FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pintilii suspendat cu Navodari?

Vinnie18.03.2014 21:43

Dupa cum stim, Pintilii a luat un galben in meciul cu Gaz Metan. Comentaroul a spus ca va fi suspendat. Transfermarkt.de, ii da dreptate, insa atunci cand Reghe a fost intrebat a spus ca are doar 3 galbene. Lucru greu de crezut, el fiind mijlocas la inchidere, iar doua galbene sunt capatate doar in primul meci cu Astra(ironic face ca acesat sa fie considerat retur).Deci? Se poate lamuri problema aceasta? Exista posibilitatea ca el sa fie folosit la Navodari, iar dupa aceea meciul sa fie pierdut? Personal, cred ca nu, dar ar fi bine sa avem parte de o lamurire.

Saramago19.03.2014 00:42

Site-ul LPF ii da dreptate lui Reghe.

Vinnie19.03.2014 00:58
Site-ul LPF ii da dreptate lui Reghe.

Da`mi si mie link, de cand caut....

Revin:Am gasit, dar vad ca nu prea sunt actualizate, spre exemplu la Tatarusanu inca apar 3, la Pintilii apar 2. Totusi, doar doua sa fi luat in tot campionatul, si acelea cu Astra, in acelasi meci?(+Gaz Metan, desigur)

Vinnie19.03.2014 01:08

Revin, vad ca pe transfermarkt.de are cartonasele luate in felul urmator 1 Gaz Metan, 2 Astra, 1 Concordia,CFR,tur deci ar fi 4-5...

PS: Ora 3.24, am obtinut ceea ce doream, daca se primesc doua cartonase in acelasi meci, acestea se anuleaza, ele ducand automat la suspendarea jucatorului in meciul respectiv.Deci mai raman doar 3 cartonase. All good.