FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[GSP] Mihai Stoica: "Plecam daca ne elimina Rapidul...

cannavaro27.04.2006 08:17
Mihai Stoica: "Plecam daca ne elimina Rapidul"

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit aseara la TVR 1 ca nu ar mai fi continuat la Steaua în cazul în care Rapidul i-ar fi eliminat pe ros-albastri în sferturile Cupei UEFA.

"Nu cred ca mai ramîneam la Steaua în cazul în care pierdeam în fata Rapidului. Vorbesc foarte serios, nu spun doar asa ca sa ma aflu în treaba, a spus MM.

Ce parere aveti de cei de la gsp ?

Motanu D27.04.2006 08:20

Putin imi pasa de cei de la GSP. Dar sunt sigur ca MM ar fi facut acest lucru. Tocmai pentru ca a facut ateate lucruri la Steaua ar fi plecat. Pentru ca ar fi ajuns la concluzia ca nu a facut bine !

Bodanel27.04.2006 08:33

nu cred. l-ar fi convins giga sa ramana.

poisonsnakebite200227.04.2006 10:36
Mihai Stoica: "Plecam daca ne elimina Rapidul"

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit aseara la TVR 1 ca nu ar mai fi continuat la Steaua în cazul în care Rapidul i-ar fi eliminat pe ros-albastri în sferturile Cupei UEFA.

"Nu cred ca mai ramîneam la Steaua în cazul în care pierdeam în fata Rapidului. Vorbesc foarte serios, nu spun doar asa ca sa ma aflu în treaba, a spus MM.

Ce parere aveti de cei de la gsp ?

Nu e o inventie GSP, pentru ca MM a zis acelasi lucru aseara, in timpul antrenamentului Stelei, in transmisiunea efectuata de TVR1. Deci el chiar asa a zis, insa nu cred ca asta ar fi facut.

Ionutdal27.04.2006 11:00

Daca Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pleaca de la Steaua sper sa nu plece din cauza lui MM , daca este asa Doamne FERESTE , MM o sa ne lasi si tu .

redandblue27.04.2006 11:34

lui Laca nu cred ca-i convine postul de presedinte la Steaua...cred ca el isi dorea sa fie amtrenor dar a acceptat postul doar pt suporteri...

dc e sa plece eu ii urez sa reuseasca oriunde ar pleca!

codrutaandreea27.04.2006 11:37

nu cred ca il lasau suporterii sa plece. MM este un om care tine la suporteri si nu i-ar fi parasit. nu cred ca ar fi dat cu piciorul unor ani de munca doar pt ca a fost invins de rapid, dar nu sde stie niciodata. la cum gandeste MM e posibil sa fi plecat.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va pleca din dorinta lui de a antrena nu din cauza lui MM.

I.N.Money27.04.2006 11:40

Meme reprezinta la Steaua cheia !! Nu nu sunt nebun ca zic asa ceva,dar el este omul care face legatura dintre echipa si conducere,sunt sigur ca daca el nu era Steaua nu ajungea pana aici in astia 2 ani.

sorin_77727.04.2006 11:42

Toata lumea a contribuit la acest parcurs, dar intradevar MM este un liant...

Nu cred ca ar fi plecat... Este o pura inventie marca GSP... De ce nu a aparut si la televizor o asemenea declaratie... :?: :?: :?:

De ce nu a aparut si la antena 1??? doar fac parte din acelasi trust mincinos...

bijoux_bz27.04.2006 11:59

cei de la gsp si toti cei a1 sunt niste nesimtiti.

razvan198327.04.2006 12:49
Toata lumea a contribuit la acest parcurs, dar intradevar MM este un liant...

Nu cred ca ar fi plecat... Este o pura inventie marca GSP... De ce nu a aparut si la televizor o asemenea declaratie... :?:  :?:  :?:

De ce nu a aparut si la antena 1??? doar fac parte din acelasi trust mincinos...

Si eu am vazut aseara declaratia asta a lui MM in timpul antrenamentului, a facut-o in editia speciala de pe Tvr 1 de la 21. Deci, de data asta nu e o nascocire a gsp, au fost altele dar acum nu este. Oricum ar fi o pierdere plecarea lui MM de la Steaua pentru ca in acest timp a dovedit ca este un bun cunoscator de fotbal, a avut mana buna la antrenorii si jucatorii pe care i-a adus, si in acest moment este mai important in evolutia Stelei chiar si decat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Eu il respect si il admir f. mult pe MM si sper sa mai stea ani multi la Steaua.

cannavaro28.04.2006 08:59

El a spus ca s-ar fi gandit sa plece ... nu ca era sigur de plecare! Oricum nu cred ca s-ar fi gasit alt inlocuitor pe valoarea lui la Steaua.

kitaritidula30.04.2006 09:29

Eu nu cred ca ar fi plecat, nu acum.Mai sunt meciuri importante pana la sf campionatului si Steaua are nevoie de liniste si unitate in interiorul echipei, nu de scandaluri, despartiri, dezechilibre etc....

Hassan30.04.2006 09:47

Este foarte clar o nascocire a celor de la GSP, care nu mai au cu ce noroi sa arunce sa creeze neliniste la echipa si au scos o situatie imaginara din cap...MM este foarte important pentru Steaua, iubeste Steaua, a facut niste transferuri f.importante si s-a dovedit un manager foarte capabil. Nu cred ca ar fi plecat, dand cu piciorul la toata munca lui.

radooku_steaua30.04.2006 14:01

eu zic sa renuntam sa mai comentam articole aparute in fituicile de sport din Romania... spun numai aberatii care ne fac rau...

Virgil30.04.2006 14:06

Nu poti sa treci peste o sursa de stiri cum e gsp-ul.Eu zic ca orice stire lansata de ei trebuie intoarsa pe toate fetele.Daca e o "bomba",trebuie sa o dezamorsam,nu ?

Referiror la schimbul Para vs Cernat,nu credeti ca ar trebui sa-l luam pur si simplu pe Cernat,iar Para sa ramana ?

radooku_steaua30.04.2006 14:12

am auzit si eu chestia asta cu Paraschiv cernat.... sincer eu as vrea sa ramana para... mi se pare mai util echipei intr-un fel decat ar fi cernat la echipa... nu il vad pe cernat bataios si sa isi dea viata pe teren pentru Steaua cum o face Paraschiv.... jucatori in genul lui cernat avem pe Nicolita si Dica... mai degraba ar veni un atacant de mare valoare langa Iacob si sa il retraga pe Dica la mijloc

Bogdan4Steaua01.05.2006 22:07

Referitor la stirea cu Meme: nu este inventia celor de la GSP. A declarat-o chiar Meme in direct la TVR. Declaratia suna in felul urmator: " Nu stiu daca mai aveam puterea sa continui in cazul in care Rapid ne-ar fi eliminat in sferturi". Poate a dramatizat el, insa de data aceasta stirea nu este o inventie de presa. Oricum, eu nu cred nimic pana cand nu aud declaratii verbale din partea celor in cauza.

Danny198914.05.2006 20:07

MM e cel mai tare se vede ca si-ar da si viata pentru Steaua nu avea cum sa plece !

antonika15.05.2006 12:36
MM e cel mai tare se vede ca si-ar da si viata pentru Steaua nu avea cum sa plece !

cand castigam e primu care se bucura, iar cand piersem si suntem furati e primu care face scandal.... iar el a adus multi fotbalisti buni de la Steaua .... unii si pe gratis

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 12:40

:evil: >>>Cat de dement este si cate a facut prin tribune sau inafara lor,MM trebuie sa ramana la Steaua pana nu o sa mai poata,o apara cu ardoare de fiecare data cand este atacata de rivali,a adus jucatori care in timp au dat randament la echipa.....deci orice ar face sper sa nu plece vreodata......doar daca ii trage una si lui Gigi< :lol: >>>> :twisted:

Motanu D15.05.2006 12:43

Daca e asa atunci sa si-o dea ! :twisted: :twisted: :twisted: Poate asa ar face si el ceva util pentru Steaua !

Daca cineva considera ca ce am scris mai sus e aberant atunci sa citeasca si citatul ! :twisted: :evil:

ultras steaua01.08.2006 16:33

ERA O RUSINE SA NE ELIMINE RRRAPIDUL DIN Cupa UEFA !NE-A SALVAT JARDEL Nicolita DE LA ACEASTA UMILINTA

n3olitik28.02.2007 19:45

n-ar fi plecat doar din cauza unui meci! de ce n-a avut tupeu sa zica asta inainte de meci?