Departamentul de strategie mi se pare unul esential pentru relansarea cu succes a site-ului FCSTEAUA.RO. As vrea sa incep un dialog cu Costi legat de obiectivele pe care acest departament ar trebui sa le aiba.
Propunerea mea pentru Q3 2013 consta in primul rand in formarea acestui departament asa incat el sa inceapa sa puna umarul la implementarea strategiei pe termen lung a FCS. Nu trebuie sa fii de acord cu mine, dar eu as propune o tinta de 5 membri ai acestui departament (in afara de tine), care sa constea in:
* un membru activ PN Steaua
* un membru activ PS Steaua
* un membru aflat in protest radical fata de conducere (a.k.a. "Vinde / Pleaca / Mori")
* un membru care sustine conducerea (a.k.a. "Free Gigi")
* un membru fondator AISS
Desigur, ideal (pe termen lung) ar fi sa avem membri care sa vorbeasca in numele respectivelor grupuri (PN, PS, AISS), dar nu cred ca ne putem propune acest lucru momentan. Tu ar urma sa-i inviti pe toti sa se alature departamentului (daca nu stii de unde sa-i iei iti pot oferi sugestii) si sa-i coordonezi. Intregul departament ar urma sa elaboreze strategia pentru Q4 2013 (raspunderea finala e a ta) - iar eu sa confirm faptul ca ea corespunde planurilor pe termen lung si sa negociez cu voi modificarea ei in caz de nevoie. In acelasi timp eu ar urma sa-mi clarific perspectiva in privinta strategiei, ca director executiv: mission statement, prioritati, etc. (privinta in care ma pot consulta si cu tine).
De asemenea, am 2 intrebari:
* crezi ca ar fi bine sa ne propunem in viitor ca acest departament sa aiba si un angajat al FC Steaua? (eu cred ca da)
* daca raspunsul la prima intrebare e da, cand crezi ca acest scop ar fi unul realist? (eu cred ca Q2 2014)
Repet, ar fi minunat daca situatia de azi ne-ar permite sa discutam cu cineva care sa vorbeasca in numele FC Steaua, dar intrebarea mea se refera la orice angajat al clubului.
Astept aici opiniile tale.