FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0-0

«12»
MoWeed29.04.2013 11:07

@besliud

Zi de zi folosesc outlook la munca pentru a da mailuri atat in romana cat si in engleza, cu autocorrectul activat. Niciodata nu mi-a aparut vreo balarie.

Nu mai da vina pe program si verifica-ti si tu postarea inainte sa apesi pe "adauga postare"

besliud29.04.2013 12:12

Daca ai ai sti cum scriu eu un post te strambi de ras! Eu am in birou o camera care bate exact pe monitoare, pozitia noastra este cu spatele la usa si cine vine in departamentul nostru da cu ochii direct in monitoarele noastre de 24 inch! :)) De masluit serverul de squid care monitorizeaza traficul tuturor utilizatorilor il facem, dar important este sa nu te prinda in fapt! :P

Nu lucrez la NASA dar pot spune fara rezerve ca la noi este mai rau decat acolo, mai ales cand ai un patron cu frica de umbra lui!

clausblaus29.04.2013 15:24

Din cate stiu eu "tufa de Venetia" ar trebui vandut cu aproape 4 milioane de euro,asta ca berbecul sa-si poata recupera banii platiti pentru perla-Dodel.

Ei,sa-mi spuna mie cineva,cine naiba da atatia bani pe unul care iti inscrie un gol pe an si iti da 3-4 pase de gol?!

Adrian29.04.2013 16:07
Hai ma ca nu i-a adus numai pentru treaba aia....pai atunci ce face peste 2-3 ani cand actuali titulari se vor plafona?

Cand vreodata in toata istoria jegului la Steaua a avut el vreun plan pe termen lung sau macar mediu?

Niciodata. El nu gandeste ce o sa faca echipa peste 2-3. Daca gandea, acum poate ca nu era ura asta asa de mare fata de el.

Daca ala gandea ca un investitor adevarat, nu ca un camatar, altfel stateau treburile.

Insa el e un camatar jegos si e interesat doar sa spele bani si sa bage cat mai multi bani in buzunare. Nimic mai mult.

Daca era baiat destept, la fiecare 10 milioane facute de Steaua, 1 il baga in buzunar si 9 le baga in echipa. Facea cea mai tare echipa din partea asta a Europei si avea in fiecare an performante si bani tot mai multi. Si acum stateam toti si vedeam altfel problema.

El a zis anul asta cum functioneaza treaba: "Din 10 milioane, 9 le bag in buzunar si 1 il dau la Steaua." - Iar asta se poate traduce in "Din 10 milioane, bag 10 in buzunar si vedem noi ce facem cu Steaua".

Deci hai sa nu ne mai intrebam ce o sa faca peste 2-3 ani, ca el sigur nu isi pune intrebarile astea.

Lorimer29.04.2013 16:12

Pai clar nu-ntelege fenomenul fotbalistic, asta am mai discutat. Dar eu acum sunt convins ca si-a dat seama de teapa Tanase data de Piturca si vrea sa scape de el.

«12»