FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - ACS Poli Timisoara 2-0 (1-0)

«12»
DanielT31.10.2013 13:07

Sper ca Dinamo sa fie eliminata de noi din cupa , in orice faza a competitiei .

Sper sa reziste cateii pana or sa dea piept cu noi.

Cat de spre atmosfera ... Senzatie! Mai ales "sunt fericit" din minutul 88 .

As vrea si eu un video cu "sunt fericit" de la finalul meciului . Tare sunt curios cum s-a auzit si cum s-a vazut.

fular-campionii

Korado31.10.2013 14:17

Observa ca toti am stat in Peluza Sud pacat ca nu va cunosc personal.

choli31.10.2013 14:52

fratilor, nu va suparati, am o intrebare!

CATI ANI AVETI?

ce atmosfera a fost aseara de v-a placut asa mult?

sudul a fost in media obisnuita, adica au cantat tot meciul, s-au auzit foarte bine.. nici nu e greu atat timp cat stau uniti si canta toti

nordul la pamant ...de fapt nici la pamant nu mai este, a ajuns la 2 metri..PENIBIL! nu m-am gandit si nu mi-am imaginat vreodata ca pot ajunge atat de jos. Au ajuns ""ultrasii"" din nord sa plece cu 5 minute inainte de terminarea meciului ""sa nu prinda aglomeratia de pe scari""...........................................................................

..........

HALAL ATMOSFERA! cea mai smechera :)))))

care este atmosfera aia de care vb.? am vazut sute de meciuri pe stadion cu atmosfera de n ori mai tare ca aia de aseara.

Dadootza31.10.2013 14:53

a mai fost un moment la Sud, pe care nu stiu daca l-au surprins toti, dar pe mine m-a lasat placut impresionata, cand au incercat cativa baieti sa dea tonul la scandarea anti MM, iar seful de galerie a spus ca suntem acolo sa incurajam echipa, caci daca vrea sa il injure, poate merge la antrenament si sa o faca in particular. :))

Korado31.10.2013 16:01
a mai fost un moment la Sud, pe care nu stiu daca l-au surprins toti, dar pe mine m-a lasat placut impresionata, cand au incercat cativa baieti sa dea tonul la scandarea anti MM, iar seful de galerie a spus ca suntem acolo sa incurajam echipa, caci daca vrea sa il injure, poate merge la antrenament si sa o faca in particular. :))

A fost putin injurat...

Dadootza31.10.2013 16:30
A fost putin injurat...

cine? MM? da, stiu. :)) daca nu ma insel, ce am zis mai sus s-a intamplat undeva pe finalul partidei, dar probabil a fost de apreciat doar din punctul meu de vedere, subiectiv, bineinteles.

SuperstaR1831.10.2013 17:05
fratilor, nu va suparati, am o intrebare!

CATI ANI AVETI?

ce atmosfera a fost aseara de v-a placut asa mult?

sudul a fost in media obisnuita, adica au cantat tot meciul, s-au auzit foarte bine.. nici nu e greu atat timp cat stau uniti si canta toti

nordul la pamant ...de fapt nici la pamant nu mai este, a ajuns la 2 metri..PENIBIL! nu m-am gandit si nu mi-am imaginat vreodata ca pot ajunge atat de jos. Au ajuns ""ultrasii"" din nord sa plece cu 5 minute inainte de terminarea meciului ""sa nu prinda aglomeratia de pe scari""...........................................................................

..........

HALAL ATMOSFERA! cea mai smechera :)))))

care este atmosfera aia de care vb.? am vazut sute de meciuri pe stadion cu atmosfera de n ori mai tare ca aia de aseara.

Eu nu am vazut sute de meciuri la stadion, ma refeream doar la meciurile din ultimii 2-3 ani , de cand s-a deschis Arena Vietii. Nu s-a mai cantat de mult cu pasiune. Si in plus, la SUD , nu au mai fost de mult timp atatia oameni (cam dublue decat de obicei). Iar nordul, asa jos cum zici ca e, a reusit sa tina melodia aia cu "Armata!" cateva minute bune. Am incercat si noi la SUD, dar s-a oprit dupa cateva minute.

choli31.10.2013 17:14

la primul meci voi veni si eu la sud

ADRIAN080831.10.2013 18:53

La meciul cu Basel SUD-ul a cantat melodia aia cu "Armata " vreo 15 minute cel putin ... ma plictisisem de ea :) , in prima repriza ...

Cat priveste la atmosfere pe ARENA meciul cu Ajax a fost super ... apoi la meciul cu Chelsea de asta primavara ... Bine 'nteles si meciurile cu rapid si Dinamo au avut atmosfere ridicate :) In special cel dupa care Gabi Safta nu a mai fost ...crainic ... cu Rapid ...

«12»