FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus nu pleaca in Anglia!

Daemien25.04.2006 20:56

Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a declarat marti seara ca nu va pleca in Anglia si a dat de inteles ca despartirea sa de Steaua este aproape iminenta.

"Nu o sa merg in Anglia, nu ma intrebati de ce. O sa am o discutie serioasa cu Gigi Becali", a declarat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

"Mai multe nu va pot spune, decat ca am o mare amaraciune in suflet. Nu spun acum altceva, pentru ca nu vreau sa afectez atmosfera la echipa inainte de acest meci important", a mai spus Fiara.

Gigi Becali nu a dorit sa comenteze acest lucru si a anulat conferinta de presa de marti pe care o avea programata...

Sursa Onlinesport

Un subiect de genul asta a aparut succint si in GSP.ro. Ce credeti ? Inca un scandal creeat de presa inaintea unui meci important al Stelei sau sunt divergente la nivel de conducere ?

Ca o parere personala, daca ar fi asa, si Laca ar pleca de la Steaua ar fi foarte pacat mai ales in lumina REALIZARILOR din ultimele luni, mai ales de cand este el angrenat in conducerea clubului. Ar fi pacat si pentru ca se discuta despre acel meci de retragere, pe care dupa parerea mea l-ar fi meritat pe deplin.

Pacat ca astfel de scandaluri apar in presa inainte de competitii importante in care suntem implicati.

DTP-Ludacris25.04.2006 21:15

sunt foarte curios s-a aflu motivul pentru care nu sa dus in Anglia si ..dak va pleca de la Steaua..

:evil: :evil: :evil:

Ionutdal25.04.2006 21:19

OF , nu stiu ce sa cred , sper din toata inima sa nu fie adevarat , Laca IL DIABLO , ( TE VOM IUBI MEREU )

antonika26.04.2006 07:24

daca va pleca de la Steaua e precis vina lui Jiji... si daca se va intampla Jiji va avea un colectiv de suporteri foarte infuriati.... dar apropo, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ce face la Steaua ca si Director executiv

I.N.Money26.04.2006 11:47

Hai sa nu mai dam vina pe Jiji sau pe nu stiu eu cine !!! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a declarat clar: slujba de birou nu este pentru el,mereu si-a dorit sa devina antrenor !! Daca el vrea acest lucru trebuie sa acceptam,cu toti ii vrem binele.

razvan198326.04.2006 12:52

"Conducere:

Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - Presedinte

Mihai Stoica - Manager general

Valeriu Argaseala - Director Executiv

Iulian Ghiorghisor - Director Economic

Paul Andone - Public Relation Director"

Deci, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este presedinte nu director executiv. Si are dreptate I.N.Money, haideti sa nu incepem iar sa dam vina pe unul altul. Normal ca orice stelist ar regreta plecarea lui Marius, dar daca asta este dorinta lui, sa fie antrenor, nu poti sa i-o iei. Asa ca sa nu incepem iar cu cine e de vina, ca ala l-a dat afara, ca ala nu l-a vrut. Important este ce face echipa pe teren. Daca este sa plece Marius sper sa vina alta fosta glorie in locul lui care sa fie impacat de la inceput cu functia de presedinte al Stelei. Chiar daca este doar cu rol decorativ, totusi este o onoare sa fii presedinte la Steaua. Oricum aceasta neintelegere este inoportuna in acest moment, inaintea unui meci asa de important pentru Steaua. Si daca nu este o problema personala a lui Marius, atunci el a gresit cu acest mic scandal, declansandu-l acum, putea sa astepte macar meciurile cu englezii si derby-ul cu rapid. Dar sa speram ca pe jucatori nu-i va afecta si ca vom obtine 2 victorii sau o calificare si o victorie.

DTP-Ludacris27.04.2006 14:45

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]: "Plec de la Steaua"

2006-04-27 15:00:00

"M-au deranjat anumite vorbe... Eu am din ce sa traiesc. Nu stau la Steaua pentru bani. Mai mult ca sigur, plec de la Steaua! Nu ma simt bine in actuala postura", a declarat Marius Lăcătuş pentru Evenimentul Zilei.

Preşedintele executiv al Stelei nu a făcut deplasarea în Anglia. Numele său a fost vehiculat ca posibil antrenor al naţionalei Panama.

:cry: mai e ceva de spus ?

cred k trebuie macar sa astepte intoarcerea echipei din Anglia..eu personal cred ca e vina lui MM... :evil:

Melku27.04.2006 15:18

Eu cred ca MM nu are nici o legatura cu decizia lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] de a nu insoti echipa in Anglia,MM stie ca nu are voie sa se ia de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pentru ca nu ar mai avea viata lunga in Ghencea datorita suporterilor, este foarte urat din partea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pentru ca putea sa astepte pana dupa meciul cu boro ca sa faca declaratiile pe care le-a facut.Toata lumea stie ca nu i-a convenit pozitia pe care inca o ocupa la Steaua si ca isi doreste sa antreneze dar nu consider oportuna declaratia lui chiar in ajunul partidei cu boro si ok...daca nu i-a convenit pozitia nu trebuia sa o accept.Pe de alta parte..respect pentru el,pentru ceea ce reprezinta si pentru ca nu vrea sa fie un Cornel Dinu. :twisted:

Virgil27.04.2006 15:26

Motivul pentru care [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu pleaca in Spania este dezvaluit in ziarul 7 Plus :

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] merge în Israel

Despartirea lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] de FC Steaua este acum doar o chestiune de zile. Presedintele din Ghencea nu a facut deplasarea cu echipa in Anglia, pentru jocul de astazi cu Middlesbrough, si, din cate se pare, este pe punctul de a semna un contract in Israel. Zvonurile indica faptul ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] negociaza preluarea functiei de antrenor principal cu o formatie din "Tara Sfanta", tratativele fiind destul de avansate.

http://www.7plus.ro/index.php?a=8765&shift=1

***alex***27.04.2006 17:16
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu pleaca de la Steaua din cauza lui Meme, Gigi sau alta persoana! El a zis de la inceput ca nu ii place munca de birou! Visul lui este sa devina antrenor si candva sa antreneze Steaua! Trebuie sa-i respectam deciziile!
codrutaandreea27.04.2006 17:21

@***ALEX***

SUNT DE ACORD CU TINE SI CRED CA [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] NU ESTE PREGATIT SA CONDUCA O ECHIPA. EL TREBUIE SA ANTRENEZE PT A SE SIMTI IN LARGUL LUI. ORICUM EL VA FI MEREU UN STELIST ADEVARAT SI TOATA LUMEA IL VA IUBI MEREU.

VOM AFLA MAINE DE CE NU S-A DUS CU ECHIPA LA BORO.