Eu doar am povesti cum am avut eu impresia ca se va desfasura partida asta amicala,daca era cum spunea ala si cum isi dorea Iancu,maine eram calare pe MM-u la Espana pana isi inainta demisa de "onoare"
Sa inteleg, daca Steaua conducea la pauza, lucru posibil avand o bara si un penalty neacordat ... si in final castiga, lucru normal dupa desfasurarea meciului, tu ii cereau demisia de "onoare" lui MM, ca ti-a plasat un neica nimeni(in raport cu Steaua) ca meciul asta e blat la pariuri?
E tare! Formidabil! 
Unde esti tu, Stucane, sa-ti savurezi victoria otravurilor turnate in presa despre meciurile trucate de Steaua? Uite, si pe stelistii impatimiti i-ai virusat! 
In fine ... Cine mai poate intelege stelistul de azi?
- Daca Steaua joaca amicale cu "noname"-uri, e jale ... critici peste critici, ca nu e in stare sa obtina meciuri cu echipe tari.
- Daca joaca in pregatiri cu echipe tari, automat sunt pentru a blatui la pariuri.
- Daca ia bataie, ca in meciul cu Nuremberg ... nu avem fata nici de coada Bundesliga.
- Daca face egal(sau bate), cu o echipa mai tare, ca Werder Bremen ... sigur e blatuit la pariuri.
Si vara si iarna trecuta ... a fost la fel ... carcoteala blat-pariuri, de la ziaristi, la istelisti.
Acum un an se zicea ca a pierdut intentionat, 1-2, cu echipa lui Dan Petrescu, ca asa era blatul la pariuri! OMG !
Ca in bancul ala, "de ce ai sapca, ma?" si dai bataie. Cand nu a mai avut sapca, a luat iar bataie, ca "de ce n-ai sapca, mai?" ... si dai iar omor.