Vine Apocalipsa! Obiectul muncii,"SABIA RAZBOINICULUI" va fi in curand preluata de Spanu' Rosu pe numele lui adevarat ,mister Borcea(mister n-are legatura cu domn ci doar cu modul in care reusesc unii de pe la Dinamo sa-si faca studiile la varste jurasice.E un mister de ce Borcea a ales un liceu din Fierbinti,nu prea l-a vazut nimeni pe acolo,bunica mea sta in Fierbinti,asa ca sursa mai veridica nu cred ca exista).Asa ca Spanu' Rosu va decapita cu Sabia Razboinicului pe cei care au muscat mana care i-a hranit!Unde dracu a vazut Borcea conspiratie impotriva lui Dinamo??.N-au trecut nici cateva saptamani de la meciul cu Farul Constanta si vorbeste despre arbitraj contra Dinamo(la Mazilu a vazut hent,dar la "mare" jucator zicu a vazut o preluare de mare jucator).In fotbalul nostru apar fel de personaje istorice si mitice.Unii se cred din neamul lu' Vladimirescu si vor sa faca revolutie in arbitraj,altii se cred razboinicii luminii!Omul Divinitatii putina modestie n-ar strica!Nici Dumnezeu nu s-ar supara;si tu ar trebui s-o stii cel mai bine ,HABOTNICULE