Eu cred ca in acest moment cel mai bine pentru Marius ar fi sa antreneze, pentru ca numai asa ar putea sa-si implineasca visul de a antrena vreodata Steaua. Si eu chiar as vedea un post de antrenor care i s-ar potrivi, si anume cel de la nationala de tineret pentru ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este mai bun decat Florin Marin dar acum depinde de Piturca pentru ca el decide. De la inceput Marius a zis ca dorinta lui este sa antreneze, ca in iarba se simte cel mai bine, asa ca eu ii doresc sa gaseasca o echipa din Romania din divizia a pe care sa o antreneze, sa aiba rezultate bune acolo pentru ca numai asa poate spera ca intr-o zi sa antreneze Steaua. Singurul regret al meu este ca aceasta "neintelegere", daca ea exista, si din cate vad exista, pentru ca Marius nu s-a dus in Anglia, a izbucnit acum inaintea unui asemenea meci, pentru ca daca ne calificam, si sa dea Domnul asa sa fie, merita si Marius sa se bucure acolo in Anglia alaturi de jucatorii Stelei, staff-ul tehnic si conducere.