FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - IF Elfsborg Borås 0-0

Virgil04.02.2014 11:42

Miercuri, 5 februarie 2014, de la ora 19:00, pe unul din terenurile Marbella Football Center,

Steaua - IF Elfsborg Borås,

in ultimul meci al programului de pregatire din Spania. Meciul va fi transmis de Digi Sport 1.

IF Elfsborg este un club de fotbal din BorÃ¥s, Suedia fondat in anul 1904. Clubul a debutat in Allsvenskan, campionatul național al Suediei, in august 1926 intr-un meci impotriva echipei Örgryte IS. În timpul anilor 1930 pană in 1947 echipa a avut in componenta cei mai importanti jucatori ai echipei naționale a Suediei. IF Elfsborg a câștigat Allsvenskan de cinci ori: in 1936, 1939, 1940, 1961 și 2006.

Nume complet Idrottsföreningen Elfsborg.

Poreclă Di Gule (Galbenii).

300px-Boras_arena_17april_2005.jpg

Borås Arena

300px-Anders_Svensson.jpg

Anders Svensson (captain)

ife_100922_ifk_450.jpg

In Suedia campionatul s-a terminat, urmand sa inceapa o noua editie. Elfsborg a terminat pe un onorabil loc 6. Pe primul loc Malmö FF, cu 63 de puncte.

6 IF Elfsborg 30 12 10 8 49-34 15 46

afinogenov6105.02.2014 10:03

Tre sa le aratam la catei cum se bate Elfsborg-ul! :))

xray06.02.2014 01:58

Eu le dau circumstante:

Sa joci peste "jumate de tur sau retur"(10 meciuri) din 2 in 2 zile, fara miza si frecat tare la antrenamente ... nu e usor. Nu cred ca alta echipa a avut atatea meciuri tari, concentrate si suprapuse pe rupere la acumulari fizice. Si la Steaua cred ca e primul experiment cu atat de multe meciuri amicale, 10, in vreo 20 de zile.

Sunt cateva semne de intrebare/alarma la unii jucatori, analizati in raport cu prestatia colegilor, nu cu a adversarilor: Keseru, Kape, Iancu si Radut. Astia n-au prea aratat nimic, nici macar in faze izolate, daramite in mecanismul echipei.

Plecarea lui Bourceanu a anulat toata acumularea tactica antrenata pana in momentul plecarii.

Din punctul asta de vedere e la faza de start zero...

Indisponibilitatea lui Pintilii si a lui Filip au facut ca Reghe sa nu poata rula primul 11 si atunci s-a axat prin a testa in jocuri tari solutii de avarii. Sunt convins ca el stia de plecarea lui Bourceanu de cand au inceput pregatirile, dar nu avea ce sa puna in loc pentru a roda. Ce a putut face, a pregatit inca un stoper, pentru ca era clar ca pe Pintilii nu-l mai putea folosi fundas central, iar Filip nu e valid.

La mijloc a incercat diferite combinatii mai mult sau mai putin fanteziste. Poate de asta si atacul nu a avut consistenta, pentru ca lipseau automatismele.

Virgil06.02.2014 08:09

Bine ca s-a terminat aceasta serie de meciuri de cosmar. Urmeaza alta serie neagra in campionat si in Cupa Romaniei?

Korado06.02.2014 14:37

Poate sunt eu visator,dar eu cred ca au umblat cu Necuratu in meciurile astea de preagatire, pe langa asta cred ca si-au indus adversarii in eroare Reghe cu meciurile astea pentru ca toata lume se va astepta ca Steaua sa nu joace nimic...

afinogenov6108.02.2014 08:24
Poate sunt eu visator,dar eu cred ca au umblat cu Necuratu in meciurile astea de preagatire, pe langa asta cred ca si-au indus adversarii in eroare Reghe cu meciurile astea pentru ca toata lume se va astepta ca Steaua sa nu joace nimic...

Da... si Keseru o sa marcheze un hat-trick in primul meci din campionat!Nu stiu ce a vrut sa arate Reghe,dar vom vedea in primul meci din campionat daca ai dreptate sau nu!