Alta melodie pt Steaua si pt Becali,cica nu`i manea e ceva traditional de la aromani,sper sa nu va suparati pe mine k am pus`o aici da chiar e haioasa cum baga ala dupa scooter...tap tap tap tararap tap tap =)))). :twisted:
Alta melodie pt Steaua si pt Becali,cica nu`i manea e ceva traditional de la aromani,sper sa nu va suparati pe mine k am pus`o aici da chiar e haioasa cum baga ala dupa scooter...tap tap tap tararap tap tap =)))). :twisted:
"sintem cu Gigi Becali, noi pe Steaua o iubim" ..pe cine iubesc ei ?? :roll:
top top top top... haios rau de tot... :lol:
Se cracaneaza Scooter daca aude chestia asta.Sau poate vor cinta in deschiderea concertelor de acum inainte. :lol:
Din ce am inteles eu ar fi cantata la o nunta, mirele ar fi fost stelist, sunt si dedicatii plus ca intervine si unu de striga hai cainii ![]()
Ce haios :lol: :lol: :lol: ![]()
8)
Am ascultat melodia asta si nu mai pot de ras. Dar ce cauta ala care striga "hai Dinamo" ? :?
Oricum, haioasa rau melodia. :wink:
:lol: :lol: Super tare!
Am ascultat melodia asta si nu mai pot de ras. Dar ce cauta ala care striga "hai Dinamo" ? :?Oricum, haioasa rau melodia. :wink:
Depinde cum ii dai banii! Sau asta o sa fie noul imn al Romaniei ? Hai Dinamo hai rapid hai Steaua ? :lol: :lol: :lol: