FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Castiga 2 bilete la peluza 1

armanovici20.04.2006 11:25

19-04-2006

Castigati doua bilete la Steaua - Middlesbrough

FCSTEAUA.RO va ofera ocazia de a castiga doua bilete la peluza 1 a stadionului National pentru meciul Steaua - Middlesbrough din semifinala Cupei UEFA.

Pentru a castiga biletele va trebui sa trimiteti un e-mail la adresa c***@*** cu subiectul "Pentru concurs" si care sa contina raspunsul la intrebarea:

Cate semifinale de cupa europeana a jucat Steaua in afara de cea pe care o va juca pe 20 Aprilie 2006?

, precum si modul in care puteti fi contactat in caz ca veti castiga (numarul de telefon)

Raspunsurile trebuie trimise pana joi 20 Aprilie 2006 la ora 15. Dintre cei care vor trimite raspunsul corect se vor alege 2 castigatori prin tragere la sorti. Castigatorii vor fi contactati telefonic si li se vor inmana biletele in cel mai scurt timp.

_yang20.04.2006 13:02

Bai oameni buni de ce nu faceti in asa fel incat sa decernati astfel de premii macar cu o zi inaintea meciurilor . eu de exemplu sunt din Galati si nu am participat ca degeaba imi dadeati mie biletele azi ca nu mai am oricum cum sa mai ajung la meci.

3

George Stan20.04.2006 13:15

Good point. De data asta insa a fost o chestie fulger. Am avut biletele, am decis sa facem concursul. Intradevar, cei din provincie au fost dezavantajati, insa era de ales intre a face asa sau a nu mai face nimic.

Concursul s-a incheiat, avem doi castigatori, vezi aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2371

_yang20.04.2006 13:34

Ai si tu dreptatea ta...