in primul rand, scuze moderatorilor pentru dublul post, care n-a fost intenționat 
la ce mă refeream cand ziceam că stam mai bine ca ei era capitolul sponsorizari & parteneriate. Deasemenea, și pe partea de responsabilitate socială noi mai mișcam cu cate un proiect pe ici colo, in timp ce Marketing & Media Managerul de la CFR mi-a zambit și mi-a spus că din pacate el nu are cum să mă ajute pe partea asta, pentru că nu are ce date să imi dea: as in, nu există direcții in partea de responsabilitate socială pentru ei. Nici noi nu stam excelent aici, ce-i drept. Iar pe partea de sponsorizare & parteneriate, tot el mi-a zis că nu pot să rivalizeze cu Steaua incă pentru că deși au avut ceva rezultate in ultimii ani, tot noi ramanem polul de putere in Liga I, in special ca atractivitate pentru parteneriate. Luați ca exemple doar sponsorii & partenerii celor doua și o să vedeți și numai așa, la modul cel mai simplist, după ochi, diferențele.
aa, cand ajungem la promovare & distribuție, asta e o altă poveste. cum ziceați, marketingul e ințeles diferit (și greșit) in toată Liga I, pentru că strategia echipelor nu are cum să ajungă la promovare și distribuție sau stabilirea piețelor și a prețurilor cand nu există nici macar o politică de produs dezvoltată așa cum trebuie.