FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eliminam "U" Cluj,sau ne împiedicam iar?

Virgil12.10.2004 14:21

Dupa accidentul din meciul cu iesenii,cred ca antrenorii si jucatorii nostri au tras concluziile necesare stabilirii masurilor,pentru ca astfel de "derapari" pe drumul spre titlul de campioana sa nu se mai întâmple.Pauza datorata întreruperii campionatului,pentru caricatura de meci facuta cu Cehia,a fost binevenita pentru refacere.Noi în general stim la ce sa ne asteptam de la echipa noastra.Despre "U" stim ca se afla pe locul 5 în seria B3,cu 15 puncte din 8 meciuri disputate si un golaveraj pozitiv 17-10.Deasemenea ca se afla la numai 2 puncte distanta de liderul FC Oradea.In ultimul meci,jucat acasa,a câstigat cu 2-1 în fata celor de la TRICOTAJE Ineu.Datele de mai sus spun ca "U" este o echipa buna,cu sanse de promovare în prima divizie.Mâine de la ora 14:00,ros-albastrii din Ghencea vor da piept asadar la Cluj Napoca cu buturuga mica "U".Meciul va fi arbitrat de Robert Dumitru din Brasov.Speram într-o evolutie buna a echipei noastre,ca urmare a luarii în serios a gazdelor,care sa se încheie cu victorie si calificarea în optimile Cupei României.HAIDE Steaua !

gone12.10.2004 14:30

Nu trebuie sa ne impiedicam de o echipa de desculti. Anul asta si Cupa trebuie sa fie un obiectiv, nu ca pe vremea lui Piti cand ieseam din primul tur.

sorin_77713.10.2004 05:48

Cum sa ne impiedicam?? Este inadmisibil. Jucam in grupele cupei UEFA si sa ne impidicam de o divizionara B?!?!?!? Nu vreau sa cred asa ceva... Atunci unde ne e spiritul de invingatori daca ne gandim ca putem pierde la Cluj???

Virgil13.10.2004 05:59

Sorine,te-am provocat rau de tot.Imi place.Intransingent 100%.Nu le dai nici 1% sanse gazdelor.Asa ar trebui sa gândeasca si jucatorii.Dar nu numai atât.Ar trebui sa joace de aceasta maniera intransingenta.

PS Ora 15:00 Din transmisiunea radiofonica,la pauza este 0-0.

Min.74 0-0 în continuare si meciul este echilibrat

Mclaren13.10.2004 12:53

Sorine' date='te-am provocat rau de tot.Imi place.Intransingent 100%.Nu le dai nici 1% sanse gazdelor.Asa ar trebui sa gândeasca si jucatorii.Dar nu numai atât.Ar trebui sa joace de aceasta maniera intransingenta.

Min.74 0-0 în continuare si meciul este echilibrat[/quote']

Si **** Zenga am mai pierdut o Cupa.

Mclaren13.10.2004 12:54

Sorine' date='te-am provocat rau de tot.Imi place.Intransingent 100%.Nu le dai nici 1% sanse gazdelor.Asa ar trebui sa gândeasca si jucatorii.Dar nu numai atât.Ar trebui sa joace de aceasta maniera intransingenta.

Min.74 0-0 în continuare si meciul este echilibrat[/quote']

Si MU IE Zenga am mai pierdut o Cupa.

raducelbun13.10.2004 12:54

Este ora 15:51. Nu stiu cat este scorul dar faptul ca prin min.70 scorul era 0-0, spune multe. Chiar acum cineva imi spune ca este 1-0 pentru. Cluj.

Haideti sa vorbim despre ... titlu!

Sau despre ... Cupa UEFA!

Sau mai bine despre adevarata valoare a echipei!

Cele bune!

elvis13.10.2004 13:09

Banner la meciul cu ciorile: "Cel mai frumos gol 2001-2004". Nu-ti vine sa turbezi?

Jucatorii nu simt ca joaca pentru Steaua, idem si la caini; copiaza caracterul caracterul infect al papagalilor de conducatori pe care ii au.

Sa nu mai fim extrem de entuziasti ca am facut egal la Sofia. :(

sly13.10.2004 13:13

UN papagal de italian.

hucky13.10.2004 15:13

OFFFFFFFFFF AU FACUT-O SI PE ASTA!!!!!!

CE MAI URMEAZA ACUM MAH SA NE MAI FACETI!!!

BATETI Otelul SI GATA V-ATI REDRESAT NU??

DAR NU E ASA IN STILUL ASTA NU MAI CASTIGAM NIMIC!! :(