Cine vrea sa contribuie la functionarea site-ului sa posteze aici.
Fara off-topicuri si alte porcarii.
Cine vrea sa contribuie la functionarea site-ului sa posteze aici.
Fara off-topicuri si alte porcarii.
Echipa redactionala ii va cuprinde pe:
redactori: Joga Bonito, Virgil, SteauaToronto, Empyro, Draghosel
colaboratori permanenti: SSK, Il Soldatino, Greco (..se va completa in functie de raspunsurile invitatiilor lansate de mine)
posibili colaboratori: vitto, mdionis, xray, Saramago, Stryker, Harald (...sunt deschis la orice propunere pentru a continua lista)
Pentru a propune un articol sau o idee de articol puteti posta in topicul acesta sau ma puteti contacta la:
-c***@***
-j***@***
La inceput fiecare va scrie despre subiectul si domeniul in care are cea mai mare inspiratie si competenta. Pe parcurs vom restrange cercul si fiecare va avea domeniul sau de activitate. Orice idee a voastra, principalele caramizi ale fcsteaua.ro, adica voi, colaboratorii nu este de prisos.
Activitatea noastra redactionala se va desfasura transparent, mai precis in acest topic. Fiecare va avea posibilitatea sa vada cine contribuie in timp real la dezvoltarea site-ului nostru.
Celor care se vor implica in proiect, le doresc de pe acum mult succes!
Am urcat articolul "Dilema Sanmartean" scris de subsemnatul.
Am urcat articolele din presa "Cifrele transferului lui Bourceanu" (Adevarul) si "Fostul jucator al Stelei, Geoge Galamaz se retrage" (Mediafax).
Dupa cum am subliniat si in primul post al acestui topic, off-topicurile si jignirile vor sterse instantaneu, iar autorii vor fi raportati grupului de moderatori.
Rog pe userii nominalizati la categoria "posibili colaboratori" sa dea un raspuns invitatiei sau "arunce" cu un feedback in topicul acesta. Multumesc pentru atentie si intelegere.
@Joga
articolele cu Bourceauna cifre + Galamaz nu are rost sa stea pe prima pagina, acolo sa stea doar articolele din presa importante gen unde se joaca meciul cu potaile sau statistica aia cu IFFHS...
articolele alea cu bourceanu si galamaz apar pe partea dreapta in rubrica presa...nu are rost sa bagam 5-6 articole din presa pe prima pagina...sa incercam sa lasam materialele fcsteaua.ro proritate pe prima pagina.
Articolul cu Bourceanu merita sa ramana intre cele 15 articole pe motivul prezentarii transparente a cifrelor de transfer. Un fel de comparatie cu ce se intampla la noi cu transferurile mediatizate. Putem observa saltul imens care-l reprezinta listarea la bursa a clubului.
Pentru suporterul stelist e important sa stie cati bani intra in club si cati bani ies spre transferuri ulterioare in intarirea echipei sau spre alte directii.
Da l-am pus inapoi pe ala cu cifrele
Rog pe userii nominalizati la categoria "posibili colaboratori" sa dea un raspuns invitatiei sau "arunce" cu un feedback in topicul acesta. Multumesc pentru atentie si intelegere.
Feedback.
Multumesc pentru nominalizare.
Cand voi avea ceva consistent a spune(mai mult decat un comentariu) fata de un eveniment sau un subiect ros-albastru, iar inspiratia si timpul ma vor ajuta, voi da curs invitatiei.
Salut Joga,
merci pentru propunere; deocamdata nu consider ca am stofa de redactor. Insa voi continua organizarea concursului de pronosticuri pentru Liga 1.
As vrea sa il propun pe lvanksi ca un posibil colaborator, cred ca ar putea scrie articole referitoare la miscarea suporterilor.
Din pacate pentru site si din fericire pentru o parte dintre userii vehementi ai site-lui, seful moderatorilor, sustinut de moderatorii sai a initiat restructurarea redactiei (ce ironie, dar asa e romanul, expert la toate).
Asadar, cu un vot 6 la 1, seful moderatorilor si ai lui au decis inlocuirea mea din postura de redactor sef si desfiintarea acestui topic pe motiv, citez "proiectul nu a avut succes in trecut si userii inca nu au capacitatea intelectuala sa digere un asemenea concept".
Asa ca TOPIC INCHIS.