FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 2-0 (2-0)

«12»
mountytoma04.05.2013 08:48
"Firesc ar fi ca dupa meciul cu Dinamo, ros-albastrii sa primeasca tricourile de campioni si Cupa decernata in asemenea situatii. "

Mie mi s-ar parea normal sa primeasca tricourile de campioni si Cupa decernata in asemenea situatii dupa fluierul final al ultimului meci din acest campionat.

tricourile si trofeul trebuie acordate dupa incheierea campionatului, orice altceva ar inseamna lipsa de respect si chiar desconsiderare a competitiei

Adrian04.05.2013 12:28
Adrian, iar te dai zmeu desi nici mie nu imi convine ca nu s-a zis nimic de cioban. Spre exemplu, unde eram eu, cand am inceput cu "mitica la...", doar eu si inca doua persoane mai tipau si, vorba aceea, eram in peluza si nu la T0. Imediat au inflorit jandarmii intr-un coltisor.

Deci, nu ai ce pretentii sa ai ca nu se striga despre cioban, cand nici macar despre Sandu si Dragomir nu se striga la intensitatea corecta. Pe National Arena, care arata din ce in ce mai jalnic, nici o sansa pentru PN sa fie un grup unitar la toate meciurile. Repertoriul, desi acela sarac si minimizat pentru nivelul celor de ocazie, nici macar asa nu e folosit la potential ridicat.

Pai, Harap Alb, de ce mergi la meciuri daca n-ai cu cine si daca mai si infloresc jandarmii asa repede?

Stati acasa, baieti, daca vreti sa schimbati ceva.

HonestHooligan04.05.2013 14:56

Priviti si voi partea buna a echipei,care s-a vazut in meciul asta.Daca Tanase si Nikolici, care au avut picioare de lemn tot campionatul, s-au depasit pe ei,e un semn bun pt evolutia celorlalti jucatori.

In ciuda faptului ca Ciobanu' nu admite sa dea alti bani pe jucatori mai scumpi din afara, doreste sa investeasca in echipa si stafful actual, pt ca urmeaza CL , averea i-a scazut drastic si are procese de rezolvat.Dupa teoria mea..cand ii merge rau Ciobanului, Steaua face performanta si invers :D

Era de asteptat ca cei de la Panduri sa nu puna mari probleme Stelei, pt ca ei se multumesc cu rezultatele de pana acm si sunt o echipa ce respecta competitia si echipa mai buna.

rtj04.05.2013 17:58

Steaua Bucuresti a castigat titlul cu nr 24, dupa 7 ani ! U.S. 25!! fular-campionii

blindius04.05.2013 18:40
Pai, Harap Alb, de ce mergi la meciuri daca n-ai cu cine si daca mai si infloresc jandarmii asa repede?

Stati acasa, baieti, daca vreti sa schimbati ceva.

Intunecatule Span, iar ne ametesti cu revolutia din sifonier?

Am cinci meciuri din 2008 de cand am renuntat, dintre care trei anu' acesta, mai mult obligat de imprejurari. Uite ca nu s-a schimbat nimic la nivel de conducere a clubului, dar tu poti spera in continuare ca prin neprezentare gasesti o rezolvare. Poate doar puscaria si trecerea in nefiinta mai scapa clubul de fotbal de clanul becali.

Deja ne reapucam de aceleasi inutile discutii.

Sarbatori cat mai linistite sa aveti!

Adrian04.05.2013 18:44

Pasari-Lati-Lungila, nu e vina mea ca Romania e o tara de luma a n-a si ca oamenii de aici sunt niste dobitoci care iubesc prostia, maneaua, grosolania. La aia din tarile civilizate, cand cel pe care il platesti isi bate joc de tine, il dai afara sau renunti la serviciile sale.

Cei care merg la stadion ii tin in fotbal pe nenorocitii astia, ca le baga bani in buzunare. Pe toti nenorocitii, nu doar pe oierul suspendat. Da' lasa ca la anu' canci performanta. Sa vedem cine mai merge pe stadion :)

HonestHooligan04.05.2013 19:23

''Am cinci meciuri din 2008 de cand am renuntat, dintre care trei anu' acesta, mai mult obligat de imprejurari. Uite ca nu s-a schimbat nimic la nivel de conducere a clubului, dar tu poti spera in continuare ca prin neprezentare gasesti o rezolvare. Poate doar puscaria si trecerea in nefiinta mai scapa clubul de fotbal de clanul becali.''

Pasari-Lati-Lungila, nu e vina mea ca Romania e o tara de luma a n-a si ca oamenii de aici sunt niste dobitoci care iubesc prostia, maneaua, grosolania. La aia din tarile civilizate, cand cel pe care il platesti isi bate joc de tine, il dai afara sau renunti la serviciile sale.

Cei care merg la stadion ii tin in fotbal pe nenorocitii astia, ca le baga bani in buzunare. Pe toti nenorocitii, nu doar pe oierul suspendat. Da' lasa ca la anu' canci performanta. Sa vedem cine mai merge pe stadion :)

Deviati aiurea de la subiect !

pcsbb04.05.2013 20:20
Priviti si voi partea buna a echipei,care s-a vazut in meciul asta.Daca Tanase si Nikolici, care au avut picioare de lemn tot campionatul, s-au depasit pe ei,e un semn bun pt evolutia celorlalti jucatori.

In ciuda faptului ca Ciobanu' nu admite sa dea alti bani pe jucatori mai scumpi din afara, doreste sa investeasca in echipa si stafful actual, pt ca urmeaza CL , averea i-a scazut drastic si are procese de rezolvat.Dupa teoria mea..cand ii merge rau Ciobanului, Steaua face performanta si invers :D

Era de asteptat ca cei de la Panduri sa nu puna mari probleme Stelei, pt ca ei se multumesc cu rezultatele de pana acm si sunt o echipa ce respecta competitia si echipa mai buna.

In maximum o ora, nea Jiji va anunta achizitionarea unui atacant de 20 de milioane si ne va spune cum va face el 18 puncte in Sampion Lig!

SteauaToronto06.05.2013 00:18
Adrian06.05.2013 23:25

Ba' da' chiar toti muzicienii wannabe sunt stelisti?

MoWeed07.05.2013 10:13

Anu' trecut erau CFR-isti.

Adrian07.05.2013 11:42

Asta e totusi o veste buna. M-am speriat crezand ca doar noi avem baieti de aur, minuni, pusti, etc.

«12»