FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A fost mutilată de un grup de batausi, iar după doi ani le-a multumit că au desfigurat-o

Virgil29.09.2013 11:12

mutilata_18945400.jpg

O tanară autistă a fost mutilată de un grup de batausi, iar după doi ani a devenit model. Sophie Russell, de 16 ani, a lipsit 10 luni de la scoală pentru că a suferit mai multe interventii chirugicale, după ce fata ei a fost distrusa

Sophie s-a ales cu nasul spart, cu vanatai, cu cicatrice pe buza Doi ani mai tarziu, adolescenta care suferă de sindromul Asperger a ajuns in finala unui concurs de frumusete. Dacă va câștiga selectia finala Sophie va aparea pe coperta unei reviste glossy, scrie TheSun.co.uk.

În ciuda necazului pe care l-a avut, tanara din Louth le-a multumit atacatorilor sai spunand că in felul acesta a ajuns să-și urmeze visul de a concura la un concurs de frumusete.

"Le multumesc celor care m-au batut pentru că nu aș fi persoana care sunt azi, am devenit o persoană mult mai buna Sunt mult mai ambițioasa datorită lor."

Sophie Russell se indrepta spre casa prietenului ei cand a fost atacată de un grup de patru fete si cinci baieti, lasand-o cu leziuni grave.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/a-devenit-model-...l#ixzz2gHMThZkj

Follow us: @realitatea on Twitter

GRYG30.09.2013 07:45

Acel grup de batausi sunt adevaratii bolnavi :ce_oameni:

besliud30.09.2013 09:03

Nu cred ca ar fi existat loc pe pamantul asta unde sa se ascunda aia fara sa-i torn si la toti sa le las amintiri adanci, amintiri incat atunci cand se uita in oglinda sa-si aduca aminte de mine! :death:

Ronnie30.09.2013 12:57

Ba, Virgil, chiar ne obosesti de fiecare data cu cate un topic nou complet idiot cand gasesti cate o stire de can-can din nu stiu ce colt de lume? Da-i share pe facebook daca te pasioneaza asa tare.

Empyro30.09.2013 13:04

La topicul de discutii libere, poate oricine sa posteze orice subiect pe care il considera interesant. Ai grija te rog la limbaj !

Ronnie30.09.2013 14:06

Virgil considera vreo 100 de stiri interesante. Sunt curios cum de nu a postat nimic de nunta alora 2. Da' de fapt, la asa conducere asa forum avem...

PS: Felicitari pentru revenirea la post. Esti un om de onoare, vorbeste lumea.