FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sageata Navodari 5-0 (3-0)

«12»
Virgil15.09.2013 06:31

Tibor Selymes, inaintea meciului:

"Steaua nu e perfecta. Am studiat-o si i-am gasit cateva puncte slabe pe care echipa mea le va exploata".

Poftim?

Altfel, Steaua si-a marit grupul jucatorilor care marcheaza cu inca doi. Kapetanos si Ad.Cristea.

xray15.09.2013 07:26

Punctele slabe descoperite de Selymes la Steaua: Tatarusanu nu a marcat niciodata.

Jocking. :)

Pai la Steaua, cred ca au mai ramas doar portarii, Rapa, Bratu, Radut si cei 2 nejucati: Varela si Neagu. In rest toti au marcat in 2012-2013.

iNsTiGaToR15.09.2013 09:19
Respect Adrian Cristea pentru aceasta declaratie. Sper sa treaca peste conflictele cu fanii, sa marcheze multe goluri, si sa impuna respectul tuturor!

:steag_sah_mic:

Orice ar spune, in ochii mei ramane tot caine.

Tiberiu Florea15.09.2013 09:22

Mai e mult pana departe, dar a inceput cu dreptul... Pentru mine, e un potential stelist.

iNsTiGaToR15.09.2013 10:36
Mai e mult pana departe, dar a inceput cu dreptul... Pentru mine, e un potential stelist.

Pentru mine nu, poate sa joace el ca Ozil dar atat timp cat el a avut trecutul ala eu nu-l agreez deloc. Poate o sa-l agreez putin daca-si cere scuze public fata de stelisti pentru injuraturile adresate pe vremea in care imbraca tricoul maidanezilor.

Tiberiu Florea15.09.2013 10:40
Pentru mine nu, poate sa joace el ca Ozil dar atat timp cat el a avut trecutul ala eu nu-l agreez deloc. Poate o sa-l agreez putin daca-si cere scuze public fata de stelisti pentru injuraturile adresate pe vremea in care imbraca tricoul maidanezilor.

S-a rezolvat! Cristea isi va cere scuze sincron cu cei care l-au injurat pe el aseara.

iNsTiGaToR15.09.2013 11:38
S-a rezolvat! Cristea isi va cere scuze sincron cu cei care l-au injurat pe el aseara.

O ironie buna.

xray15.09.2013 16:44

Oricum, demult nu mai e "javra" de Groapa.

Daca-l antrena Becali era caine ciobanesc. Reghe va scoate din el un dog german. :thumbsup:

Ca o ironie, Steaua le-a dat cainilor si golgheteri (Danciu ...) si capitani virgini (Cosmin Matei). :hmmm:

iNsTiGaToR16.09.2013 06:54
Oricum, demult nu mai e "javra" de Groapa.

Daca-l antrena Becali era caine ciobanesc. Reghe va scoate din el un dog german. :thumbsup:

Ca o ironie, Steaua le-a dat cainilor si golgheteri (Danciu ...) si capitani virgini (Cosmin Matei). :hmmm:

Cum era vorba aia?... nu mi-o aduc aminte...ceva cu schimbatul cacatului in bici.

dmb16.09.2013 09:51

Ma amuza copios incrancenarea voastra. Desigur voi cind va angajati intr-o firma acolo iesiti la pensie si oricate avantaje v-ar oferi o alta firma, oricit de multi bani, orice nu plecati din firma respectiva! Hai sa fim seriosi. Mie nu-mi place Cristea ca nu are viteza si joaca flegmatic, mult prea flegmatic dar daca reuseste sa se incadreze in echipa si daca ajuta Steaua imi este egal ca a venit de la Dinamo ca-i nepotul lui Dinu si fiul lui Lucescu,ca a injurat cind era la Dinamo sau in grupa mare la gradinita, Steaua! sunt putini stelisti la Steaua si la ce pepiniera nu avem nu o sa mai fie niciodata. Marele Lacatusi il tin minte cind venise de la Steagu, Pe Hagi de la Sportul, Dumitru de la Rapid samd

Mai fratilor astea-s niste meciuri de fotbal intre niste echipe de fotbalisti profesionisti nu sunt razboaie intre natiuni cu tradatori cu mercenari! Desigur masss-media din Romania altele mai bune n-are de relatat decit sa incinga spiritele intre galerii, presedintii la fel, managerii de tipul Stoica fac si ei la rindul lor ce-i poate duce minusculul cerebel dar eu refuz sa cred ca toata natiunea romana este la fel si ca fanii Stelei vor cu tot dinadinsul sa fie cit mai asemanatori nu fanilor lui Chelsea ci celor ai Rapidului.

Fan inseamna sa-ti incurajezi echipa iar echipa este aceea care-i pe teren. In momentul in care huidui pe unul dintre jucatori nu numai ca nu ajuti echipa, ci ii pui piedici, ori de asa suporteri n-are nimeni nevoie ca de lucru asta se ocupa adversarul cu galeria lui!

iNsTiGaToR16.09.2013 10:17

Scuza-ma, dar eu nu am nevoie de presa pentru a-mi forma o gandire. Contest neprofesionalismul, daca esti jucator profesionist nu iesi cu declaratii idioate, nu injuri pe la teveu, nu incerci sa iei de nevasta o papusa gonflabila si nu te dai in spectacol ca tu esti mare dinamovist ca nu stii cum ajungi sa pupi unde scuipi.

Empyro16.09.2013 10:33
Scuza-ma, dar eu nu am nevoie de presa pentru a-mi forma o gandire. Contest neprofesionalismul, daca esti jucator profesionist nu iesi cu declaratii idioate, nu injuri pe la teveu, nu incerci sa iei de nevasta o papusa gonflabila si nu te dai in spectacol ca tu esti mare dinamovist ca nu stii cum ajungi sa pupi unde scuipi.

Realizarile sunt singurul criteriu care te apropie de fani. Petrescu a fost crescut si "lansat in lumea mare" de Steaua, dar asta nu l-a oprit sa pupe steagul "negriciosilor". A refuzat insa sa pregateasca Steaua si "Nationala".

Personal, prefer jucatorii care fac declaratii de dragoste altor echipe, dar sunt niste profesionisti desavarsiti in teren. Cristea trebuie sa demonstreze ca isi face treaba in teren, iar nu inafara lui. Trecutul "dinamovist" e neinteresant.

dmb16.09.2013 12:08

Orice informatie (buna/rea) lasa urme in mintea oricaruia si se reflecta intr-un fel sau altul in atitudinea lui. De exemplu "papusa gonflabila" (tare!) daca nu erea mass media sa ti-o arate incontinuu,n-ai fi stiut ce poama este si nu l-ai fi judecat pe Cristea prin prisma celor aflate din mass media despre ea.

Dar in general ai dreptate atita ca ai gresit inlocuind cuvintul mare cu profesionist. Un jucator MARE nu apare cu astfel de poame nu se da in spectacol, mai ales cind nu mai este f. tinar. Si chiar daca calca strimb are grije sa nu afle toata lumea. Acum ca, Cristea nu-i un jucator mare stim cu totii dar este destul de bun ca sa prinda citeva meciuri bune si sa ajute echipa DACA_I LASAT sa o faca!

In rest vorbim de fotbalisti care nu-s o grupa cunoscuta pentru inteligenta lor iesita din comun. In plus toate declaratiile astea pro sau contra unui club sunt "obligativitati" impuse de fani, de club, de cite un presedinte idiot nu neaparat este ceea ce simti sau crezi tu. In haita urlii ca lupiii ca altfel nu esti acceptat.Intr-o tara normala n-am vazut ca un jucator sa cistige puncte pentru ca a injurat clubul rival. NU se poarta. Asa ceva se poarta in Romania si cind oamenii nu o sa o mai doreasca vom traii si noi normalitatea in care te bucuri ca un club romanesc merge intr-o competitie mai departe chiar daca nu-i clubul tau! Eu cind aud idioti care doresc sa piarda Steaua in Europa ma intreb daca or fi fost scapati in cap cind erau mici. Ce ai tu de cistigat daca un club romanesc pierde? Acelasi lucru e valabil si cind un stelist doreste sa piarda alt club in Europa CHIAR DACA CLUBUL ACELA AR FI Dinamo (numai ca astia nu prea ajung sa joace in Europa! :rolleyes:

iNsTiGaToR16.09.2013 13:27
Realizarile sunt singurul criteriu care te apropie de fani. Petrescu a fost crescut si "lansat in lumea mare" de Steaua, dar asta nu l-a oprit sa pupe steagul "negriciosilor". A refuzat insa sa pregateasca Steaua si "Nationala".

Dar de ce crezi ca a refuzat Steaua?

Empyro16.09.2013 13:45
Dar de ce crezi ca a refuzat Steaua?

Fiindca ii plac banii ?

iNsTiGaToR16.09.2013 14:16
Fiindca ii plac banii ?

Nu. Nu ala e motivu.

«12»