FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINICA

MOBY-DIK14.10.2004 11:09

PACAT CA SUNTEM IN GRUPELE UEFA,PACAT CA SUNTEM PE LOCUL 3 PACAT CA NE-A BATUT O DIVIZIONARA B.

CUM ESTE SA FI JUCATOR LA Steaua,CLUB CARE SE CONSIDERA CU PRETENTII,SI SA PIERZI O OPORTUNITATE DE A INTRA MAI LEJER INTR-O CUPA EUROPEANA?SA PIERZI INCA DIN PRIMELE JOCURI,SA-TI IEI ADIO DE LA CUPA SI PRACTIC SA LASI DRUM LIBER MAREI NOASTRE RIVALE,CAMPIOANA Dinamo?DACA CINEVA IMI POATE GASI RASPUNSURILE LA ASTFEL DE INTREBARI,IL ASTEPT CU BUCURIE,DACA NU INSEAMNA CA SUNT NISTE RETORICE SI CA ATARE NU-MI MAI ASTEPT RASPUNSURILE.OARE CLUJUL,SI Poli IASUL SUNT MAI BUNE DECAT TSKA SOFIA?OARE Steaua ESTE ECHIPA DOAR CU NUMELE SI BLAZONUL?OARE Zenga NU ESTE UN BUN STRATEG?OARE Tudor NU ARE VALOARE DECAT DE REZERVA?OARE CONTEAZA ATAT DE MULT ABSENTA LUI Radoi?ASTEPT RASPUNSURI....... :(

Virgil14.10.2004 12:52

Ca esti suparat ca ne-a eliminat U,înteleg.Dar ca îti pare rau ca ne-am calificat în grupe si ca suntem pe locul trei,nu te supara dar treci prea usor peste merite.Ca sa pui totul în acelasi taler al balantei e ca si cum ai amesteca vinul bun cu otetul.Lucrurile,bun sau rau,trebuie privite separat.Asa cum la victorii ne-am bucurat si i-am aclamat,aplaudat si vorbit de bine,tot asa pentru faptul ca acum au fost rasturnati de o buturuga mica,merita o sapuneala zdravana.

Tudor nu e vinovat pentru esec,asa ca îmi mentin parerea ca este un portar foarte bun,în forma si cam de aceeasi valoare cu Hamutovski.

Da,lipsa lui Radoi a afectat forta apararii si implicit a echipei.

Zenga nu a ajuns înca la un numitor comun în privinta felului în care este apreciat.Unii spun ca e un mare tehnician.De fapt cam toata lumea spune acest lucru când echipa merge bine.Când merge prost,Zenga e cel mai prost tehnician care a antrenat vreodata Steaua.Dar cert nu poate nimeni sa spuna.Pentru ca "dovezile" nu sunt concludente.Deocamdata.

Virgil15.10.2004 13:58

MOBY-DIK ce mai faci ?

Ai postat si acum taci?

MOBY-DIK25.10.2004 12:30

niciodata nu voi tace,poate atunci cand nu am dreptate.tot ce am scris au fost niste pareri.nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu mine,nu????

Virgil26.10.2004 21:33

A spus cineva ca trebuie sa fie ?

MOBY-DIK27.10.2004 12:09

nu trebuie dar am simtit un ton aspru in cuvintele tale.poate ma insel???

greco27.10.2004 13:40

Linistiti-va. :P

Virgil27.10.2004 15:12
nu trebuie dar am simtit un ton aspru in cuvintele tale.poate ma insel???
O,da,te-ai înselat.Poate putin ferm,dar aspru în nici un caz. :)