FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Federico Piovaccari

«12»
Nimerod28.08.2013 01:10

Piovaccari golgeter in Champions.1185941_547045845361968_1638562878_n.jpg

Alex88pl28.08.2013 08:15

La meciul de aseara eu nu am vazut greseala in jocul italianului. A dat gol, a pasat bine, a tinut mingea excelent, a scos lovituri libere. A jucat foarte bine. Sunt foarte curios cum o sa joace dupa cantonamentul de iarna.

vlad28.08.2013 09:04

Aseara a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. De astfel de jucatori aveam nevoie.

Si ce truuuup are! Mmmmmm...yammmyy. Si MM a constat asta cand il pipaia! :wub:

ADRIAN080828.08.2013 10:03

Se vede ca are scoala campionatului italian .... fie ea si SERIE B ....

Tactic a stiut ce sa faca si cum sa faca ... Eu cred ca isi stie postul si ce trebuie sa faca intr-un meci .... dar am impresia ca uneori nu prea il inteleg ceilalti ...

La schimbare era atent la ce fac colegii lui in teren .... la acea mare ocazie ratata de Filip cu Popa liber la 8 metri ....

Oricum incepe sa fie ceea ce avem nevoie ... nu e spectaculos in viteza dar se descurca ...

iNsTiGaToR28.08.2013 11:22

Tactic a stiut ce sa faca si cum sa faca ... Eu cred ca isi stie posttul si ce trebuie sa faca intr-un meci .... dar am impresia ca uneori nu prea il inteleg ceilalti ...

La schimbare era atent la ce fac colegii lui in teren .... la acea mare ocazie ratata de Filip cu Popa liber la 8 metri ....

Oricum incepe sa fie ceea ce avem nevoie ... nu e spectaculos in viteza dar se descurca ...

De parca Rusescu avea viteza .

xray30.08.2013 10:40

Tactic a stiut ce sa faca si cum sa faca ... Eu cred ca isi stie postul si ce trebuie sa faca intr-un meci .... dar am impresia ca uneori nu prea il inteleg ceilalti ...

Ca atacant de careu e peste Nikolici, dar imi pare sub Nikolici ca viteza, protejare balon si forta de patrundere. O combinatie intre ei ar fi ... Marica :)

Oricum, italianul si-a facut datoria excelent!

Ce imi place fffffoarte mult la el, este atasamentul nesimulat fata de echipa, cum traieste intens si din teren, dar si de pe banca. A socializat perfect cu grupul. Da senzatia ca e de cand lumea in lot, in contrast cu taciturnii frati Costea, care si dupa un an erau tot posaci.

Mai mult, desi stie ca lumea asteapta de la el goluri, nu a dat senzatia de individualism "totul pe mine sa o var!", ci actioneaza ca o rotita intr-un angrenaj.

Empyro30.08.2013 11:21
Ca atacant de careu e peste Nikolici, dar imi pare sub Nikolici ca viteza,

Hai ma... asta cu viteza lui Nikolic chiar ma da pe spate. Nu stiu daca muntenegreanul e mai rapid decat Szukala.

iNsTiGaToR30.08.2013 13:39
Ca atacant de careu e peste Nikolici, dar imi pare sub Nikolici ca viteza, protejare balon si forta de patrundere.

Nikolici nu are viteza, nu poate proteja balonul nici daca se pune pe el si nu are nici forta de patrundere desi e cat un bivol. Nikolici nu poate da cu capul, paseaza mai prost ca Banel si e absolut inutil in teren. Dar cu toate defectele e un jucator extraordinar. Schimba-ti dealeru.

xray30.08.2013 18:58

@Empyro, Marius Mihet

Empyro:

Hai ma... asta cu viteza lui Nikolic chiar ma da pe spate. Nu stiu daca muntenegreanul e mai rapid decat Szukala.

Marius Mihet:

Cred ca glumesti cu Nikolici peste Piova....

1) Nu am spus ca este un atacant de viteza, ci l-am comparat cu Pio, din percetie. Nu au jucat impreuna si nici nu i-am testat la 100 m plat. :)

Fizic, la pregatiri si antrenamente, Nikolici e in top 3, alaturi de Tanase si Bourceanu( Ilie Stan, Reghe).

Am spus: "mi se pare" ca are un plus la viteza.

Remarca asta( cu viteza lui) a facut-o si Vochin dupa meciul cu Dinamo, in emisiunea Fotbal Club. La una din ratarile lui monumentale , pe care o comenta Vochin, faza a fost asta:

- Dinamo avea fundasii la centru si restul echipei pe noi(era o lovitura liber sau corner, nu mai retin).

- Nikolici era in careul nostru.

- Noi am recuperat mingea pe la 25 m, Nikolici a plecat lansat din careul nostru si la pasa pe culoar a lasat in urma fundasii cainilor, dar si-a dat cu stangul in dreptul in fata porti.

2) Protejare balon. Cand actiona pe benzi, au fost situatii cand pur si simplu nu-i puteau lua mingea. Ca nu se materializa cu un assist, asta e altceva. Pio a marcat din fata portii. Cu exceptia golului cu Legia, eu nu l-am vazut in driblig(ca Stanciu, de exemplu) sau sa aiba patrunderi in forta cu balonul sub control, central sau din benzi. Asta nu inseamna ca nu poate, eu inca nu am vazut. La migile jucate in banda de Pio, niciodata nu si-a depasit adversarul. A fost fie faultat, out sau corner. Nikolici a avut actiuni pe benzi in care si-a depasit adversarul. A dat si assituri, dar si pase de toata jena.

Lui Pio i se aduc mingile in careu, Nikolici o mai cara si el. Dpdv tehnic, plasament si cultura fotbalistica de atacant, Pio este peste Nikolici, dar fizic si forta de patrundere, Nikolici imi pare ca are un plus. E punctul de vedere si a lui Vochin.

Ok, toti dam cu pietre ca nu inscrie, ca rateaza incredibil, ca nu are glezna fina, ca mai sare mingea din el, ca da si pase aiurea ... Asta nu inseamna ca are si parti bune. N-ar fi rezistat la Steaua. Il datea demult Becali afara sau Reghe, mai ales dupa fazele cu alcoolul si ipostaza penibila cu taxiul. Exemple au fost n: Machado, Rocha(out desi a dat 9 goluri) ...

Mie nu-mi place de Nikolici ca atacant si nici 100% de Pio(minus la driblinguri, patrunderi in viteza si ruperi de rimt), dar cel care-i apreciaza si ii titularizeaza a fost si este Reghe. Eu nu ma cred mai avizat decat el sa apreciez calitatile, defectele si rolul in partitura fiecarui meci. Imi dau si eu cu parerea ca restul lumii. :)

@iNsTiGaToR

Nikolici nu are viteza, nu poate proteja balonul nici daca se pune pe el si nu are nici forta de patrundere desi e cat un bivol. Nikolici nu poate da cu capul, paseaza mai prost ca Banel si e absolut inutil in teren. Dar cu toate defectele e un jucator extraordinar. Schimba-ti dealeru.

Comparatia mea nu a fost cu ce ar trebui sa fie un atacant, ci cu cei existenti in lot. Nu rupe din context sau schimba-ti reader-ul.

drvladyk30.08.2013 20:13

Nu mai platiti ma la fondu de pensii, uite cat timp liber are asta :))

Virgil01.09.2013 11:35

La Multi Ani, Federico Piovaccari!

fcsteaua.ro ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate lui Federico Piovaccari, italianul implinind astazi, duminica, 1 septembrie, varsta de 29 de ani.

Suporterii Stelei ii doresc atacantului imprumutat de la Sampdoria, care a obtinut deja Super Cupa Romaniei si calificarea in grupele UEFA Champions League cu Steaua, sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Nimerod01.09.2013 12:16

La multi ani si la multe goluri.

Empyro16.09.2013 05:12

"Piovaccari incepe incet, dar sigur, sa fie om de baza in angrenajul lui Reghecampf. Imprumutat de Steaua de la Sampdoria, italianul s-a pus pe picioare din punct de vedere fizic si reuseste sa isi dovedeasca eficienta in fata portii. Chiar daca nu exceleaza din punct de vedere tehnic sau estetic, italianul pare sa fie atacantul atat de cautat de echipa din Ghencea.

Piovaccari si-a trecut numele pe tabela si in meciul cu Sageata si a ajuns la cota cinci goluri in tricoul ros-albastrilor. Dintre acestea, trei au fost marcate in preliminariile Ligii: unul cu Vardar, la Skopje, si doua cu Legia, in dubla decisiva pentru calificarea in grupele Ligii. Daca mai trecem si golul cu CFR Cluj, se poate spune ca "implantul" Piovaccari in sistemul Stelei este unul reusit.

Italienii de la Sampdoria au astfel de ce sa il regrete pe jucatorul lor. Cu atat mai mult cu cat atacantul nu a facut cunostinta pana acum cu prima Liga italiana, desi a avut in cariera sa si sezoane reusite.

"Federico este acum cel mai bun marcator al Stelei. Ruleaza la viteza mare si pare sa fie in largul sau in campionatul romanesc", scriu cei de la sampnews24.

Piovaccari este venit in Ghencea doar ca imprumut, iar Steaua ii plateste 200 de mii din salariul avut la Sampdoria.

Jucatorul este incantat de sansa oferita de Steaua: "Ma simt bine aici, Steaua e un club de mare traditie"

"Am schimbat multe echipe in cariera mea, iar acum Steaua m-a dorit foarte mult. E un club de mare traditie in Romania. Bucurestiul este un oras foarte frumos, iar pustii mei sunt deja la o scoala italiana Ma simt bine la Steaua. in Italia esti considerat foarte repede un fotbalist expirat", declara Piovaccari in Gazzetta dello Sport, in urma cu ceva zile." - prosport

xray25.05.2014 23:31

Federico Piovaccari a revenit in Italia, dar a tinut sa isi ia ramas bun de la suporterii campioanei Romaniei. Pe www.dolcesport.ro e mesajul integral postat de atacantul in varsta de 29 de ani in limba engleza.

"Contractul meu cu Steaua a luat sfarsit. M-am intors la Sampdoria. Am plecat, dar nu fara sa vars o lacrima, si cu inima stransa.

In primul rand, vreau sa ii multumesc lui Mister (n.r. Laurentiu Reghecampf), pentru ca a avut incredere in mine si mi-a dat sperante, lui MM pentru ca a fost alaturi de mine la orice greseala pe care am facut-o si tuturor celor care au fost in spatele acestei echipe frumoase.

Le multumesc colegilor mei pentru ca m-au acceptat in familia lor, pentru cum s-au purtat cu mine. Ii multumesc si familiei mele, care mereu m-a sprijinit si mi-a spus ca sunt cel mai bun.

Nu in ultimul rand, le multumesc suporterilor care au fost alaturi de mine si care m-au incurajat. Nu facusem nimic la inceput, dar ei deja imi scandau numele.

Promit ca nu voi uita niciodata aceasta experienta, care m-a facut sa fiu Il Pifferaio!

Despre revenirea la Steaua... Depinde de multe lucruri, dar ar fi o placere pentru mine sa revin candva. Iubesc totul la Steaua. Pana atunci, voi incerca sa fiu cel mai bun, asa cum am invatat de la cei mai buni.

Multumesc tuturor! Nu uitati, Campionii 25" a fost mesajul transmis de Piovaccari in urma cu putin timp.

16 goluri in 43 de partide a marcat Piovaccari pentru Steaua in sezonul recent incheiat, in toate competitiile

6 pase decisive a oferit Piovaccari pentru campioana Romaniei in cele 43 de meciuri

ADRIAN080805.10.2014 06:27

Frumos si important, golul cu care a egalat pentru Eibar in meciul de ieri cu Levante ....

Si joaca tot in rosu-albastru ....

Forza Piovaccari !!!

«12»