FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Botosani 4-0 (1-0)

«12»
France9801.04.2014 14:49

Nu inteleg de ce se discuta atat pe faza acelui offside. Echipa a dat inca 3 goluri si a avut inca 4-5 ocazii MARI de gol.

offsideul chiar nu a fost milimetric, cred ca era vreo juma de metru dar faza in sine a fost mai complicata, deviere cu capul la popa iar cornerul si devierea a fost pe partea opusa asistentului, si fiind corner era foarte mare aglomeratie in careu.

in toata prima repriza asistentul ala a avut o gramada de faze la care a ridicat offside, a mai gresit odata la una cand nu a fost, dar cred ca a avut 7-8 faze din care a gresit la 1-2 si alea la limita.

ne pierdem prea mult in discutia despre offside. Eu propun ca la urmatorul meci de acasa sa facem un banner sau ceva de genul pt piovaccari. Poate conducerea va face mai multe ca sa il tina. Desi aici sunt 2 aspecte.

primul, poate ca nu este efectiv posibil sa il tinem, si al 2lea .. poate ca nici nu se vrea sa il tinem. Si al 2lea aspect ar fi extrem de dureros !

xray01.04.2014 15:54
Nu stiam ca un stelist este obligat sa-l asculte permanent pe Vochin. Apoi, daca am ceva sa-i spui lui Vochin probabil ca intru pe acel site...Atata vreme cat aici ii reproduci opinia inseamna ca i-o impartasesti... si aici, pe acest site am treaba cu tine in consecinta.

Spor la "reporturi", nu-mi pasa...numai ca pe viitor va trebui sa demonstrezi ce sunt alea "atacuri la persoana". Pana una-alta eu pot sa dovedesc ca dumneata faci propaganda si aperi strict interesele clubului (mai exact celor care conduc clubul), indiferent care sunt alea, ci nu ale Stelei ca si fenomen social. Esti exact la celalalt capat fata de extremistii din fratie, dar tot extremism se cheama.

Las in seama moderatorilor sa-ti de replica la aberatii debitate despre mine mai sus(si de cand ai revenit dupa banare), aceasi placa pentru care ai mai fost sanctionat.

Lorimer01.04.2014 16:22

Am fost sanctionat din cauza unui muiercea sub acoperire. Ba da al dracu sensibil mai esti coane... te plangi ca o muiere... ce atacuri la persoana vezi? Concret care sunt alea? Pot sa dovedesc ca faci propaganda. Lasa ca mai era si conu Vitto (Victor) prin zona si n-a fost prea dificil sa se afle ca avea legaturi directe cu conducerea clubului...

toronto...ia-ti reporturile si bagati-le-n ruc...cat mai adanc, asa cum esti obisnuit...mersi.

choli01.04.2014 16:33

vedeti ca sunteti offtopic si faceti trolling - amandoi

daca nu incetati va voi potoli pe amandoi - pe tine dle Lorimer iti dau cu suspendare ca nu esti la prima abatere.

aveti solutia foarte simpla : IGNORE RECIPROC!

besliud02.04.2014 00:32

Cu baietii dam la vasle :)

Steaua_Botosani_1.jpg

Steaua_Botosani_2.jpg

PS: Multumim OmBun :D

Korado02.04.2014 16:25

Cand a auzit NORD-ul: Sunt Fericit! a inceput si ei sa cante in sfarsit se trezesc din amorteala si ei.

«12»