FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mai multe blaturi in sezonul viitor?

cANAL24.04.2006 07:15

Cel mai mare bishnitzar din fotbalul romanesc Dinu Vama a declarat ca faptul ca Romania va avea 2 echipe dintre care una calificata direct in Champions League nu este un lucru benefic deoarece blaturile vor reaparea.Eu cred ca e cea mai mare tampenie pe care o putea spune, daca vom avea 6 locuri in cupele europene si 4 locuri retrogradabile atunci cine mai e prost sa vanda meciurile altora in detrimentul ramanerii in Divizia A sau a accederii in Cupa UEFA. Hristos a Inviat!

Motanu D24.04.2006 07:17

In conditiile astea ne trebuia un campionat de 16 echipe din care sa retrogradeze 4 !!! Asa era 100% eliminata problema balturilor... Mai putin problema blaturilor cu arbitrii !

I.N.Money24.04.2006 12:05

In ultimii 2 ani aceste probleme din urma,adica cu arbitrii parca au degenerat.Arbitrajul constituie principala problema a campionatului nostru,cat despre ce zice Dinu Vama ,pe noi nu ne priveste sa fie sanatos,sa zica ce vrea,oricum nimeni nu il asculta.

Vladivostok24.04.2006 14:10

Si asa eu crd ca avem unul dintre cele mai bune brigazi de arbitri.Pai ganditi-va si voi,in Spania au acordat un penalty desi infractiunea a fost comisa in afara careului si nici macar nu a existat contact fizic intre cei 2 jucatori.In Anglia la fel,consider ca au un arbitraj de 2 lei deci nu avem de ce sa ne temem in campionatul nostru.