Sunt din Iasi si vand tricou(Radoi) si fular Steaua. pret:500.000 neg.
cei interesati sa-mi scrie la j***@***.
Sunt din Iasi si vand tricou(Radoi) si fular Steaua. pret:500.000 neg.
cei interesati sa-mi scrie la j***@***.
si s-a mai dus un pseudostelist!
lool....si dupa meciu pierdut la boro stai sa vezi cati isi vand tricourile si fularele......cica suporteri.
Pierdut suporter de conjunctura. Nici o paguba. Il declar nul.
Ma, asa sunt moldovenii , au nevoie de bani ca nu mai au de baut si de fumat . offfffff
Ma, asa sunt moldovenii , au nevoie de bani ca nu mai au de baut si de fumat . offfffff
Alte comentarii in afara de chestii dintr-astea stupide nu poti sa faci ?! :evil: :evil: :evil:
Intr-adevar, omul e doar un suporter de ocazie. Dar de aici si pana la a generaliza... :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: offf motanel te-a suparat ese imbecil? lasa mey k stim cu toti k tu esti fan adevarat.. si stim k mai sunt si exceptii de moldoveni
:D:D:D:D oricum si mie mi se pare cam prostesc sa dai anuntz pe site cu Steaua ca vinzi fular... forza Steaua
se pare ca cineva a fost suparat de afirmatia mea... oricum nu vad unde am gresit... am zis k motanel e un suporter adevarat atata tot... dar se pare ca adminul site-ului m-a facut magar pentru afirmatia mea si mi-a zis sa imi cer scuze... cu ocazia asta motane daca te-am jignit sry...