FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Vardar Skopje 3-0 (3-0)

«12»
blindius16.07.2013 21:32

Admit ca titirezul brazilian a fost accidentat, ok!

Da' italianul daca dorea sa il pregateasca din timp, trebuia sa il ia din iunie, nu sa caute atacant la ultimul amical. Pe bune, e slab omu'. Parca vad ca da gol cu Ceahlaul si se mai scoate. La fel a facut si Nikolic, a dat gol cu Petrolul, dar azi a jucat la adevaratul sau potential, adica nimic.

Vorba unui user de aici, la maturitatea sa, ca varsta, asta ar trebui sa fie decisiv, ca d-asta se presupune ca l-au adus.

Si Costea avea nevoie de-un meci oficial pentru moral.

SuperstaR1816.07.2013 21:54

Am vazut o declaratie a lui Reghecampf care spunea ca Piovacari si Tatu au intrat ca sa mai prinda meciuri oficiale si sa se (re)integreze in echipa. Nu cred ca am ajus in situatia disperata in care sa ne punem sperantele in Mihai Costea...

apparte9916.07.2013 22:09

Reghe trebuie sa fie un mare dobitoc sa joace cu Tatu si Tanase si Nikolic. Stiu, 3-0, stiu din nou, stiu Steaua seaman a echipa de fotbal dar cind ii vad pe aia trei, in special pe Tatu...sorry Reghe dar trebuie sa fi or o curva platita din salariile alora, ori un imbecil extraordinary de norocos. Cum mortii masii in fiecare an trebuie sa fie cite o nulitate...inca nu mi-a iesit din minte Lovin...acuma Tanase si Tatu si Nikolic...nu este posibil asa ceva...Inteleg la o echipa de Liga a 5-ea...poate...dar la Steaua? Reghe ma pish pe 3-0 de astazi, esti un gunoi ca joci cu aia contra logicii de antrenor si bunului simt fara de suporteri. Acuma, nu vroiam 15-0, si 1-0 era ok, la asa adversary scorul nu prea conteaza ca si din noroc te califici cu macedonienii astia, ce vreau este ca cine nu merita sa nu joace. este asa de greu? Ok, joaca pe Nikolic pina se trezeste Iancu si Pantsia cum dreaq il cheama pe italianu ala dar ...Tatu? Sa joci cu Tatu? si Tanase? De ani de zile ala nu face nimic...tu joci cu Tanase? FMM Reghe.

eMagic16.07.2013 22:17

Ieeeei! Nu sunt singurul care considera ca Steaua nu are atac!

Italianul ca italianul (trec cu vederea faptul ca e dita` porcu` si ca se misca pe teren de parca ar avea plumb in ghete - sa zicem ca nu s-a "acomodat"), Nikolic se vede ca a ramas fara vodka de n-a mai facut nimic, dar Tatu?! Ooooh...Leandro Tatu...asta de luni de zile nu a mai jucat nimic. Nu stiu ce clauza smechera are sau ce combinatii a facut Prodanca cu Reghe, dar asta nu are ce sa caute pe teren. E praf.

Norocul nostru e ca avem o echipa cu un apetit ofensiv foarte mare, iar aici ma refer la mijlocasi, fundasi laterali si Chiriches. Nu a fost primul meci in care mijlocasii Stelei (Chiriches & Lato) combinau in stil misto in apropierea careului advers.

Asta e singurul (si marele) nostru avantaj: ca ajungem in pase la marginea careului, ca atac n-avem.

choli16.07.2013 23:34

ce ati sarit la beregata broscarului? atacantii rateaza, portarii gafeaza...numai unu'e prost bata!

TANASE! voi vb de broscar..lasatil dreacu sa joace 4-5 meciuri, se dea 1-2 goluri si apoi sa ne dam cu parerea. de ce nu va dati cu pararea de tase....de departe cel mai penibil jucator. sare mingea din el ca din gard, driblingul este o arta apusa...nu e in stare sa dea o pasa de 2 metri. marele tase..asta e problema Stelei, tanase.

acum daca e so zic paia buna...ce plm acomodare iti trebuie sa impingi o minge 2 metri in poarta!?!?!? dar nu tre sa uitam ca atacantul rateaza...au ratat altii de 10000n ori mai buni ca asta din pozitii mai tari..daramite broscaru asta venit de 2 reprize...

sloganul verii!

AFARA, AFARA CU TASE DIN ECHIPA!

Razvypitesti17.07.2013 06:07
ce ati sarit la beregata broscarului? atacantii rateaza, portarii gafeaza...numai unu'e prost bata!

TANASE! voi vb de broscar..lasatil dreacu sa joace 4-5 meciuri, se dea 1-2 goluri si apoi sa ne dam cu parerea. de ce nu va dati cu pararea de tase....de departe cel mai penibil jucator. sare mingea din el ca din gard, driblingul este o arta apusa...nu e in stare sa dea o pasa de 2 metri. marele tase..asta e problema Stelei, tanase.

acum daca e so zic paia buna...ce plm acomodare iti trebuie sa impingi o minge 2 metri in poarta!?!?!? dar nu tre sa uitam ca atacantul rateaza...au ratat altii de 10000n ori mai buni ca asta din pozitii mai tari..daramite broscaru asta venit de 2 reprize...

sloganul verii!

AFARA, AFARA CU TASE DIN ECHIPA!

amice te uiti la alte mecuri tanase a inceput sa joace ceea ce este pus.

BNQ17.07.2013 06:45

Dacă nu-l vedem simbată pe Costea titular, atunci nu am explicatii nici eu :)

Empyro17.07.2013 12:28

Cred ca toata lumea isi doreste ca Mihai Costea sa-si dea drumul la joc, insa sa nu uitam ca are niste probleme serioase de personalitate. Si pana la urma asteptarile de unde pleaca ? De la faptul ca a speculat presa ca e in forma maxima fiindca a inscris in niste meciuri de pregatire.

Antrenorul e suveran si in afirmatia asta nu exista loc de intors. Vom vedea ce va face atunci cand va juca (contand si postul pe care o va face), insa nu va asteptati la minuni din partea lui ca nici el nu este varful pe care toata lumea il asteapta.

Korado17.07.2013 15:41
Cred ca toata lumea isi doreste ca Mihai Costea sa-si dea drumul la joc, insa sa nu uitam ca are niste probleme serioase de personalitate. Si pana la urma asteptarile de unde pleaca ? De la faptul ca a speculat presa ca e in forma maxima fiindca a inscris in niste meciuri de pregatire.

Antrenorul e suveran si in afirmatia asta nu exista loc de intors. Vom vedea ce va face atunci cand va juca (contand si postul pe care o va face), insa nu va asteptati la minuni din partea lui ca nici el nu este varful pe care toata lumea il asteapta.

Sa-ti spun sincer, daca imi permiti, eu cred ca pe Mihai Costea la stricat Florin Costea cand a venit la Steaua, au incept sa-si puna iar gradele pe umar fara sa fie super fotbalisit,daca iti amintesti tu bine Mihai Costea a inceput bine acuma 2 sezoane, a marcat goluri importante, insa de cand a aparut Florin la Steaua parca are 2 picioare stangi.

Empyro17.07.2013 16:08
Sa-ti spun sincer, daca imi permiti, eu cred ca pe Mihai Costea la stricat Florin Costea cand a venit la Steaua, au incept sa-si puna iar gradele pe umar fara sa fie super fotbalisit,daca iti amintesti tu bine Mihai Costea a inceput bine acuma 2 sezoane, a marcat goluri importante, insa de cand a aparut Florin la Steaua parca are 2 picioare stangi.

Vezi sa nu ti-i pui in cap pe cei care considera ca renuntarea la Florin Costea a fost o greseala impardonabila.

In alta ordine de idei, mie imi este greu sa-i gasesc postul lui Mihai Costea. Cele mai bune actiuni ale lui au venit din lateral, fiindca pentru postul de varf impins nu prea il ajuta fizicul.

eMagic17.07.2013 16:37

Update: Mihai Costea a fost dat afara de la Steaua. Vezi JEGSP.ro.

Next: Leandro Tatu? Atacantul prin care trece mingea cand e singur in fata portii.

Lari17.07.2013 18:35

Steaua a câștigat in stil de mare echipă in fata celor de la Vardar, iar Reghecampf si compania se pot gandi deja la turul trei preliminar al Ligii. Macedonenii au fost redusi la tacere pe un National Arena vulcanic: nu au reusit nici macar un sut pe poartă! După meci, jucatorii lui Vardar nu au fost deloc menajati in Macedonia. Presa locală nu iși explică esecul rusinos de la Bucuresti: "Am mai pierdut in Europa, dar parcă niciodată asa de jenant, desi am mai jucat cu echipe cu nume", scriu cei de la sitel.com.mk

"Vardar a mai pierdut inainte, dar parcă niciodată atat de jenant", titrează sursa citata care aminteste de jocul modern al Stelei si atmosfera de la Bucuresti: "Desigur, e un dezastru să calatoresti atata drum cu autocarul, dar asta nu explică lipsa de replică in fata unei Stele agresive, a unui stadion vulcanic si a Dorintei de a câștiga a romanilor. Vardar a mai pierdut in Europa, dar parcă niciodată asa de jenant, desi am jucat cu echipe de calitate, ca Sparta Praga, CSKA Moscova sau Bate Borisov", mai scriu jurnalistii de la Skopje.

Macedonenii au fost uimiti de atmosfera din jurul Stelei si de entuziasmul suporterilor romani. Și pentru a ilustra cel mai bine diferenta de calitate dintre cele două echipe, acestia amintesc de ecoul pe care l-a avut meciul in cele două țări.

"Doar pentru a ilustra mai bine faptul că romanii sunt nebuni după fotbal... Pentru mai multe zile, canalele de sport au vorbit despre un singur eveniment, meciul Stelei cu Vardar, din Liga Campionilor. Am intalnit oameni in varstă care au parcurs 700 de kilometri ca să vadă meciul de la fata locului. Macedonia a avut macar un post de televiziune?", se intreabă cei de la sitel.com.mk

Psp

choli17.07.2013 20:00
amice te uiti la alte mecuri tanase a inceput sa joace ceea ce este pus.

dute repede cu tanase al tau..e de...cati ani la Steaua? ce realizari are tanase? fix 0 ce joaca tanase ma?!?! ce joaca tanase poate juca 99% din fotbalistii din ro.

TANASE E PRAF!

Korado17.07.2013 20:01

Sparta Praga, CSKA Moscova sau Bate Borisov sunt sub noi ca nume in europa, poate CSKA mai inseamna ceva insa Sparta Praga si Bate Borisov sunt ceva gen cat III.

BNQ18.07.2013 06:29
Bate Borisov

Cel putin au in palmaers o victorie impotriva detinatoarei CL 2012/2013 :)

Virgil18.07.2013 06:48

Steaua a jucat imperial in prima repriza. In secunda insa, m-a plictisit. Posesie la infinit fara gol in poarta, e ca munca fara plata.

UnisoL18.07.2013 15:22
Steaua a jucat imperial in prima repriza. In secunda insa, m-a plictisit. Posesie la infinit fara gol in poarta, e ca munca fara plata.

Nu aveau motiv sa forteze.. un fel de continuare a meciului cu Petrolu!

dreamer8521.07.2013 00:19

am intrat acu pe acest topic, dupa c s-a jucat meciul cu vardar. Eram sigur ca bate Steluta da nu stiam exact scorul :)). Orkm Hai Steaua!!

Korado24.07.2013 13:09
Cel putin au in palmaers o victorie impotriva detinatoarei CL 2012/2013 :)

Bate Borisov a fost eliminata anul acesta, poate pentru ei este o realizare insa noi vrem mai mult, sincer sa fiu nu stiu istoria celor de la Bate Borisov ( voi cauta ) insa de la noi, am asteptari. :steag_sah_mic:

«12»