barichello, ti-am mai atras atentia in trecut, ai grija ce vorbesti cand e vorba de Steaua si dinam0, mergi pe teren minat si nu e bine.
dar nu am zis nimic rau, am pus doar o intrebare
si eram curios de raspunsul lui
barichello, ti-am mai atras atentia in trecut, ai grija ce vorbesti cand e vorba de Steaua si dinam0, mergi pe teren minat si nu e bine.
dar nu am zis nimic rau, am pus doar o intrebare
si eram curios de raspunsul lui
De ce ipoteza lui barichello si Anfield tinde sa fie valida?
Pentru ca toata lumea stie ca Steaua mai are antecedente de blat. Ma refer aici la meciul cu Viitorul. Toata lumea stie de acel meci si toata lumea e de acord ca a fost blat.
Si acolo cum au stat lucrurile ? Cine jubila si radea din loja, cum spunea el ca nu joaca "cu rautate" cu nasul, cum au decurs lucrurile in teren atunci ?Cum naiba sa semene situatia, cand la noi a curs cu galbene, cand jocul a tins mai mult spre neputinta unei zile proaste, decat a non-combat ? Daca era gol la bara lui Prepelita ?
Ar fi fost acelasi lucru cand Gloria Buzau a inscris "din greseala" la lovitura libera
Nu m-am gandit nicio clipa ca ar fi fost blat, dar nu pot sa-mi imaginez cum doi golgheteri - Piova si Keseru - pentru prima oara pe teren in primul "11", nu au putut marca macar odata.
Lucrul asta trebuie sa-i dea de gandit lui Reghe.
Am avut o echipa extraordinara anul trecut. De ce a trebuit sa fie vandut Rusescu? De ce nu i s-a reinoit contractul lui Bourceanu? S-au bucurat sa ia o mana de euro si sa lase echipa de izbeliste.
Pacat. Realul nu l-ar vinde pe Ronaldo decat la anaghie, Barca pe Messi la fel, dar cum sa vinzi un golgheter ca Rusescu pe nimic?
Stiu ca fara Gigi si fara MM e greu. Si se vede. Reghe e singur. El centreaza, el da cu capul. E greu.
Echipa pare debusolata.
In alta ordine de idei nu inteleg cum o echipa ca Steaua poate avea jucatori atacati de un virus stomacal. Unde a fost doctorul? Ce a facut bucatarul echipei? E o situatie cat se poate de suspecta.
In alta ordine de idei nu inteleg cum o echipa ca Steaua poate avea jucatori atacati de un virus stomacal. Unde a fost doctorul? Ce a facut bucatarul echipei? E o situatie cat se poate de suspecta.
Asta mi se pare cel mai penibil lucru. E ca si cum jucatorii Stelei mananca 4 la o farfurie iar mancarea e furnizata de bucataresele dintr-o tabara obscura si darapanata.
Daca vrei blaturi flagrante te uiti la meciul cu Viitorul sau la CFR - "U". Faptul ca s-a ajuns la un nivel paroxistic de acuze de blat, asta nu mai e problema mea. Pana una alta exista indicii solide ca meciul s-a disputat corect, si mult prea circumstantiale chestiunile care ar indica contrariul. Tot ceea ce depaseste acest camp intra in sfera calomniei si a denigrarii.
Corect ar fi fost fara strategia facuta de Vaslui. Liga ar trebui sa se sesizeze.
Daca vrei blaturi flagrante te uiti la meciul cu Viitorul sau la CFR - "U". Faptul ca s-a ajuns la un nivel paroxistic de acuze de blat, asta nu mai e problema mea. Pana una alta exista indicii solide ca meciul s-a disputat corect, si mult prea circumstantiale chestiunile care ar indica contrariul. Tot ceea ce depaseste acest camp intra in sfera calomniei si a denigrarii.
Presupun ca am ajuns la un punct mort atunci. Eu raman de parere ca a fost blat. Iti respect in inteleg parerea
Scenarita in floare. ![]()
Blat pentru ce? Cui folosea acest blat?
1. Steaua avea mai multa nevoie de punct/puncte si imagine de "neinvins" decat Vasluiul, ramas de izbeliste si cu jucatorii neplatiti pe picior de plecare. Nu va informati? Vaslui nu are bani pentru deplasari in tara, dar prin Europa in EL sau sa cumpere meci de la Steaua.
In EL primesti ceva bani numai daca ajungi in play-off si grupe, in rest praful de pe toba. Nu e nimeni interesat de loc in EL. Jucatorii presteaza sa nu-si strice cota de piata, nu pentru ca ar fi interesul clubului de un loc 3 sau 4.
2. Daca Steaua voia sa ajute Viitorul, cum sustin unii scenaristi, o facea in meci direct peste o saptamana, nu scenariul asta aberant: Vaslui a dat 3 puncte la Viitorul si Steaua le-a dat inapoi la Valslui. Te doare capul, frate!
3. Pariuri.
- Cine a facut circul mediatic? Steaua sau Vaslui?
- Cine a fixat cote de 25-33(cum scrie presa) pe Vaslui, Reghe?
Nu! Nici macar mafia pariurilor, ci casele de pariuri.
Daca si-au luat-o in mufa cumva sa fie sanatosi! Trebuie sa fii tembel sa cotezi 25-33 Vasluiul, poate cea mai in forma echipa din retur, ca pe Avantul Barsana. Le-au pus asa mari pentru a atrage fraierii cu mirajul castigului enorm, Casele de pariuri erau convinse ca Steaua nu poate pierde, altfel nu ar fi riscat asa. Doar din pariurile pe Steaua nu castigau nimic.
Chiar nu mai exista ratiune si logica cand se lanseaza astfel de ineptii?
Pe caini ii inteleg ca frustrati latra blat. Se bat pentru locul 4, dar noi stelistii?
In Bundesliga , Bayern e campioana cu 10 etape inainte de final ...
Acum joaca acasa cu Borusia Dortmund si stadionul este plin .... e minutul 53 si Borusia are 3 - 0 ...
Oare si Bayern o fi bagat ceva la pariuri ? Adica sa prostesti peste 50k spectatori sa vina la stadion si tu sa trantesti meciul ca ultimul gainar ....
Poate de la cluburi precum Bayern sa mai invete si prapaditii astia din fotbalul nostru ... organizare, marketing si alte chestii sofisticate ... cum ar fi stadion modern etc ....
Si ti se pare normal ca cei de la Bayern sa tranteasca meciul chiar daca sunt campioni?Asta e mentalitate de campion?
Oricum nici cei din Bundesliga nu sunt sfinti in ceea ce priveste corectitudinea in fotbal,vezi exemplu Uli Hoeness...
Totusi Steaua este la doar 6 puncte de Astra si,sincer, cred ca Reghe nu isi permite sa nu joace la turatie maxima.In ceea ce priveste meciul de aseara pur si simplu cred ca jucatorii si antrenorul echipei au crezut cacealmaua celor de la Vaslui ca nu se vor prezenta la meci sau vor baga juniorii.
Scenarita in floare.Blat pentru ce? Cui folosea acest blat?
Daca ar fi fost blat, scopul ar fi fost evident:
3. Pariuri.
... si daca e sa explicitam cum ar veni acest scenariu ipotetic,
- Cine a facut circul mediatic? Steaua sau Vaslui?
... circul a fost facut de unul dintre actorii participanti in scopul de a umfla si mai mult cotele la pariuri pe o improbabila victorie a Vasluiului care ar fi venit chipurile cu juniorii, iar...
- Cine a fixat cote de 25-33(cum scrie presa) pe Vaslui, Reghe?Nu! Nici macar mafia pariurilor, ci casele de pariuri.
... casele de pariuri s-au conformat informatiei de care dispuneau la momentul respectiv.
Chiar nu mai exista ratiune si logica cand se lanseaza astfel de ineptii?Pe caini ii inteleg ca frustrati latra blat. Se bat pentru locul 4, dar noi stelistii?
A fi stelist nu inseamna a crede orbeste ca toti membrii clubului sunt aprioric deasupra oricaror banuieli, niste usi de biserica absolute. A fi stelist inseamna a nu sustine certitudinea vinovatiei nedovedite a propriului club, inseamna a ii acuza efectiv doar in momentul in care exista probe de netagaduit pentru care nu exista nicio alta explicatie coerenta.
Meciul a fost teribil de suspect inca din momentul in care Vasluiul a inceput circaraia, era evident ca se pregateste ceva. Poate ca a fost o manevra jenanta de deconcentrare a adversarului lor (i.e. noi), care s-a dovedit in cele din urma eficienta. Sau poate ca a fost o parte a unui scenariu precum cel de mai sus. Nu mi se pare ca ideea ultima ar fi absurda: daca acceptam scenariul ca ipoteza de lucru, o parte din bani ar fi mers la fiecare dintre cele doua echipe, Steaua oricum nu prea mai avea cum sa piarda campionatul iar Vasluiul avea numai de castigat din toate punctele de vedere (in afara de credibilitate, insa asta ii intereseaza prea putin).
Parafrazand proverbul musulman "Increde-te in puterea lui Allah, dar leaga-ti camila cand te duci la culcare", zic si eu: "sa nu aruncam cu noroi in antrenor si fotbalisti, insa sa ne tinem ochii deschisi si mintea atenta".
1) ... circul a fost facut de unul dintre actorii participanti in scopul de a umfla si mai mult cotele la pariuri pe o improbabila victorie a Vasluiului care ar fi venit chipurile cu juniorii, iar...... casele de pariuri s-au conformat informatiei de care dispuneau la momentul respectiv.
2) Steaua oricum nu prea mai avea cum sa piarda campionatul iar Vasluiul avea numai de castigat din toate punctele de vedere (in afara de credibilitate, insa asta ii intereseaza prea putin).
Parafrazand proverbul musulman "Increde-te in puterea lui Allah, dar leaga-ti camila cand te duci la culcare"
1) Daca tu crezi ca in casele de pariuri sunt niste fetitze naive care pun botul la fasaieli de presa, te inseli. Presa ia stiri de la ei, nu invers. Au sistem propriu informational. Daca ar sta in presa lui Mironica, Stucan ... etc. ar falimenta in secunda 2.
Cand au vazut ca intra prima echipa unele case s-au repliat la cota 12-15.
2) Pentru restul nu mai replic ca si asa s-a lungit acest pseudo-subiect.
Iti spun doar atat.
La 9 puncte Steaua putea sa piarda acest campionat, cum poate si acum la doar 6 puncte!
Mai sunt 21 de puncte in joc, din care Astra trebuie sa ia cu 7 mai mult!
Inca un zbarci cu Viitorul ... si la 3 puncte si 6 inca meciuri o sa facem toti temenele pe aici citand, sa fiu in ton cu tine, tot dintr-un musulman, Omar Khayyam:
"Ferească Mahomed de-asa-intamplare,
Profetul lui Allah cel viu, El care
Ne-apară de spaime si regrete
Și de prostia cea molipsitoare! "
![]()
Reghe stia/stie foarte bine ca nu era/este jucat campionatul!
Umflatul cu "campionatul e jucat" a fost tot din partea presei!
1) Daca tu crezi ca in casele de pariuri sunt niste fetitze naive care pun botul la fasaieli de presa, te inseli. Presa ia stiri de la ei, nu invers. Au sistem propriu informational. Daca ar sta in presa lui Mironica, Stucan ... etc. ar falimenta in secunda 2.Cand au vazut ca intra prima echipa unele case s-au repliat la cota 12-15.
Exact. Insa pana sa vada ca intra prima echipa, cotele erau sensibil mai mari. Asa, cu informatiile culese nu de la alde Ioanitoaia sau Mironica ci din "propriul sistem informational". Pariurile facute la o anumita cota raman la cota respectiva chiar daca casele de pariuri decid ulterior sa scada cota in urma receptiei a noi informatii.
2) Pentru restul nu mai replic ca si asa s-a lungit acest pseudo-subiect.Iti spun doar atat.
La 9 puncte Steaua putea a piarda acest campionat, cum poate si acum la doar 6 puncte!
Sigur, in teorie poate pierde campionatul. In practica insa e mai greu. Singura partida cu rezultat oarecum incert ar fi cea cu Petrolul. In rest, daca Steaua joaca la capacitatea nominala, nu prea mai are cum sa piarda puncte, in vreme ce Astra va avea probleme.
Daca Steaua va pierde totusi campionatul de fata, putem sa fim linistiti: ar insemna ca partida pierduta cu Vasluiul nu va fi fost blat.
Mai sunt 21 de puncte in joc, din care Astra trebuie sa ia cu 7 mai mult!
Realist vorbind, nu prea au cum.
"Ferească Mahomed de-asa-intamplare,Profetul lui Allah cel viu, El care
Ne-apară de spaime si regrete
Și de prostia cea molipsitoare! "
Nu imi dau seama cat de potrivit e catrenul in actualul context, in mod sigur este cam prea interpretabil pentru a fi perfect in regula aici.
@mdionis
...Daca Steaua va pierde totusi campionatul de fata, putem sa fim linistiti: ar insemna ca partida pierduta cu Vasluiul nu va fi fost blat.
...
OMG!!! ![]()
Pai cereti echipei Steaua sa va linisteasca asa cum spui tu!
Scuza-ma, insa nu mai continui. Nu o lua ca o impolitete, dar ne pierdem vremea cu piatra aruncata-n lac.
Puneti careva mana pe telefon, sunati la Rege si intrebati-;: sefu', a fost blat? Si daca afirma ca NU, asta e. Ce e cu atatea teorii. Stiu ca sunt penibil acum, insa oare sunt singurul?!
@mdionis
OMG!!!
Alegerea dumitale ce vrei sa faci cu propria teasta...
Pai cereti echipei Steaua sa va linisteasca asa cum spui tu!
Nu am de cerut nimic nimanui. Am enuntat o conditie de suficienta, nu am spus nicaieri ca doresc ca ea sa se indeplineasca, deci retorica dumitale mi se pare riguros inutila.
^ subscriu.
Eu va inteleg pe voi astia care considerati ca a fost blat, dar faceti 2 pasi inapoi si priviti imaginea de ansamblu (the big picture). La 2-5`ul cu Viitorul a fost blat clar, sunt de acord, dar atunci eram campioni dpdv matematic si nu aveam nimic de pierdut.
Acum uite ca avem de pierdut. Mai sunt 7 etape de jucat iar Astra e la 6 puncte in spatele nostru. Cine s-ar risca sa piarda 3 puncte acasa, dar mai ales sa piarda o prima pentru castigarea campionatului? Atat jucatorii au prime cat si Reghecampf, care fac pariu ca si-a trecut o clauza super simpatica in contract cum ca, daca vom castiga si acest titlu isi ia o poala de bani.
Se fac bani din meciuri aranjate, nu zic nu, dar se fac si mai multi bani din castigarea campionatului si din calificarea in Liga. Just sayin'.
La meciul cu Poli, ok..s-au aparat dobitocii aia pe 2 linii....au bagat autobaza lu` Cartu in poarta. Dar la meciul cu Vaslui ai nostri au intrat pur si simplu degajati si plini de sictir in teren, lucru care s-a vazut si in meci (in atitudinea cu care au abordat meciul) iar Vasluiul, din alea 3-4 ocazii cat le-a avut pe contraatac in tot meciul...au bagat-o si ei in poarta. End of story.
Clanță Dinamo!
Corect emagic. E o vorba, nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. [...] dar nu poti sa stii niciodata...
... insa daca titularii imbolnaviti (aproape jumatate) printr-o nefericita coincidenta de un virus stomacal taman cu cateva ore inainte de partida cu Vasluiul isi vor regasi miraculos fortele la fel de rapid pe cat au fost parasiti de ele (asa cum pare ca se prefigureaza), eu cred ca soarta partidelor ce urmeaza nu ar mai trebui sa fie pusa la indoiala, indiferent de adversar: in echipa completa si concentrata pe obiectiv, batem pe toata lumea.
Droc Apr-11-2014, 21:43 CETFixed match at the highest level...Steaua played like they weren`t payed in the last 4 months. I`m ashamed of my country`s football...what else can I say, they got me, they got a lot of people with this match, very profitable match for the bookies and both sides that played this night.
Droc Apr-11-2014, 21:57 CETAgree. I feel so stupid cause I couldn`t figure out this one, but I got to admit, this scenario was pure brilliant. You send your youngsters at Bucharest, after that your first team leaves for Bucharest the next day...and all in all Reghekampf sends in a crap and unmotivated team. I would like to see the DNA get involved in this game, it`s obvious it was fixed...
Droc Apr-11-2014, 22:15 CETIf Steaua would be banned then around 90% of the world football clubs should be banned...
Spor la tradus! S-ar zice ca si meciul cu Viitorul e unul aranjat. Astept cu nerabdare previewul cu pontul promis de acest utilizator despre meciul cu echipa lui Hagi. Sunt curios de ce anume se va intampla. Un alt utilizator deja a comentat ca s-ar putea sa trebuiasca sa dam puncte si Viitorului ca sa se salveze de la retrogradare.
S-ar zice ca esti Marian Scouser (nu ca n-as stii si numele real), admin pe suportersteaua, fan declarat al lui CFR, al Olimpiei Satu Mare si probabil, mai nou, al Timisoarei. Nu ca ar considera cineva ca suporterii altor echipe n-au dreptul sa-si spuna o parere, insa, personal, iti sugerez sa te preocupi de Liverpool, sunt pe primul loc, e bine.
))))))))))) m-am lamurit, banuiam eu ceva dar asta e, de acuma chiar ca nu ii mai raspund (o sa folosesc butonul ignore) ...