FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 3-0 (1-0)

«12»
xray30.04.2014 19:56

Un lucru e limpede. Nici suporteri, nici jucatorii stelisti nu trebuie sa raspunda prin violenta deselor provocaril. Asta si urmaresc provocatorii. Suspendari si amenzi pentru Steaua.

Suporterii sa le dea(verbal) in frigider, iar jucatorii sa le umple poarta de goluri.

Cand declansezi violenta, fie in teren, fie in tribuna, e ca o scanteie la un butoi de pulbere. Imediat lucrurile pot scapa de sub control, cu conseciinte nefericite.

MC, dupa ce a fost eliminat, de-al dracului nu a intrat pe tunel si a mai stat in fata suporterilor. Stia ca asta ii va enerva mai tare si vor arunca in el cu diverse. Ceea ce s-a si intamplat, facandu-l sa pozeze din vinovat, victima. A dus bicheta si molozul la arbitru si la observator ... Obiectiv indeplinit!

Daca suporterii se limitau doar la injuraturi nu se dicta suspendare 2 etape.

France9801.05.2014 10:16

totusi trebuie sa vorbim si de atitudinea cu totul iresponsabila a unora de la sud (sper sa nu incurc) care au aprins cateva torte. si daca nu era incidentul cu mizeria aia de om eu spun ca tot eram suspendati 1 etapa minim. clubul a facut apel inainte de meci sa facem tot posibilul sa nu avem astfel de incidente, pe ei prea putin i-a interesat.

Cred ca daca clubul o sa faca apel, se poate ajunge la o singura etapa de suspendare. dar sincer, nici nu stiu cum e mai bine, jucand cu Pandurii cu spectatori exista riscul sa facem iar vreo boacana si sa ne suspende cu Otelul. asa ca poate e mai bine sa nu faca apel si sa fim 100% siguri ca la meciul cu Otelul vom avea tot stadionul ok.

despre biletele de la finala cupei nu se aude nimic?

Korado02.05.2014 14:18

Despre bilete sigur vor aparea online.

Dureaza deja de ani buni chestia cu tortele in tribune,nu este posibil sa mai fim suspendati pentru cateva torte si un mesaj de sarbatoare,cu nimic nu se schimba conducerea LFP/FRF!?!?!?!

France9802.05.2014 21:25

de cateva etape tot am jucat cu anumite sectoare inchise. sanctiunile astea ne-au fost date tocmai ca sa nu jucam cu tot stadionul inchis. deci se pare ca s-a schimbat ceva.

avand in vedere ca eram recidivistii recidivistilor si 1 torta daca era aprinsa eu spun ca ne suspendau. asta e, pacat.

«12»