Mazilu a spus dupa meci : "Aceasta victorie se datoreaza 50% baietilor de la fotbal"
Un adevarat
Mazilu a spus dupa meci : "Aceasta victorie se datoreaza 50% baietilor de la fotbal"
Un adevarat
Ambele...
..era mai frumos...asa sa ne multumim cu una...e un pas inainte.
io zic Cupa UEFA pt ca e mai renumita:> si asa eram si noi mai renumiti !
eu zic clar Cupa UEFA, nici nu vad cum se pot compara. depinde totushi dak esti un iubitor infocat de handbal poate...dar dak nu nu cred ca se poate face o comparatie
Nu sunt un mare iubitor de handbal (ma uit cand joaca Steaua si Romania)si mai ales am aceeasi parere ca tine .
Totusi imi dau seama ca e ca o intrebare pentru o mama care ar trebui sa aleaga care din fii sai sa traiasca.ea n-ar sti ce sa aleaga.Noi suntem sub nivelul lui Mazilu si alegem oricand fotbalul ignorand munca acestor baieti ce ne-au adus atata bucurie azi...
Traiesc sa vad
RESPECT!!!!!!!!!!!!!
E mai usor sa iei cupa challenge decat Cupa UEFA!
Totusi , Cupa Challenge reprezinta a 4-a cupa ca importanta din handbal dupa CL , Cupa EHF si Cupa Cupelor. Handbalistii au facut un lucru extraordinar pt Romania . bv lor
Pentru un trofeu european la fotbal as renunta orice! Doamne d-as avea si eu ocazia sa vad pe Steaua jucand o finala de cupa europeana...
Doamne ajuta!
Pentru un trofeu european la fotbal as renunta orice! Doamne d-as avea si eu ocazia sa vad pe Steaua jucand o finala de cupa europeana...Doamne ajuta!
ce ma, esti pe duca, nu mai rezisti pana la a ![]()
![]()
nu?