FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pariuri sportive

***alex***23.04.2006 20:51

Propun ca acest topic sa fie unul de durata si sa se adreseze tuturor pariorilor inraiti sau cunoscatorilor de campionate de fotbal din alte tari.

Ma gandeam ca aici in fiecare inceput de weekend, cand sunt etape in toate campionatele din lume, cat si in cursul saptamanii in timpul cupelor europene si cupelor din fiecare tara, cei care cunosc sa spuna pronosticurile in meciurile pe care le considera sigure, jucatorii care lipsesc in marile meciuri sau alte pronosticuri gen scor corect, etc.

Cei avansati pot explica anumite tipuri de pariu, cum ar fi sistem, handicap, banca, etc. celor care nu le inteleg sau pot spune anumite tacici dupa care pariaza.

Astept raspunsurile voastre si sper sa fie de folos acest topic si sa facem un mic "colt" al pariorilor. :D

gabriela23.04.2006 21:44

Interesant topic. Dar nu se poate paria si pentru meciurile din campionatul Romaniei? Doar din strainatate?

DTP-Ludacris23.04.2006 22:29

scorurile le ghicesc yo din cand in cand ...dar nu imi bag banii la pariuri :lol:

***alex***24.04.2006 08:23

@gabriela Ba da poti paria si pe meciurile din campionatul Romaniei, dar este mai greu sa pui pe un bilet numai meciuri de la noi si sa castigi.

@ludacris Nu-i nimic tu zici scorul si noi castigam :lol:

Motanu D24.04.2006 08:26
dar este mai greu sa pui pe un bilet numai meciuri de la noi si sa castigi.

Il suni pe Jean Padureanu si ai castigul 100% asigurat. Sau pe Dragomir ca tot e el oracoulul de la Balcesti !

***alex***24.04.2006 10:13
dar este mai greu sa pui pe un bilet numai meciuri de la noi si sa castigi.

Il suni pe Jean Padureanu si ai castigul 100% asigurat. Sau pe Dragomir ca tot e el oracoulul de la Balcesti !

Am incercat dar nu au semnal, probabil sunt plecati la tara de sarbatori. :lol:

In alta ordine de idei, vad ca nu prea sunt pariori pe aici :( Sau sunt si ei plecati la tara :D

cannavaro25.04.2006 21:57

Hai sa incep eu

Barcelona - Milan 3-3

Middlesbrough - Steaua 1-1 sau 2-2

Stryker25.04.2006 22:48

Victorie a Bacaului cu Bistrita.

De ce?

Pentru ca bacauanii au nevoie disperata de puncte, iar interesul celor de la Bistita este sa nu-si piarda un membru al "fratiei", un 1-0 discret acolo si nu cred ca se va supara nimeni, eu zic ca merita incercata chiar o suma consistenta pe acest meci...