FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LA AEROPORT!!!

zipper28.04.2006 15:40

La Aeroport cu totii sa strigam : "Suntem mandrii de voi!" Trebuie sa fim mandrii pentru parcursul echipei din acest an! Sa la dovedim baietilor ca avem mentalitate de invingatori. Aseara Lovin spunea ca a fost impresionat de atitudinea fanilor englezi care la 2-0 nu-si huiduiau jucatorii... si avea dreptate! Asa ar trebui sa ne comportam si noi mereu si de acum inainte cand mai vedem cate-un taran care vine pe stadion si-i injura pe jucatori sa-l trimitem usor acasa...

PENTRU Steaua/NE DAM VIATA!!!

MIHAELA BC29.04.2006 08:27

Asa este, Steaua este o echipa foarte mare. A dovedit-o de nenumarate ori si intr-adevar " SUNTEM MANDRI DE Steaua"!

Cei care au comentarii mai mult decat urate la adresa Stelei, mai intai sa ajunga la performantele acestei echipe si apoi sa discute!

Pentru Steaua:

AI REUSIT CONTINUA, NU AI REUSIT CONTINUA![

studentul29.04.2006 09:41

Am fost la aeroport ... sincer nu ma asteptam sa fie atat de multi suporteri ... mi-a placut atmosfera destinsa ... desi se mai auzeau scrashneli de dinti atunci cand se striga Suntem Mandri de Voi ... sau altele ... insa per total ... eu cred ca le-am mai ridicat moralul jucatorilor ... care cred eu ca se asteptau sa fie primiti cu Huooo ... si alte urale pentru a fii desfintati ! Trup si sufleeet pentru culooori ... :) Hai S T E A U A si moarte comentatorilor de la TVR 1 !!!

codrutaandreea29.04.2006 13:08

felicitari pt cei care au fost la stadion. a fost o dovada de iubire si de respect pt tot ce a facut echipa pt tara. eu nu am putut sa ma duc pt ca sunt din provincie si nici nu am avut timp dar am vazut la TV ce primire au avut. respect pt cei care au fost sa incurajeze echipa la aeroport.