FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rusine Iordanescu

serban2310.10.2004 00:11

Am asteptat acest meci cu mare nerabdare sperand intr-o revenire a echipei nationale dar ca si in alte situatii am plecat invinsi inca de la primul fluier.Si acum voi incerca sa "enumar nenumaratele" greseli facute de acest antrenor aruncat ca pe o masea stricat de Grecia si de Rapid si "imbratisat cu ardoare" de federatia noastra .Nu vreau sa reamintesc greselile facute in campania trecuta . voi incerca pe cat se poate sa prezinta situatia actuala(oare de unde sa incep):

formula de star a fost cel putin stupida, pt ca incercand sa creeze o aparare aglomerata a nenorocit orice sanasa de constructie a echipei noastre (sa joci la 0-0 la Praga e cel putin stupid).Sa pui jucatorii pe alte posturi decat joaca ei iar e stupid:Pancu,Dica .

Sa joci cu Marica dupa ce il vezi 2 jocuri la Sahtar in care nu joaca nimic(exceptand agitatia aia nebuna care nu aduce nimic), cand exista Neaga sau Niculae.In schimb Danciulescu joaca 3 meciuri la rand cand era in criza de forma ,iar acum cand a dat super gol cu Dinamo nu joaca.

Sa joci cu Soava si Codrea mijlocasi centrali izolandu-l astfel pe Mutu care a facut anumite compromisuri sa vina la echipa iar e stupid.Macar daca dadeau randament in defensiva ...desi Soava a bagat-o in poarta pacat ca a gresit directia.

Ghionea nu a fost bun a fost nevoie de Barcaoan(no comment).

Sa nu fi in stare sa jezi jucatorii in teren , adica sa vad tot meciul o goana haotica dupa minge si adversari(unde-i mingea si gramada).

Sa nu ai o ocazie de gol tot meciul .

Sa fi certat cu anumiti jucatori(Ghioane, Dorinel, Moldovan, etc.).

Sa faci poate cel mai prost meci din cate am vazut eu.

Sa nu ai nici o strategie ,sa joci la nimereala , sa faci schimbari la nimereala , sa-ti bati joc de toti si de toate...

Si totusi ...sa ramai antrenor la echipa nationala sunt lucruri pe care nici Jules Verne , nici Nostradamus , nici chiar macar Hancu nu le-ar fi putut prevedea.

INCREDIBIL INCREDIBIL INCREDIBIL

Sunt lucruri pe care eu ca suporter nu pot sa le inteleg.

FORZA Steaua

HAI Romania

P.S.:Sunt sigur ca sunt multe lucruri pe care le-am uitat(tot de rau) dar voi reveni

Virgil10.10.2004 05:55

Domnilor,în primul rând as spune ca echipa noastra reprezentativa nu prea avea cum sa câstige acest meci.Pentru ca:si în situatia în care doua echipe sunt de valoare apropiata,echipa gazda are avantajul terenului propriu,si de cele mai multe ori se impune prin joc si rezultat.Cu atât mai mult atunci când exista o diferenta de valoare,care orice s-ar spune, în meciul de ieri s-a vazut.Si nu atât diferenta ca valoare individuala cât ca diferenta a jocului colectiv.Stau si ma minunez ca am scapat cu un 0-1,pentru ca la pauza daca ar fi fost 2,3-0 pentru ei,nimeni nu ar fi avut nimic de spus.De la început am remarcat forta fizica a cehilor,dar mai ales statura lor impunatoare.Parca juca o echipa de Goliati cu o echipa de Davizi.Ai nostri parca erau juniori pe lânga ai lor,iar Petre Florentin chiar pitic.Barcauan saracul a vrut dar atât a putut,a fost mereu al doilea în contactele directe cu Baros.Restul apararii,Stoican,Iencsi,Rat,din punctul meu de vedere si-a facut datoria.Soava cu exceptia fazei din careu,a fost bun.Codrea nu cred ca avea ce cauta în echipa,ca si Pancu si Marica.Mutu s-a zbatut mult dar fara succes,iar Petre la fel.Lobont a blocat în repriza a doua un gol ca si facut si în general a facut tot ce s-a putut.Sa nu trecem cu vederea arbitrajul pro Cehia al lui Rosseti si câteva semnalizari gresite,împotriva noastra,ale asistentilor.Galeria noastra formata din CCA 3000 de oameni veniti din tara si din toata Europa(îndeosebi din Germania) a încurajat frenetic echipa României.In încheiere spun ca am scapat usor cu 0-1 si ca deficitul de puncte înregistrat la Praga,cu sansa,se poate repara la Bucuresti.Sa nu ne lasam prada disperarii.Avem 9 puncte si suntem pe primul loc înca.Primul loc înseamna fala grupei.Ei,deocamdata noi suntem aceia.Orice loc am fi ocupat însa în grupa,datoria noastra,mândria noastra de români,este de a încuraja echipa nationala mereu si oriunde.HAI AI NOSTRI,HAI Romania !

PS Ca sa vedem cât de grea este grupa,Macedonia-Olanda 2:2 !

Dar parca numai a noastra ?... Liechtenstein - Portugalia 2:2 !!!

Scuze,suntem pe locul 2.Finlanda a batut acasa Armenia cu 3:1,a facut 9 puncte ca si noi,dar are golaveraj 9:3 si a trecut pe primul loc.Noi avem 9:4.C'est la vie.

ADY1911.10.2004 13:10

Nu pot sa inteleg de ce nu a fost totusi titularizat Paraschiv in locul lui Soava ! A avut meciuri bune Para de cand a inceput campioanatul la noi .. Dar daca la noi se face echipa dupa cum bate vantu... :(