Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a declarat marti seara ca nu va pleca in Anglia si a dat de inteles ca despartirea sa de Steaua este aproape iminenta.
"Nu o sa merg in Anglia, nu ma intrebati de ce. O sa am o discutie serioasa cu Gigi Becali", a declarat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
"Mai multe nu va pot spune, decat ca am o mare amaraciune in suflet. Nu spun acum altceva, pentru ca nu vreau sa afectez atmosfera la echipa inainte de acest meci important", a mai spus Fiara.
Gigi Becali nu a dorit sa comenteze acest lucru si a anulat conferinta de presa de marti pe care o avea programata...
Sursa Onlinesport
Un subiect de genul asta a aparut succint si in GSP.ro. Ce credeti ? Inca un scandal creeat de presa inaintea unui meci important al Stelei sau sunt divergente la nivel de conducere ?
Ca o parere personala, daca ar fi asa, si Laca ar pleca de la Steaua ar fi foarte pacat mai ales in lumina REALIZARILOR din ultimele luni, mai ales de cand este el angrenat in conducerea clubului. Ar fi pacat si pentru ca se discuta despre acel meci de retragere, pe care dupa parerea mea l-ar fi meritat pe deplin.
Pacat ca astfel de scandaluri apar in presa inainte de competitii importante in care suntem implicati.