FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

M-a bucurat forma buna a lui Martin Tudor.

Virgil08.10.2004 21:47

In triunghiularul din aceasta seara de pe Cotroceni,am remarcat forma buna a portarului nostru.Ma refer în special la repriza cu Galatasaray,când pe final la scorul de 1-1 a avut o interventie salvatoare atunci când un fotbalist turc scapase singur spre poarta.Apoi cele 2 penalty-uri aparate,la "loteria" loviturilor de la 11 m,precum si determinarea pe care i-am vazut-o îmi spun ca Martin va redeveni titular. :D

In prima jumatate a reprizei cu turcii în poarta noastra a aparat Bugunovici,un portar venit în probe de la Voivodina Novi Sad.Se are în vedere oare,renuntarea la Hamutovski?Rezultatele triunghiularului au fost:National-Steaua 1-0,Galatasaray-Steaua 1-1(supergol Pitu) si National-Galata 0-0.National a câstigat astfel trofeul pus în joc cu ocazia a 60 de ani de la înfiintare.S-au remarcat în special Pitu si Bostina.

depor1909.10.2004 13:43
In triunghiularul din aceasta seara de pe Cotroceni,am remarcat forma buna a portarului nostru.Ma refer în special la repriza cu Galatasaray,când pe final la scorul de 1-1 a avut o interventie salvatoare atunci când un fotbalist turc scapase singur spre poarta.Apoi cele 2 penalty-uri aparate,la "loteria" loviturilor de la 11 m,precum si determinarea pe care i-am vazut-o îmi spun ca Martin va redeveni titular. :D

In prima jumatate a reprizei cu turcii în poarta noastra a aparat Bugunovici,un portar venit în probe de la Voivodina Novi Sad.Se are în vedere oare,renuntarea la Hamutovski?Rezultatele triunghiularului au fost:National-Steaua 1-0,Galatasaray-Steaua 1-1(supergol Pitu) si National-Galata 0-0.National a câstigat astfel trofeul pus în joc cu ocazia a 60 de ani de la înfiintare.S-au remarcat în special Pitu si Bostina.

Sincer as vrea ca si Martin Tudor sa aiba sanse sa demonstreze ca merita sa fie titular.Are o sansa la Cluj cu U Cluj in cupa Romaniei.Iar cat despre Hamutovski nu stiu ce sa zic,dar s-ar putea sa plece.

stelista_club2011.10.2004 14:05

Intr-adevar Martin Tudor a demonstrat la triunghiularul din Cotroceni ca se afla intr-o stare buna, si ca poate reveni ca titular, dar asta nu inseamna neaparat ca Hamutovski trebuie sa plece.Danciulescu nu mai juca bine la Steaua si l-am dat afara.S-a dus la Dinamo si a inceput sa-si revina.Pe Aliuta l-a dat Ciobanul afara, s-a dus la Rapid a ajuns sa fie declarat si omul meciului pt pasele excelente pe care le da.Ce vreti sa plece si Hamutovski doar pt ca trece printr-un moment mai prost.Sa plece la o echipa rivala si apoi sa regretam ca l-a dat Ciobanul.Hamutovski trebuie sa ramana.FORZA Steaua. :D **** Dinamo si rapid :mrgreen:

Alexandru2312.10.2004 14:16

Martin Tudor a aparat bine in Controceni nimic de zis dar a fost un meci amical. Sa-l vedem in meciuri oficiale ce va face. A avut ocazia cu Sportu' a luat un gol misto si ii era frica sa iasa pe centrari. Nu am nimic cu el inainte chiar imi placea dar totusi Vasili este peste el. Are acum o pasa proata dar cred ca-si va reveni si va fi la fel de bun ca in sezonul trecut.

Virgil12.10.2004 15:20
Martin Tudor a aparat bine in Controceni nimic de zis dar a fost un meci amical. Sa-l vedem in meciuri oficiale ce va face. A avut ocazia cu Sportu' a luat un gol misto si ii era frica sa iasa pe centrari. Nu am nimic cu el inainte chiar imi placea dar totusi Vasili este peste el. Are acum o pasa proata dar cred ca-si va reveni si va fi la fel de bun ca in sezonul trecut.

Supergolul lui T.Balan nu cred ca ar fi fost aparat nici de bielorus.A fost un sut surprinzator,foarte puternic si bine plasat la vinclul portii.Am admirat, în pofida golului,spiritul de sacrificiu al lui Martin,care în urma plonjonului disperat,s-a lovit puternic de bara portii.In replica ti-as aminti de golul mult mai "misto",cum spui tu,primit de Vasea de la ieseanul Adrian Cristea.Sunt de acord ca Hamutovski are o pasa proasta,dar în acest caz trebuie sa-i dea Cezarului,adica lui Martin,cele ale Cezarului,adica locul în poarta.Spre deosebire de ceea ce spui tu,eu cred ca Martin si Vasea sunt portari de valori apropiate,ambii foarte buni.

Apropo,referitor la centrari,spune tu cum ar trebui sa iasa într-un careu supraglomerat,în care adversarii stau aproape lipiti de portar si-l împiedica sa intervina?

gone12.10.2004 15:32

Tudor mereu a avut probleme la centrari si era nesigur in multe meciuri. Hamu apara excelent anul trecut. Eu sunt sigur ca va reveni la forma lui adevarata in curand.

Virgil12.10.2004 15:37
Tudor mereu a avut probleme la centrari si era nesigur in multe meciuri. Hamu apara excelent anul trecut. Eu sunt sigur ca va reveni la forma lui adevarata in curand.

Este adevarat s-a mai întâmplat.Dar de multe ori a fost si de nota 10.Aminteste-ti de meciul ala cu Rapidul când a fost fenomenal.

Eu nu sunt asa de sigur,dar sper sa revina la forma din campionatul trecut si chiar sa se autodepaseasca.

Sunt sigur însa de faptul ca Martin e mai în forma si trebuie sa apere.

gone12.10.2004 15:54

Hai sa ii dam credit lui Zenga. Eu zic ca el stie mai bine decat noi cine e in forma si cine nu. O sa vedem cine joaca la urmatorul meci. Ce imi place la Zenga e ca nu foloseste doar 11 jucatori, ci tot lotul. Bravo lui.

Virgil12.10.2004 17:29

Si mie îmi place ca ruleaza tot lotul si ca da tuturor posibilitatea sa se afirme.In privinta lui Tudor si Hamutovski evident ca alegerea îi apartine lui Zenga.Sa apere cine crede el ca e mai în forma.Noi ne-am spus parerile,care oricum nu influenteaza decizia lui.Orice am discuta noi si orice am vrea noi sa fie,important e sa fie bine pentru Steaua.

gone12.10.2004 22:09

Eu zic ca toti vrem sa fie bine pt Steaua si mai ales sa sarbatorim la finalul sezonului titlul cu numarul 22.