Dupa un meci echilibrat,cu actiuni la ambele porti,Steaua reuseste sa se faca de râs si în fata unei echipe de divizia B.In min.84,Szekely de la gazde,ramâne singur cu Martin Tudor în urma unei pase peste întreaga linie de fundasi ros-albastri,si înscrie:1-0.In repriza a II-a,dupa relatarea crainicului radio,cuplul de fundasi centrali Falemi-Baciu,a facut nenumarate greseli.Iata ca Ion Marin(Sapaliga) antrenorul studentilor,dupa ce l-a nasit ani întregi pe Piturca,e acum si nasul lui Zenga.Nu mai e de glumit,la Steaua sunt probleme mari.De ce natura?Sa iasa acum MM Stoica în fata si sa spuna ! Se clatina scaunul lui Zenga ? Titi Dumitriu a venit cu ghinionul pe care stim ca l-a adus pe la ultimele echipe la care a fost ? Sunt motive de revolutie ? Ne mai putem face sperante pentru Cupa UEFA ? Vrem sa stim ! Aici nu cred ca mai sunt de vina jucatorii ci cineva mult mai responsabil de rezultatele echipei.Nu ma gândesc neaparat la Zenga.Sunt si alti factori care,de pilda,ar putea deteriora atmosfera la echipa.Nu stiu.Presupun si eu.E cineva în stare sa spuna cum stau lucrurile?Astept.