Lazar, Rusu, Bejan etc. nu au rupt gura targului nici la Steaua II, nici dupa ce au plecat de la Steaua la Viitorul. De fapt niciunul de la Steaua II. Nici macar Messi de Ghencea, Florentin Matei, care a batut toata Europa sa-si puna in valoare talentul. Nimic.
Bwahahhahahahhahahh 
Steaua II a avut in primul sezon in Liga secunda 10 meciuri consecutive fara infrangere. A avut cea mai buna aparare, a stans multe puncte si a ajuns pana pe locul 3, unde s-a mentinut o perioada. Asta era la primul sezon in Liga secunda, cu jucatori de sub 20, chiar sub 19 ani. Fara ajutoare de la echipa mare! Pentru ca cei de la echipa mare care au jucat, mai mult au incurat.
Tin minte asa: Lungu- Mustata, Iacob, Ionut Mihai, Filip - Simion, Lazar, Bejan, Albu/Abuzatoaie - Rusu, Bitfoi
Mai intrau Nastasie, Lupu, Vaduva(considerat atunci un fel de Ronaldo, ca era mare mingicar).
Problema a fost ca au facut multe puncte repede. Dupa ce s-au vazut scapati in mare de retrogradare, au inceput sa vanda meciuri. Sigur, nu jucatorii, ci antrenorii si conducerea. Primul meci vandut, mi-aduc aminte, a fost chiar unul impotriva machidonilor de la Sageata Navodari(Sageata Stejaru pe vremea aia), la care mi se pare ca si Gigi cotiza si care cam aveau probleme atunci.
Nimeni din Academia Steaua desfiintata un 2011 si transferata la Hagi si din Steaua II nu a performat inca pe undeva. E dovada clara ca erau doar sperante fara o valoare deosebita si ca nu doar managementul de la Steaua a fost deficitar. Si lipsa lor de valoare. Copii aia, fie nu au avut, fie nu au vrut si nici nu vor.
Mai informeaza-te. Dupa cum am zis mai sus, Steaua II era una din cele mai puternice echipe din Liga secunda dar vindea meciuri. Dupa ce scheletul(Bejan, Lazar, Rusu, Simion, Tosca, Albu, etc.) s-a mutat la Viitorul, devenind rapid scheletul acelei echipe, echipa lui Hagi a promovat in Liga 1.
Cum se numeste asta? Performanta cumva? Ok.
Steaua iti creste cota, dar nu-ti pune in traista daca nu ai ce.
Exemple pozitive sunt Rusescu, Chiriches, Bourceanu, Pintilii, Szukala, Gardos, Kapetanos etc. care au explodat la Steaua, valoric si cota. Tata, Rusescu, Gardos, Popa, Lato, Kape, Szukala etc. au ajuns de la Steaua la nationale.
Hai ca stim cu totii cum se ajunge la nationala. Nu e nevoie neaparat de valoare. E destul sa ai pile la impresari(care te aduc intai la varul/sotul lor, la Steaua) ca apoi se rezolva totul.
Nu degeaba e Marica titular desi nu are echipa.
Pai, cand era la Stuttgart, Marica i-a luat lui Piti o masina nemteasca, nu mai stiu de care. Stuttgartul avea ceva parteneriat cu respectiva firma, jucatorii primind o reducere de 20% din pretul masinii. Marica a cumparat masina pe numele sau si apoi i-a dat-o domnului nea Piti. Si cica de ce e titular?! ARE VALOARE, MA!
Repet, cluburile sportive nu scot jucatori. Scolile private scot jucatori. Cluburile sportive nu dau nici o sansa juniorilor, de aia foarte multe sperante mor repede.
Ajaxul, care are unul dintre cele mai bune, daca nu cel mai bun centru de juniori din lume, scoate pe an 1 maxim 2 tineri care sa poata fi promovati in prima echipa.
E foarte putin dar ei nu se sperie. Continua sa investeasca in juniori, au grija de ei, ii educa, ii joaca, apoi ii vinde. Si nici nu-s disperati sa ii vanda pe sume de zeci de milioane. Ii vand normal pentru ca stiu ca vor mai scoate si ca vor mai vinde. Nu le trebuie toti banii din lume acum, nu le trebuie rezultate acum. Au rabdare si fac totul cu cap. Si uite ca au si succes.
Voi va plangeti ca Rusu nu a ajuns golgheter. Nici nu avea cum sa ajunga. In primul rand ca nu a avut cine sa-l invete fotbal. Tot ce a invatat, a invatat probabil singur. Sau credeti cumva ca statea Leo Strizu cu el sa ii arate cum sa se demarce, cum sa traga sau cum sa loveasca cu capul? DELOC! Prin simplul fapt ca acesti copii au ajuns sa joace in Liga 1 e o performanta. Pentru ca e ei nu s-a ocupat nimeni.