FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi joaca la o echipa mare...

«12»
_yang22.04.2006 01:00

Cãpitanul Stelei a reușit din nou o partidã remarcabilã, impresionându-l chiar pe selecționerul Angliei.

Dupã ce l-a ținut ani la rând la Steaua ca garant al performanței, Gigi Becali ar trebui sã îi faciliteze finului sãu plecarea la un club mare din Vestul Europei.

Ajuns la 25 de ani, Rãdoi nu mai are chiar vârsta la care impresarii sã roiascã în jurul sãu. Amânat de la sezon la sezon, Mirel e în pericolul de a deveni un nou Florentin Petre, cel care a reușit la 30 de ani transferul de mult așteptat, în Bulgaria.

O eventualã finalã sau chiar un trofeu european ar încununa cariera lui Rãdoi la Steaua și ar deschide drumul fostului jucãtor al lui Extensiv spre o echipã mare din Europa, în cazul în care ofertele vehiculate de oficialii Stelei sunt reale.

Campion deja de douã ori cu formația din Ghencea, singura mizã pentru el ar putea fi accederea cu Steaua în grupele Ligii Campionilor, dar acest lucru ar însemna cel puțin încã un sezon pierdut în divizia lui Miticã.

În meciul cu Middlesbrough, Rãdoi a fost din nou motorul roș-albaștrilor, arãtând un nivel de joc mult superior mediei campionatului intern. Dupã ce avusese câteva partide ezitante pe postul de mijlocaș central, Mirel și-a intrat în ritm și, în ultimele partide ale Stelei, a redevenit jucãtorul determinant de altãdatã. Fotbalist polivalent, care poate evolua atât fundaș central, de bandã sau mijlocaș, Rãdoi riscã o plafonare prematurã, una care și-a arãtat deja de câteva ori colții în sezoanele trecute.

Þinut prizonier de sumele imense cerute pentru el de Gigi Becali, cel care îi oferã însã un salariu comparabil cu cele din Vest, Rãdoi se aflã în fața unei dileme. Comoditatea șefului de post a Diviziei A sau provocarea unor rãzboaie sãptãmânale cu Ronaldinho, Henry sau ªevcenko.

"Rãdoi este un jucãtor fantastic."

Sven Goran Eriksson, selecționer Anglia

Pro Sport

Eu zic ca Radoi ar trebui sa ramana la Steaua pentru ca joaca la una din cele mai mari echipe ale Europei si poate deveni un jucator esential in implinirea unui vis pe care nu prea mai indrazneam sa-l rostim acum vreo cativa ani : Steaua din nou campioana Europei

Ionutdal22.04.2006 03:01

Si eu vreau sa ramana la Steaua in Ghencea.

Motanu D22.04.2006 06:00

Radoi sa ramana la Steaua dar numai daca suntem capabili sa castigam trofee sau sa jucam in fazele suprioare ale Ligii (sau macar un sfert de UEFA). Si sa-i dea Gigi ujn salariu superior celui primit acum de Chivu.

Altfel, daca noi nu putem progresa momenta sa plece la o echipa care se lupta constant pentru Liga.

Virgil22.04.2006 06:05

Radoi si Gigi Becali sa faca singuri ceea ce cred ca e mai bine pentru Mirel,pentru ca pentru Steaua nu poate fi bine decat intr-un sigur fel : Mirel sa ramana la club.Afirm fara teama de a gresi ca echipa se regaseste atunci cand e el pe teren.Cand ei,jucatorii,sunt in jurul lui.

Cred ca Radoi poate ramane bine merci la noi,pentru ca sunt sigur ca salariul ii va creste.Daca va pleca,ne vom mandri cu el ca va pleca la o echipa mare.De nu,ne vom bucura si ne vom mandri ca avem un superjucator ca el,care in plus e foarte inteligent si stie sa vorbeasca.

Vladinho22.04.2006 07:27

Steaua este o echipa destul de mare acuma

SUntem in semifinalele cupei UEFA

Unde sa se mai duca Radoi.Castiga multi bani la o echipa mare

Nu are de ce sa plece

IONUTZ-CIPRIAN22.04.2006 07:29

:evil: >>Radoi trebuie sa ramana la Steaua,nu cred ca Gigi o sa-i dea drumul,mai degraba o sa-i mareasca salariul,de ce sa plece dincolo la o "echipa mare"?Steaua nu este destul de mare?Sincer nu cred ca,capitanul nostru va pleca,el cam face legea pe teren si plus ca ii mobilizeaza si pe ceilalti jucatori,este ceva atunci cand stii ca il ai pe Mirel in spatele tau,parca joci cu mai multa incredere!!>>> :twisted:

I.N.Money22.04.2006 09:36

Desi mi-ar placea sa il vad la Steaua mult timp de acum incolo,cred ca Radoi merita sa joace la o echipa mare din Italia sau Spania....daca "super jucatori" ca Zicu,Tamas sau Bratu au plecat pe bani grei din tara la echipe bune nu vad de ce Radoi nu ar ajunge titular la Milan sau Barca....

Ionut_stelistu22.04.2006 09:56

Mi+ar palce sa ramana la Steaua

Motanu D22.04.2006 10:23
Radoi joaca la o echipa mare...

Cred ca asta e singurul lucru important din aceasta discutie !

DTP-Ludacris22.04.2006 11:05

Imi doresc k Mirel sa ramana Steaua...dar dak e sa plece i doresc sa ajunga la Barca`.

Vladivostok22.04.2006 11:35

Da,

Si eu mi-as dori sa ramana la Steaua,cum ati spus si voi are un salariu consistent si nu cred ca va pleca prea curand.Cum ati vazut,Gigi nu cunoaste notiunea de transfer decat pentru sume astronomice.

Acestea fiind spuse,inchei cu parerea ca Mirel nu va pleca decat probabil peste vreo doua sezoane.

DTP-Ludacris22.04.2006 11:59

Radoi e deja la o echipa mare...cu viitor in Europa,suntem pe locul 3,o sa jucam finala,luam campionatul si jucam direct in grupe..nu e destul ?

Vladivostok22.04.2006 12:15

Si eu ziceam la fel,echipa mare...deaceea cred ca va pleca peste vreo 2 sezoane.

_yang22.04.2006 13:57

Sper ca el va realiza ca finala Cupei UEFA e doar inceputul unei noi ere ros in Europa.Daca nu va pleca el nici un alt jucator nu va indrazni sa isi doreasca plecarea de la Steaua si astfel aceasta echipa ne va putea indeplini cel mai mare vis:

Steaua

DTP-Ludacris22.04.2006 16:38

chiar nu inteleg de ce are pleca...

Steua este o echipa mare..

sa numesc cateva echipe mai bune k Steaua la care ar merita :

BARCA,Milan,JUVE,REAL,Chelsea,Manchester,Liverpool

dak nu sunt astea...alte echipa mai bune k Steaua nu vad.. :lol:

Vladivostok23.04.2006 10:14

Pai si Gigi a zis la fel.Nu-l da decat la una dintre echipele enumerate de tine.Mie mi se pare foarte corect!!!

antonika23.04.2006 14:07

nar avea sens sa plece de la Steaua daca nu se duce la o echipa ca si BARCA,Milan,JUVE,REAL,Chelsea,Manchester,Liverpool....

sorin_77723.04.2006 18:25

Radoi are un vis, sa duca Steaua in grupele CL, si pana nu isi va indeplinii acest vis nu va pleca de la Steaua... Daca Steaua va ajunge in finala si Radoi va juca (sa speram ca nu mai ia un galben in Anglia) va fi declarat cel mai bun jucator al competitiei... si implicit al finalei pentru ca Radoi va face un meci MARE...

Kristy_Cj23.04.2006 19:46

Sunt sigur ca Radoi va mai ramane cel putin un an si va duce Steaua in grupele Ch League...E unul din cei mai mari jucatori de la acesta superba echipa si daca va dori sa plece dupa ce va duce Steaua in grupe ne vom mandri cu el.Nu as vrea si nu cred ca ar fi bine pt el sa joace in Anglia,e un fotbal de kko si Mirel e un jucator inteligent,care da tot pe teren indiferent de echipa ca e Farul sau Boro.Daca ar pleca eu cred ca doar in Italia sau Spania(Milan,Barca,Inter,Real,Juve)

Ultras-ady23.04.2006 21:17

Radoi si-a facut datoria fata de noi, suporterii Stelei. Este adevarat faptul ca este un jucator de baza, inteligent, care poata decide un joc si care merita sa joace in strainatate la un club foarte puternic, dar e bine sa mai ramana inca 2 ani la noi cat mai are din contract. :) Macar sa ia inca 2 titluri si Cupa UEFA + Grupe UChampions League si sunt pe deplin multumit! :D Oricum s-au legat relatii importante de joc la Steaua care il cuprind si pe Radoi...capitanul nostru.

_yang23.04.2006 22:21
Sunt sigur ca Radoi va mai ramane cel putin un an si va duce Steaua in grupele Ch League...E unul din cei mai mari jucatori de la acesta superba echipa si daca va dori sa plece dupa ce va duce Steaua in grupe ne vom mandri cu el.Nu as vrea si nu cred ca ar fi bine pt el sa joace in Anglia,e un fotbal de kko si Mirel e un jucator inteligent,care da tot pe teren indiferent de echipa ca e Farul sau Boro.Daca ar pleca eu cred ca doar in Italia sau Spania(Milan,Barca,Inter,Real,Juve)

Eu zic ca e exact tipul de jucator care ar face fata cu brio in Anglia (care joaca simplu si loveste bine mingea<ma refer la sut>).e gen Lampard si Gerrard.

Kristy_Cj24.04.2006 12:36

Anglia distruge jucatorii romani,sunt sigur ca ar face foarte bine fata acolo si ar fi foarte bun,dar el merita si sa joace in italia unde au un joc asemanator la ce stil are Radoi.Sunt sigur ca vor veni ofertele,conteaza acum sa ne calificam in finala

Mirel_Radoi24.04.2006 12:47

daca pleaca ma sinucid. :(

Cam naspa vestea asta :(:(:(:(:(:(:(:(:(

michael24.04.2006 14:32

Daca as fi in locul lui Gigi l-as pastra pe Radoi cu o singura conditie: sa aduc jucatori de calibrul Stelei cu care sa fac fata la anul in grupele Ligii si cu care sa defilez prin campionat. L-as aduce imediat pe Cocis de la Tiraspol, si inca vreo trei brazilieni care sa creeze competitie unor jucatori care sunt mai putin constanti.

In modul acesta, i-as oferi lui Radoi garantia clara ca daca va ramane la Steaua va face performanta...in continuare. Bineinteles, daca as prinde o oferta de 10 milioane, i-as da drumul. Baiatul chiar merita, dar din pacate campionatul asta de doi lei ii scade din imagine. Si in plus i-as umple de ciuda pe toti rapidistii si dinamovistii fiindca vor mai trece ani buni pana cand sa transfere ei un jucator de 10 milioane de parai.

helena_steaua24.04.2006 14:53

Va ramane...nu credeti ca ar prefera mai bine sa intre in Liga Campionilor cu Steaua decat cu o alta echipa din Europa?E visul lui...de fapt e visul oricarui stelist adevarat

«12»