aduca in co-proprietate cum au facut cu Carlos..orice este posibil.

Cat despre Martin Palermo nu cred ca e cazu sa vorbim :lol:

Agy_2302.05.2006 17:56
De la Boca am auzit doar de Martin Palermo( parca asa il cheama ) Ala da atacant  :lol:

Eu un fel de Zicu. A ratat 3 penaltiuri intr-un meci. Asta e cea mai mare performanta din cariera lui !

Nush cat de bun e , dar pe la stirile sportive aud de fiecare data ca a dat gol in campionat

***alex***02.05.2006 17:59

Martin Palermo putea sa rateze si 5 penaltyuri ca tot atacant de valoare ramane, e baza in atacul celor de la Boca.Insua e bun si el, dar nu cred ca se vor realiza aceste transferuri.

Motanu D02.05.2006 17:59

Eu cred ca Cristea ar iesi golgheter in Argentina. Asta e parerea mea !

Agy_2302.05.2006 18:04

Mie unu imi plac sud-amercanii astia ( mai ales argentinieni si brazilieni) ca sunt foarte tehnici. Am vazut goluri si faze din camp lor am ramas masca , insa portarii de acolo sunt ridicoli. Ffffff slabi asa ceva n`am vazut.

SosoSteaua02.05.2006 18:06
Eu cred ca Cristea ar iesi golgheter in Argentina. Asta e parerea mea !

Cristea nu ar fi golgheter nici in Divizia C.

Si in orice caz campionatul Argentinei este unul destul de puternic.Dintre toti jucatori mentionati mai sus eu as vrea doar ca Insua sa vina.Este senzational cred ca va prinde lotul Argentinei la Cupa Mondiala iar Argentina e o super echipa.Federico"El Pocho" Insua e mai mai bun decat Cernat sau orice alt mijlocas ofensiv roman...

I.N.Money02.05.2006 18:08

Poate este..dar costa...cu siguranta minim 5 milioane... :?

Dj02.05.2006 18:13
Poate este..dar costa...cu siguranta minim 5 milioane... :?

eu zic k nu il da boca pe cel mai bun jucator al lor..intrati pe site la ei sa vedeti k e votat cel ami bun..cu 5 milioane

pe tevez l`au vandut cu 20

Melku02.05.2006 18:22

Nu cred ca vor veni in Ghencea,deocamdata nu avem fata sa cumparam din argentina sau brazilia jucatori foarte buni.Chiar daca ar fi DOAR 5 milioane Insua totusi nu ar fi o nebunie aducerea lui!?Poate cand o sa avem un buget de 40 de milioane din care sa zicem 20 de transferuri....dar cand intregul buget e de 6 milioane ce sa mai cerem?!

Stryker02.05.2006 20:41

Insua este un jucator de clasa pe care eu il doream la Steaua de mai mult timp,insa chiar daca Jiji ar oferi o suma "generoasa" pe el ar exista posibilitatea ca el sa refuze sa vina la noi.

Pana una alta, vad ca numai pe Pro TV a aparut stirea asta asa ca e foarte posibil ca sa fie niste scorneli sau vorbe in vant...

SPRE 23 :arrow:

Stryker02.05.2006 20:41

Cu sau fara Insua :lol: daca nu il aduce inapoi pe Neaga tot nu intram in CL...cel putin anul asta ca la anul mergem direct 8)

SPRE 23 :arrow:

armanovici02.05.2006 21:06

1.Exista deja topic dedicat transferurilor:http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=3490

2.Nu mai fiti atat de naivi incat sa credeti tot ce va toarna pe gat presa.

Rad pana si curcile(a se citi lebedele) de noi!