FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 2-0 (0-0)

«12»
Empyro05.12.2013 15:26
Asta inseamna lipsa de cominicare din partea lor nu din partea mea, asadar nu-mi poti spune ca suntem uniti nici la SUD.

Cel putin pe site-ul asta problema e cunoscuta. Cauta postarile lui lecce si o sa vezi de ce nu mai lasa nimeni din Peluza Sud comunicate/informatii pe-aici.

choli05.12.2013 15:31
Si eu daca vreau sa stau la Peluza Sud fara sa fiu in vreo grupare, doar pentru ca asa sunt parerile mele asta inseamna ca sunt marginalizat?

@ choli

Asta inseamna lipsa de cominicare din partea lor nu din partea mea, asadar nu-mi poti spune ca suntem uniti nici la SUD.

nu e vb ca esti marginalizat, atat ca nu esti considerat important. cu tine sau fara tine alaturi de ei viata lor merge ininte dupa cum vor ei.

membrii gruparilor din Peluza Sud nu sunt obligati sa prezinte "calendarul" actiunilor nimanui.

de asta ti-am/v-am recomandat sa va alaturati unor grupuri din peluza.

Empyro05.12.2013 15:48

Sau o sugestie mai buna. Va duceti diseara la lecce ii spuneti ca sunteti de pe fcsteaua, ca nu gasiti informatii aici si il rugati sa posteze (sau sa puna un om sa posteze) ceva oficial alta data cand se mai ivesc astfel de situatii. Evident, sub promisiunea ca nu o sa mai fie luat in bascalie de toti neavenitii care faceau legea pe aici in trecut.

MadFroG05.12.2013 20:02

I-as sfatui pe conducatorii echipei sa faca un dvd cu momentele bune ale lui Tatu in tricoul Stelei si sa-l dea spre vizionare altor echipe. Neaparat, montajul sa contina golul din meciul cu Basel din 7 unghiuri diferite si sutul din prima repriza cu Otelul, in video urmand a edita poarta 2 m mai sus pt incadrarea sutului de mare efect al brazilianului. Poate avem noroc cu MM pe facebook, ii da un poke lui Roberto Carlos si-l roaga sa faca o aroganta si sa ateste prin webcam ca il cunoaste pe Leandro Tatu din vedere.

Daca nu e de ajuns, luam legatura cu Pro TV si ii rugam sa-i trimita lui Tatu o invitatie la Masterchef sau Serviti,va rog ca poate da bine la CV

SuperstaR1805.12.2013 20:33

Doar 2 observatii:

1) Piovaccari eroul meciului - gol, pasa de gol, a centrat, a pasat, a jucat atacant, playmaker, aripa, tot ce i-a cerut antrenorul. Asta inseamna sa fii disciplinat tactic.

2) La ce calitati arata Tarnovan, Nikolici ar trebui sa isi puna ghetele in cui si sa isi lustruiasca paharele din care se imbata ca un porc(desi cred ca bea cu sticla). PS: Si sa il ia si pe Tatu cu el, poate are nevoie de un piccolo sa ii umple paharele.

ADRIAN080805.12.2013 20:37

Super PIOVACCARI !

Singura certitudine din acest sezon !

Korado05.12.2013 21:44

Cate grade au fost afara, atatea goluri :)

Adidwu06.12.2013 15:43

Otelarii si-au uitat un steag pe la SUD?

«12»