Stiu ca ati mai jucat si anul trecut insa eu as veni cu o noua propunere.
Eu joc deja de vreo 2 ani cu colegii de la munca intr-un sistem un pic diferit.
Cand unul din noi alege un jucator, ceilalti nu au voie sa il mai aleaga.
Inainte sa inceapa campionatul, facem o tragere la sorti in urma careia stabilim ordinea in care transferam.
Daca suntem 3 jucatori, ordinea o sa fie 1, 2, 3, 3,2,1,1,2,3 si tot asa.
Am lucrat pe Google Docs si ne-am facut acolo tabele unde sa tinem evidenta la transferuri, la echipe, etc.
E mult mai greu sa joci asa. Necesita mai multa implicare. Daca ne strangem destui, vedetele vor trece repede, deci va fi nevoie sa ne concentram si asupra jucatorilor mai putin buni. Si acolo vine partea interesanta. Acum 2 ani eu am dat lovitura cu Swansea. I-am avut de acolo pe Vorm si mai tarziu pe Sigursson, care a fost revelatia returului. Mi-au facut multe puncte.
De asemenea, de-a lungul campionatului putem sa facem transferuri(e cate un transfer gratis in fiecare etapa) si chiar schimburi intre noi. Tu imi dai jucatorul x, eu ti-l dau pe y.
Totul e trecut in acel google doc, accesibil celor care se vor inscrie in campionat.
Ce ziceti? Sunteti interesati?
Mai greu ar fi doar pana stabilim echipele. Dar, daca aveti vreme, ne putem strange in weekendul dinaintea inceperii campionatului si rezolvam atunci, in cateva ore, toate loturile.
Repet, totul va fi trecut pe google doc, acolo vom vedea toti toate miscarile,iar de discutat putem discuta aici.
Daca sunteti interesati, mi-ar placea sa jucam. ![]()