FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Declaratiile idioate a lui jiji

ann28.04.2006 00:05

Gigi sa-si muste limba cand mai vrea sa vorbeasca rau de rapidisti cum ca ei sunt comunisti si de aia i-a ajutat Dumnezeu pe stelisti sa se califice .dar macar rapidul a fost eliminata in urma a 2 meciuri de egalitate si dupa un joc excelent pe cand Steaua a avut un joc deplorabil,practic si-au batut joc de parcursul acesta european

sa mai termine cu declaratii gen ca el merge la meci ca la spectacol si cu declaratiile despre Dumnezeu si vezi doamne,daca tinea la oamenii saraci nu-i pasa de bani si nu dadea drept de televizare RTV ci TVR ca sa vada si ei saracii meciurile.Coincidenta insa sau nu, dar in majoritatea cazurilor cand Rapid sau Steaua jucau pe tvr 1 in Cupa UEFA pierdeau ,iarasi ironia sortii.

Oare cine-l mai suporta pe Jiji asta? :x

spre_2428.04.2006 00:27

alt suporter adevarat ! de unde veniti frate ! voi vreti sa fim perfecti ?

ann28.04.2006 00:39
alt suporter adevarat ! de unde veniti frate ! voi vreti sa fim perfecti ?

MAI TU CU ATATA INCRANCENARE II APERI PE TOTI CA I-MI DAI IMPRESIA CA ESTI UNUL DIN LOTUL Stelei :lol: .CAND E DE CRITICAT ,CRITICAM ;CAND E DE LAUDAT ,LAUDAM

ps.asa ca sa te bucur putin ,sa sti ca i-mi place cum joaca Nesu chiar dak mai greseste si el saracul ,asa mila mi-a fost de el cand a lesinat pe gazon si si-a pierdut cunostinta :(

spre_2428.04.2006 00:44

nu ma da numai criticati voi ! v-am mai spus de multe ori ! am spus de ex acu ceva timp ca ei nu va critika pe voi ca nu faceti coregrafii marfa sau ca ati gresit ceva..sau ca nati strigat sau ca nati venit in deplasare..sau altceva !

ann28.04.2006 01:21
nu ma da numai criticati voi ! v-am mai spus de multe ori ! am spus de ex acu ceva timp ca ei nu va critika pe voi ca nu faceti coregrafii marfa sau ca ati gresit ceva..sau ca nati strigat sau ca nati venit in deplasare..sau altceva !

nu inteleg despre ce coregrafii vorbesti ,dar presupun ca te referi la suporterii d p stadion.din pacate eu sunt din TM si nu am ocazia vin in Bucuresti ca as falimenta cu atatea cheltuieli pe drum ,cazari,etc.

Si tu chiar crezi ca nu sufar ca nu s-au calificat?de ce crezi ca nu pot sa dorm in seara asta?!?

Dj28.04.2006 11:33

ann .. te rog eu.. da`ti foc

Vladinho28.04.2006 12:32

Numai suporteri adevarati pe aici.......cred ca nici primu 11 a lu Steaua nu il stii si vorbesti ca e Gigi nu stiu cum...

uZy | @nDr3i28.04.2006 12:35

Jiji rulzzz :lol: :mrgreen: ...

radooku_steaua29.04.2006 09:50

mdah... ce faceti voi aici e critica.... dekt sa criticati tot timpul mai bine veniti cu propuneri cum sa incurajam echipa... cum sa facem coregrafii... ce sa mai cantam, etc.... nu kkturi dastea k Gigi a zis Gigi a facut.... lasati-l pe Gigi sa isi duca singur crucea... oricum e vorba aia... cainele moare de drum lungul si prostul de grija altuia... si aici nu m-am referit la dinamovisti... ann lasa-te si lasa-ne... IMPREUNA CU VOI !! IMPREUNA CU VOI !! IMPREUNA CU VOI SA DAM M..E la cioroi !!

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 10:14

:evil: >>>.Ba mai lasati-l in p... mea in pace,cu bune cu rele este cel care baga banul la Steaua asa ca....>>>> :twisted:

Vladinho29.04.2006 12:21
:evil: >>>.Ba mai lasati-l in p... mea in pace,cu bune cu rele este cel care baga banul la Steaua asa ca....>>>> :twisted:

Si cel care a dus Steaua atat de sus....daca nu era el nu visam acuma semi finalele cupei UEFA....

alinush8929.04.2006 13:00

Si cel care a dus Steaua atat de sus....daca nu era el nu visam acuma semi finalele cupei UEFA....

Ba da..probabil ca visam....dar nu ajungeam niciodata aici :lol: :lol: :lol: ,pana una alta este primul conducator care a investit destul demult si nu a vadnut jucatori,cei de dupa el nu conteaza..nenea Iancu "mafiot" si "savarina" Copos mai au de invatzat si mult de muncit pana sa aiba o echipa ca Steaua

forever_STEAUA29.04.2006 13:41

nu inteleg despre ce coregrafii vorbesti ,dar presupun ca te referi la suporterii d p stadion.din pacate eu sunt din TM si nu am ocazia vin in Bucuresti ca as falimenta cu atatea cheltuieli pe drum ,cazari,etc.

Si tu chiar crezi ca nu sufar ca nu s-au calificat?de ce crezi ca nu pot sa dorm in seara asta?!?

Cum a zis si radooku_steaua... ajuta si tu cu ceva echipa asta. Ca de critici ne-am saturat pana peste cap. Pana acum nu am vazut nici o incurajare din partea ta. De parca numai tu ai suferit la meciul asta... Gandeste-te ce a simtit Nesu in acel final de meci, daca il apreciezi asa mult. Vreau sa vad stelisti care isi imbarbateaza favoritii. De critici mi-e plin podu'. Fiecare din noi a criticat la un moment dat antrenorul, jucatorii, jocul echipei, conducerea. Dar spre deosebire de tine nu am uitat ca a fi suporter presupune in primul rand sa fim alaturi de echipa la greu. La victorie toti suntem stelisti. Hai ca m-am enervat si s-ar putea sa scriu si ce nu vrei tu sa citesti.

blindica18.08.2010 22:01

**Admini,moderatori : nu va suparati c-am postat aici,dar vroiam sa caut un topic f vechi despre cam cum era vazut ciobanul acum 4 ani si sa-l fac semnalat.Puteti sterge sau ce credeti voi ca e mai bine.

Multumesc.

David18.08.2010 22:21

Ce pareri bune despre Jiji.