Am discutat de mai multa vreme cu axl posibilitatea de a inaugura o noua rubrica intitulata "Dialogurile FCS" in care 2 persoane sa dezbata un subiect abordand perspective diferite. Inspiratia este de la dialogurile dintre David Brooks si Gail Collins, care pot fi gasite aici: http://opinionator.blogs.nytimes.com/autho...d-gail-collins/
Am avut deja doua incercari esuate de a debuta in cadrul acestei rubrici:
- eu vs. MoWeed, pe tema "Ar trebui sau nu sa purtam un dialog cu clubul?"
- eu vs. un fost colaborator FCS care doreste sa-si pastreze anonimitatea pe tema "Mai poate fi clubul de azi considerat Steaua?"
Consider ca ar fi o idee fenomenala ca doi oameni foarte inteligenti si capabili de dezbateri din care sa avem ce invata - Lari si xray - sa incerce ei sa faca ce n-am putut eu pana acum si sa coopereze la primul articol, pe tema managementului FCS.
Pana acum cei 2 au avut "meciuri" pe tema asta in locurile gresite de pe forum. Daca vor sa aiba ocazia sa isi sustina punctul de vedere in cadrul unei dezbateri facute asa cum trebuie, ii provoc sa treaca peste divergentele din trecut, sa faca acest pas, si sa convinga prin idei, si nu prin ironii, atacuri, sau denigrari.
Daca e interesat, mi-ar placea ca in proiectul "Dialogurile FCS" sa fie implicat si user-ul AndyQ. N-am discutat cu el pe tema asta, dar i-am dat preventiv drept de postare in acvariu.
xray si Lari,
Va rog public pe amandoi sa incetati discutia in alte parti ale forumului pe tema management-ului FCS, si sa demonstrati tuturor ca putem lucra mai bine decat am facut-o pana acum inscriindu-va la acest proiect. Astept raspunsurile voastre, la fel ca si pe cele ale lui AndyQ si Joga Bonito (redactorul-sef).
PS: Precizez ca interesul meu fata de acest subiect este unul minim, deoarece eu nu vreau sa insist pe problemele din trecut. Dar daca tot ati inceput aceasta discutie, si daca alti oameni de pe FCS sunt interesati, mi se pare mai corect din toate punctele de vedere s-o mutam in cadrul acestei rubrici.