Marti, 26 noiembrie 2013, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in meci retur,
Steaua - Schalke 04.
In meciul tur germanii au castigat cu scorul de 3-0, dupa ce pana in minutul 67 al meciului, inainte de gafa monumentala a lui Szukala, continuata cu greseala lui Tatarusanu de a-l crede infailibil pe polonez, Steaua jucase perfect si asteptam sa marcheze. Apoi a urmat cosmarul, ros-albastrii au cazut mental si adversarii au profitat ajungand la un scor neverosimil.
Pacat, Steaua le fusese cel putin egala.
De data aceasta, la Bucuresti, speram ca Steaua sa nu repete isprava si sa castige la cel putin un gol. C-asa-i in fotbalul nostru, dai un gol si apoi il aperi pana in final.
Desi Steaua nu mai e ce-a fost anul trecut, stiu ca daca-si pune in gand, se poate ridica la nivelul celor din Gelsenkirchen, ba ii poate depasi. Pentru ca, nu-i asa, are in spate cel putin 40.000 de romani dispusi sa o sustina.
Si nu numai atat. Avem jucatori de valoare. Nu-i mai enumar pentru ca ar fi de prisos.
Scriu aceste randuri sub influenta rezultatului dezastruos facut de reprezentativa nationala la Pireu.
Sunt ravasit, ma asteptam la cu totul altceva. Nu la o victorie, dar macar la un esec mai usor de surmontat. Nu stiu care va fi finalul dublei Romania-Grecia. Stiu doar ca fotbalistii Stelei vor juca precum niste lei, pentru a sterge din memoria colectiva, o necalificare rusinoasa. (In caz ca va fi.)
FORZA Steaua!