FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua "confirma" forma "buna".0-1 cu U

Virgil13.10.2004 12:51

Dupa un meci echilibrat,cu actiuni la ambele porti,Steaua reuseste sa se faca de râs si în fata unei echipe de divizia B.In min.84,Szekely de la gazde,ramâne singur cu Martin Tudor în urma unei pase peste întreaga linie de fundasi ros-albastri,si înscrie:1-0.In repriza a II-a,dupa relatarea crainicului radio,cuplul de fundasi centrali Falemi-Baciu,a facut nenumarate greseli.Iata ca Ion Marin(Sapaliga) antrenorul studentilor,dupa ce l-a nasit ani întregi pe Piturca,e acum si nasul lui Zenga.Nu mai e de glumit,la Steaua sunt probleme mari.De ce natura?Sa iasa acum MM Stoica în fata si sa spuna ! Se clatina scaunul lui Zenga ? Titi Dumitriu a venit cu ghinionul pe care stim ca l-a adus pe la ultimele echipe la care a fost ? Sunt motive de revolutie ? Ne mai putem face sperante pentru Cupa UEFA ? Vrem sa stim ! Aici nu cred ca mai sunt de vina jucatorii ci cineva mult mai responsabil de rezultatele echipei.Nu ma gândesc neaparat la Zenga.Sunt si alti factori care,de pilda,ar putea deteriora atmosfera la echipa.Nu stiu.Presupun si eu.E cineva în stare sa spuna cum stau lucrurile?Astept.

Totti13.10.2004 13:39

Suntem de tot kktul, abia imi mai trecuse din rushinea acelui incredibil 0-1 cu iashiul si acum asta. Am citit un mesaj din partea unui baietzas care-si spune stelist, ca e mai bine ca ne-au eliminat din cupa ca asa Steaua se va putea pregati mai bine pentru grupe si campionat 8O, ei bine macar sa-i vad eu ca leshina pe teren de ce program incarcat au.

:evil: Si eu vreau sa-l aud pe MM ce explicatzii haioase ne mai da, probabil acum arunca vina in seama zilei de 13 si a ghinionului pricinuit de aceasta cifra sau mai stiu eu ce explicatzie puerila ne va arunca.

i^need^money13.10.2004 13:46

:x Stau p balcon in frig si nu pot sa cred c s-a intamplat!!!!3 lucruri ma intereseaza......cand vin la Buc?p c aeroport?.....si UND AM PUS BATA D BASSEBALL!!!

Totti13.10.2004 14:01

:lol: Ai dreptate frate, ar merita luatzi cu bata, n-au nici un pic de ambitzie in ei, chiar sa nu poata bate niste cacatzi din divizia b?

Alexandru2313.10.2004 14:22

Nu inteleg ce se intampla. Cu U Cluj ne impotmolim? Eu nu inteleg si nu o sa inteleg de ce noi tratam cu atata indiferentza aceasta competitzie numita Cupa Romaniei. De catziva de zile iesim prin primele tururi. Eu stiu ca daca participi intr-o competitzie trebuie sa faci tot posibilul sa o castigi. Numai valorosii nostri jucatori sunt eliminatzi din primul tur de o echipa din esalon secund. Acum vine Zenga (pe care nu prea il admir) si o sa zica "Asta este am menajat jucatori pentru partidele din grupe". Ma ai draq jucatori sunt din plastilina si una doua se accidenteaza si spun ca ei sunt obositzi ca joaca miercuri duminica. Sper sa se trezeasca dupa infrangerea si sa batem cu otelu si sa-i spulberam de belgienii pedofili. FORZA Steaua

sorin_77713.10.2004 14:27

Mama mia Zengaria unde ti-este inspiratia???? Nu mai gasesti solutii??? Eu zic sa faceti ceva viabil si serios... Suntem satui de vorbe aruncate in vant!!! Sa fi invins de o divizionara B?!?!?! Eu inteleg ca va plangeati de meciuri multe... Dar atunci la ce v-ati mai apucat de fotbal fratilor??

horse3713.10.2004 14:28

incepe sa-si faca simtita prezenta la Steaua. incredibil! de domeniul fantasticului. oare cine mai urmeaza sa ne bata ... de Cupa UEFA oare mai este ceva de discutat in conditiile data.

sa iasa "arhitectul" ala de MM Stoica si sa ne declare ce se intampla la echipa caci Gigi este ocupat cu presedentia (adica chelului ii trebuie tichie de margaritar). ne rad dracului si curcile de muhaele ce santem. mai ca-mi vine sa-i zic si ceva lui Radoi cand il vad ce declaratii face.

VAI Steaua NOASTRA FRATI SUPORTERI...

hai Steluta!!!

sorin_77713.10.2004 14:31

Ma rog ca nea Gigi sa nu ajunga nici macar in parlament... poate asa o sa aiba si el ochi si dorinte in alta parte... Acolo unde vrem cu totii... PERFORMANTZA UNDE E NEA Gigi??

onlySteaua13.10.2004 14:56

nu-mi vine sa cred!

asta-i nesimtire curata.oare ce o sa mai urmeze,retrogradarea?

avand in vedere ultimele rezultate nimic nu m-ar mai mira.

si sa mai dai si bani pe tren ca sa vezi pe fata cum Steaua pierde cu o divizionara B....!?

RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!!

bobby_ro13.10.2004 15:05

Fratilor e greu de noi ... din cupa am iesit ... partea proasta nu e ca am iesit din cupa, ci faptul ca ne rad in fatza cateiii ... Nici nu cred ca mai are rost sa fac aluzie la meciul asta.

Oricum ... baietzii au nevoie acum de noi mai mult decat oricand ... urmeaza meciurile din grupa si avem nevoie de victorii, avem nevoie ca ei, jucatorii nostri, sa ne simta aproape.

Trebuie sa fim UNITI.

MM-ul nu are nici o vina saracul ... eu il cred chiar f. bun ... imi place cum ii ia peste picior pe caini si pe milogi, iar Becali nu are nici o vina nici el ... el finanteaza si isi doreste performanta dar echipa nu joaca acum ... poate ca era mai bine cu el in teren la cata ambitie are oierul ...

Oricum are un vot de la mine ... am promis ca il votez daca Steaua iese din grupa ... si va iesi fratilor ... DOAR CU AJUTORUL NOSTRU ![/b]

hucky13.10.2004 15:06

suntem PENIBILI altceva nu mai am chef sa spun.

a si...... SA VA FIE RUSINE DE LA PRESEDINTE PANA LA PAZNIC .

asa umilinta nu am mai avut demult !! multumim Becali

multumim Meme

multumim Zenga

multumim echipei

voi ne-ati facut de ras!!!!!!! :evil:

superoaie13.10.2004 15:24

un mesaj care ar trebui facut pentru meciu cu otelu!-

NOI investim SENTIMENTE, voi raspundeti cu NEPASARE!Poli Iasi, u Cluj ... ce mai urmeaza?

mesaju nu imi apartine

cine stie sa faca un mesaj!pls la urmatoru meci(sa putem arata acest mesaj!!!cotizez!pls!!!

halal de echipa!!!

rusine sa va fie!!!

Virgil13.10.2004 15:48

Dupa declaratia lui Piti,care spune ca MM le controleaza jucatorilor desfasuratorul convorbirilor telefonice si ca atunci când jucatorii vorbesc cu Piti îl suna de pe alte telefoane decât cele primite de la club,încep sa cred ca la Steaua situatia este tensionata.

Ma uit la Olaroiu ce poata sa faca dintr-o echipa fara bani multi si culmea fara cine stie ce suporteri.Jucatori buni,foarte multi de afara,adevarati atleti care pâna acum joaca cel mai bun fotbal din campionat.Echipa serioasa.Dar acolo zic eu ca e si mâna unui bun conducator,Gino,care tace si le face.Invers decât al nostru,de care numai gura e.Baga banii cu lopata de vreo 4 ani,dar rezultatele bune mai va.Timpul nu va ierta,le va rezolva pe toate.

L-am avut pe Olaroiu în curtea noastra,dar meschinariile la nivelul conducerii din acea perioada,l-au îndepartat.Poate ca ar fi fost o solutie mai buna decât Zenga.Poate nu.Putem doar sa intuim.

bebeto14.10.2004 05:30

daca Zenga vrea sa faca treaba la Steaua,trebuie la iarna sa-si trimita toate ,rezervele"(cam vreo 14)in divizia B la Steaua 2(pe termen nelimitat)si sa-l puna pe marele ,,investitor"(sa stringem bani de statuie ca de,vorba lui,ce ne faceam fara el)sa aduca niste jucatori seriosi la echipa.sunt sigur ca Steaua nu are nici un interes pentrucupa,dar nu e permis ca fara titulari sa nu poata invinge o div.B.

Virgil14.10.2004 18:05
daca Zenga vrea sa faca treaba la Steaua,trebuie la iarna sa-si trimita toate ,rezervele

Ma cam îndoiesc ca Zenga va mai fi la iarna.Mai precis dupa terminarea turului.

valicj15.10.2004 13:26

Asta s-a strigat la Cluj miercuri si pot spune ca pe buna dreptate. Daca te uiti la Falemi, Cioicoiu &co. nu poti sa nu le dai dreptate fanilor clujeni.

Gigi a venit la Cluj in campanie electorala si normal ca nu il interesaeaza cupa doar e ocupat cu alegerile.

Pacat ca un oier analfabet conduce destinele celei mai iubite echipe din Romania.

Virgil15.10.2004 13:53
Asta s-a strigat la Cluj miercuri si pot spune ca pe buna dreptate.

Vad ca se vorbeste foarte liber si pe acolo.Sper ca suporterii lui "U" sa nu fie zoofili.Pentru ca daca ar fi asa,ar avea foarte mult de munca.Gândeste doar câti câini rosii sunt în tara asta,câti lupi galbeni,lei,tauri furiosi si nu în ultimul rând ciori.