FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Werder Bremen 0-0

Virgil14.01.2014 20:20

Joi, 16 ianuarie 2014, de la ora 19:00, pe stadionul Algeciras,

Steaua - Werder Bremen

Meci transmis de Digi Sport 1.

Vom vedea un reviriment in organizarea meciului din partea responsabililor stelisti? (antrenor, preparatori, MM) Eu sper.

Vom vedea un alt joc? Mai responsabil, mai plin de substanta?

Mi-a placut Neagu. A batut cu maiestrie acea lovitura in primul meci. A marcat golul de onoare.

Va fi urmasul lui Alex Bourceanu? Eu ii doresc. Da Doamne!

mannschaftsfoto2013neu630.jpg

Virgil15.01.2014 11:34

Werder face parte din aceeasi categorie cu Nurnberg. Foste campioane, cu bugete neindestulatoare, care nu-si permit sa aiba jucatorii, antrenorii, medicii si preparatorii cei mai buni din Germania.

Am uitat de maseuri.

Werder sta mai bine la jumatatea drumului Bundesligii:

11 Werder Bremen 17 5 4 8 22-37 -15 19

Baietii sunt storsi de puteri la antrenamentele dure propuse de staful aferent. Si apoi joaca in meciuri. Mai vreti si rezultate? Vor veni si acelea, sa avem incredere in Steaua.

Virgil16.01.2014 18:59

Sa recunostem si faptul ca Nurnberg a fost superioara Bremenului. Dar e bine. Steaua a evoluat bine, a avut ocazii de gol, vor veni si golurile.

Stryker16.01.2014 19:09

Un meci decent, am avut destule momente cand am fost peste Werder, dar nu am reusit sa concretizam, poate daca primeam penaltiul ala meritat la Chipciu din prima repriza, alta era situatia , dar e ok si asa....

Apropo de Chipciu, a avut o evolutie destul de buna, atat cat a jucat in prima repriza, poate ca pana la urma, va reusi sa revina la forma buna dinainte de accidentarea aia stupida.

In orice caz, imi pare bine, ca s-au inselat aceia care, s-au grabit sa spuna dupa meciul cu Nuremberg, ca urmeaza o noua infrangere rusinoasa.

PS : Pacat ca s-a lovit Szukala, sa speram ca polonezul nostru nu are nimic grav. Mai ales ca nu avem multe solutii pe postul de fundas central.

Korado16.01.2014 20:32

Eu va spun sincer acum si cine ma crede foarte bine si cine nu ma crede la fel de bine.

Astazi am primit pont de 1-pauza 1-final la acest meci garantat 100% de la cineva care nu este din tara,asadar m-am decis sa ma ut la meci, in prima repriza va spun sincer la modul cum au jucat cei de la bremen chiar ma gandeam sa investesc cativa banuti(bine ca nu am facut-o) si din fericire pentru mine il am la prieteni pe Iancu care ne-a intrebat care credem ca va fi scorul final si a spus 1/1 final(rezultat care crede el) acuma va imaginati si voi ca au fost prea multe coincidente in jurul acestui rezultat.

M-am uitat la meci X/X m-am mai linisit chiar am crezut ca Steaua Bucuresti a ajuns groapa pariurilor sportive.

rtj16.01.2014 21:39
Eu va spun sincer acum si cine ma crede foarte bine si cine nu ma crede la fel de bine.

Astazi am primit pont de 1-pauza 1-final la acest meci garantat 100% de la cineva care nu este din tara,asadar m-am decis sa ma ut la meci, in prima repriza va spun sincer la modul cum au jucat cei de la bremen chiar ma gandeam sa investesc cativa banuti(bine ca nu am facut-o) si din fericire pentru mine il am la prieteni pe Iancu care ne-a intrebat care credem ca va fi scorul final si a spus 1/1 final(rezultat care crede el) acuma va imaginati si voi ca au fost prea multe coincidente in jurul acestui rezultat.

M-am uitat la meci X/X m-am mai linisit chiar am crezut ca Steaua Bucuresti a ajuns groapa pariurilor sportive.

Scuze de off-topic, dar e vorba tot de mafia pariurilor in Romania. Prin august juca CFR cu ACS Poli. S-a terminat 2-2, nu m-am uitat la meci, am vazut doar golurile. Doua au fost date din lovituri libere, unul din penalty si unul norocos cu capul. Peste o luna am aflat de la cineva ca el cumparase meciul de la altcineva care la randul lui il cumparase de la un strain, din spatiul ex-iugoslav parca. Meciul cumparat nu era de tipul "1", "x" sau "1/2" ci era scor exact 2-2. Uite aici link de la gsp:

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/video-foto...ori-404468.html

Virgil16.01.2014 22:02

@ rtj

Asa actiona cooperativa din fotbalul romanesc, unul dintre initiatori fiind Jean Padureanu de la Gloria Bistrita. Erau angrenate vreo 6 echipe, care-si imparteau victoriile si infrangerile. Chiar si rezultatele egale, in functie de interes.

De pilda, Gloria avea meci acasa si pierdea la una din celelalte 5 echipe. Punctele si le recupera peste doua sau trei etape in deplasare de la alta echipa din grup. In acest fel reuseau sa evite retrogradarea.

Korado17.01.2014 00:00

Eu doar am povesti cum am avut eu impresia ca se va desfasura partida asta amicala,daca era cum spunea ala si cum isi dorea Iancu,maine eram calare pe MM-u la Espana pana isi inainta demisa de "onoare"

xray17.01.2014 00:40
Eu doar am povesti cum am avut eu impresia ca se va desfasura partida asta amicala,daca era cum spunea ala si cum isi dorea Iancu,maine eram calare pe MM-u la Espana pana isi inainta demisa de "onoare"

Sa inteleg, daca Steaua conducea la pauza, lucru posibil avand o bara si un penalty neacordat ... si in final castiga, lucru normal dupa desfasurarea meciului, tu ii cereau demisia de "onoare" lui MM, ca ti-a plasat un neica nimeni(in raport cu Steaua) ca meciul asta e blat la pariuri?

E tare! Formidabil! :)

Unde esti tu, Stucane, sa-ti savurezi victoria otravurilor turnate in presa despre meciurile trucate de Steaua? Uite, si pe stelistii impatimiti i-ai virusat! :D

In fine ... Cine mai poate intelege stelistul de azi?

- Daca Steaua joaca amicale cu "noname"-uri, e jale ... critici peste critici, ca nu e in stare sa obtina meciuri cu echipe tari.

- Daca joaca in pregatiri cu echipe tari, automat sunt pentru a blatui la pariuri.

- Daca ia bataie, ca in meciul cu Nuremberg ... nu avem fata nici de coada Bundesliga.

- Daca face egal(sau bate), cu o echipa mai tare, ca Werder Bremen ... sigur e blatuit la pariuri.

Si vara si iarna trecuta ... a fost la fel ... carcoteala blat-pariuri, de la ziaristi, la istelisti.

Acum un an se zicea ca a pierdut intentionat, 1-2, cu echipa lui Dan Petrescu, ca asa era blatul la pariuri! OMG !

Ca in bancul ala, "de ce ai sapca, ma?" si dai bataie. Cand nu a mai avut sapca, a luat iar bataie, ca "de ce n-ai sapca, mai?" ... si dai iar omor. :)

xray17.01.2014 01:34

PS

Sa nu exista interpretari fac precizarea:

Din partea mea, oricine poate poate cere demisia lui MM, indiferent de motiv. Si pentru ca nu are apa calda-n casa, de exemplu. Nu cererea de demisia a lui MM este vreo problema.

Altceva este dezolant si o problema.

Unii asociaza in mod pervers si parsiv victoriile Stelei cu blaturile si pariurile, iar unii stelisti naivi ii mai si cred. Unii chiar si infrangerile ...

In sensul asta afost replica mea de mai sus.

Korado17.01.2014 09:06

Nu am spus asta, mi-ai interpretat gresit ideile,am spus ca am primit un pont, desi nu era de luat in considerare,totul mi sa parut ciudat cand a postat Iancu ca el crede ca va fi 1/1,atat si ca nu mi-ar fi placut ca Steaua sa fie subiectul unui meci aranjat ca imi schimbam radical impresia,atat si nimic mai mult.

Obligatoriu inainte, performantele si victoriile sunt inscrise in structura de fondare a acestui club,eu unu si daca jucam cu Barcelona vreau victorie( ca nu se poate, asta este altceva ).

xray17.01.2014 14:22

Korado, eu te-am inteles exact. M-a surprins ca daca Steaua batea, tu erai gata sa-l pui la zid pe MM/clubul pe pontul dat de unul.

Cel care ti-a dat pontul, a bagat un fitil la doua capete, dupa rationamentul:

- Dupa 1-5 cu Nuremberg, Steaua "vlaguita" nu mai poate face la 2 zile 1/1 cu Verder, decat daca ar fi blat la pariuri. Altfel nu ar avea cum.

- Reactia lui Reghe dupa 1-5 arata clar ca in jocul urmator va fi mobilizare generala, de orgoliu. Deci Steaua putea si bate. (fapt dovedit pe teren)

Pentru a manji aceasta posibila stergere a imaginii dupa 1-5, cu o victorie cu Verder, tipul a plasat pontul avant la lettre.

Deci, daca Steaua lua bataie ... iar rusine, daca batea tot rusine ca intra in functiune zvonul cu blatul.

Cum o datea, Steaua tot prost iesea din acest meci, ca imagine!

Bine ca nu a zis ala pontul x/x :))))

Sincer, si eu ma asteptam sa o furam iar, dat fiind contextul in care se desfasura meciul( noi: inceput de pregatire, imporivizatii etc. ... nemtii pe ultima 100), dar la fel eram de convins ca nu se va mai repeta istoria scorului din meciul precedent, care a fost un accident.

Stryker17.01.2014 22:48

Se pare ca Szukala s-a ales doar o entorsa si nimic mai grav. Sa speram ca nu vom mai avea emotii cu accidentarile in partidele amicale ramase.