Am asteptat acest meci cu mare nerabdare sperand intr-o revenire a echipei nationale dar ca si in alte situatii am plecat invinsi inca de la primul fluier.Si acum voi incerca sa "enumar nenumaratele" greseli facute de acest antrenor aruncat ca pe o masea stricat de Grecia si de Rapid si "imbratisat cu ardoare" de federatia noastra .Nu vreau sa reamintesc greselile facute in campania trecuta . voi incerca pe cat se poate sa prezinta situatia actuala(oare de unde sa incep):
formula de star a fost cel putin stupida, pt ca incercand sa creeze o aparare aglomerata a nenorocit orice sanasa de constructie a echipei noastre (sa joci la 0-0 la Praga e cel putin stupid).Sa pui jucatorii pe alte posturi decat joaca ei iar e stupid:Pancu,Dica .
Sa joci cu Marica dupa ce il vezi 2 jocuri la Sahtar in care nu joaca nimic(exceptand agitatia aia nebuna care nu aduce nimic), cand exista Neaga sau Niculae.In schimb Danciulescu joaca 3 meciuri la rand cand era in criza de forma ,iar acum cand a dat super gol cu Dinamo nu joaca.
Sa joci cu Soava si Codrea mijlocasi centrali izolandu-l astfel pe Mutu care a facut anumite compromisuri sa vina la echipa iar e stupid.Macar daca dadeau randament in defensiva ...desi Soava a bagat-o in poarta pacat ca a gresit directia.
Ghionea nu a fost bun a fost nevoie de Barcaoan(no comment).
Sa nu fi in stare sa jezi jucatorii in teren , adica sa vad tot meciul o goana haotica dupa minge si adversari(unde-i mingea si gramada).
Sa nu ai o ocazie de gol tot meciul .
Sa fi certat cu anumiti jucatori(Ghioane, Dorinel, Moldovan, etc.).
Sa faci poate cel mai prost meci din cate am vazut eu.
Sa nu ai nici o strategie ,sa joci la nimereala , sa faci schimbari la nimereala , sa-ti bati joc de toti si de toate...
Si totusi ...sa ramai antrenor la echipa nationala sunt lucruri pe care nici Jules Verne , nici Nostradamus , nici chiar macar Hancu nu le-ar fi putut prevedea.
INCREDIBIL INCREDIBIL INCREDIBIL
Sunt lucruri pe care eu ca suporter nu pot sa le inteleg.
FORZA Steaua
HAI Romania
P.S.:Sunt sigur ca sunt multe lucruri pe care le-am uitat(tot de rau) dar voi reveni