Steaua a câștigat in stil de mare echipă in fata celor de la Vardar, iar Reghecampf si compania se pot gandi deja la turul trei preliminar al Ligii. Macedonenii au fost redusi la tacere pe un National Arena vulcanic: nu au reusit nici macar un sut pe poartă! După meci, jucatorii lui Vardar nu au fost deloc menajati in Macedonia. Presa locală nu iși explică esecul rusinos de la Bucuresti: "Am mai pierdut in Europa, dar parcă niciodată asa de jenant, desi am mai jucat cu echipe cu nume", scriu cei de la sitel.com.mk
"Vardar a mai pierdut inainte, dar parcă niciodată atat de jenant", titrează sursa citata care aminteste de jocul modern al Stelei si atmosfera de la Bucuresti: "Desigur, e un dezastru să calatoresti atata drum cu autocarul, dar asta nu explică lipsa de replică in fata unei Stele agresive, a unui stadion vulcanic si a Dorintei de a câștiga a romanilor. Vardar a mai pierdut in Europa, dar parcă niciodată asa de jenant, desi am jucat cu echipe de calitate, ca Sparta Praga, CSKA Moscova sau Bate Borisov", mai scriu jurnalistii de la Skopje.
Macedonenii au fost uimiti de atmosfera din jurul Stelei si de entuziasmul suporterilor romani. Și pentru a ilustra cel mai bine diferenta de calitate dintre cele două echipe, acestia amintesc de ecoul pe care l-a avut meciul in cele două țări.
"Doar pentru a ilustra mai bine faptul că romanii sunt nebuni după fotbal... Pentru mai multe zile, canalele de sport au vorbit despre un singur eveniment, meciul Stelei cu Vardar, din Liga Campionilor. Am intalnit oameni in varstă care au parcurs 700 de kilometri ca să vadă meciul de la fata locului. Macedonia a avut macar un post de televiziune?", se intreabă cei de la sitel.com.mk
Psp