FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CSMS Iasi 3-1 (1-1)

«12»
clausblaus07.04.2013 17:16
Da-le incolo de meciuri si rezultate; important e sa-l injuram pe becali in fiecare zi a saptamanii

Tu cu cine te certi,sau mai bine zis cu cine vrei sa te certi?De ce cauti scandal,te mananca in palma unde aduni avertismentele?

axl07.04.2013 17:30
Afara sta sa ploua ... dc nu suntem lasati cu o umbrela? chiar ne considera animale?

Nu te considera nimeni animal, astea-s regulile. O pelerina de ploaie de unica folosinta (pe care o poti folosi de vreo 20 de ori) costa 5 lei si nu te opreste nimeni sa intri cu ea.

gxg_an07.04.2013 17:44
Nu te considera nimeni animal, astea-s regulile. O pelerina de ploaie de unica folosinta (pe care o poti folosi de vreo 20 de ori) costa 5 lei si nu te opreste nimeni sa intri cu ea.

Stiu dar acum nu am si nici nu am de unde sa cumpar pelerina la ora asta...asta e ... o sa vin asa si sper sa nu ploua prea tare. Oricum parerea mea ... lasa-ma sa intru cu umbrela si daca arunc cu ea raspund pt faptele mele.

axl07.04.2013 18:13

Dar daca tu esti responsabil nu inseamna ca si altii sunt, nu? Daca unu' iti scoate un ochi cu o umbrela? E si el responsabil pentru faptele lui, da' cu ochiul tau ce facem?

Alta data sa iti cumperi o pelerina. Uite, maine.

eMagic07.04.2013 18:15

Se gasesc pelerine la magazinul din Ghencea, cel dintre filtre?

Korado07.04.2013 20:50
Se gasesc pelerine la magazinul din Ghencea, cel dintre filtre?

Foarte, foarte putin probabil.

iNsTiGaToR07.04.2013 21:17
Stiu dar acum nu am si nici nu am de unde sa cumpar pelerina la ora asta...asta e ... o sa vin asa si sper sa nu ploua prea tare. Oricum parerea mea ... lasa-ma sa intru cu umbrela si daca arunc cu ea raspund pt faptele mele.

Chiar daca tu esti sigur ca nu o sa faci nimic rau cu umbrela aia n-ai de unde sa stii daca iti ia altu umbrela si te bate cu ea.

axl07.04.2013 21:22

Plictisitor meci.

iNsTiGaToR07.04.2013 21:29
Foarte plictisitor meciul. Se vede ca baietii sunt deja campioni si nu mai sunt atat de concentrati.

Sper ca la meciurile cu ciorile si potaile sa vedem mai multa motivatie si ar fi chiar super sa incingem hora cu nr.24 in groapa.... :steag_sah_mic:

Adevarata treaba cu groapa. Vine in curand si ultima lopata de pamant pe mormantul Stelei.

Lays07.04.2013 22:21
Alta data sa iti cumperi o pelerina. Uite, maine.

Partea proasta e ca pelerina o sa te faca sa arati ca un criminal in serie care a venit sa violeze copii in toaletele publice din stadion.

Parca aveam umor candva. sad2.gif

axl07.04.2013 22:29

Nu mai Lays, nu pelerina de-aia galbena de slasher. Pelerina de unica folosinta, e ca un sac din plastic transparent cu gluga si maneci. E si utila, e si cocheta. Incape in buzunarul de la spate.

vlad08.04.2013 05:54
Nu mai Lays, nu pelerina de-aia galbena de slasher. Pelerina de unica folosinta, e ca un sac din plastic transparent cu gluga si maneci. E si utila, e si cocheta. Incape in buzunarul de la spate.

Pelerine de firma se gasesc? Nu pentru Ghencea am nevoie ci pentru Arena Nationala. Nu vreau sa ma arate Sensual sau Tonciu cu degetul sau... nasul.

Korado08.04.2013 06:28

Scor final 3-1 pentru Steaua, la finalul unui meci in care ne-am distantat la 16p de locul 2 si fara dar si poate suntem practic campioni!

Lorimer08.04.2013 11:14
Nu mai Lays, nu pelerina de-aia galbena de slasher.

Te referi la alea cu Begenbier care s-au dat cu biletul la meciul cu Slovenia din 2001?

axl08.04.2013 11:25

Nu stiu despre ce-i vorba, eu ma refer la asta:

pvc_yellow_raincoat___SPVCRY.jpg

Uniforma de serviciu a slasherilor (bad guy din filme de groaza gen Scream, I Know What You Did Last Summer, Texas Chainsaw Massacre, Halloween, etc.), exemplificata la misto in Last Action Hero de the ripper:

the_ripper.jpg

Lorimer08.04.2013 11:28

Astea sunt, numai ca pe-alea era trecut numele sponsorului.

gxg_an08.04.2013 17:34

Una peste alta .. m-a plouat, m-a batut vantul, am cantat, am sarit...a meritat ! Hai Steaua !

Korado08.04.2013 18:20
Una peste alta .. m-a plouat, m-a batut vantul, am cantat, am sarit...a meritat ! Hai Steaua !

Am prins si eu vreo 3-4 meciuri asa, pfff ce sensatie unica, numai ca atunci era stadionul plin. :steag_sah_mic:

gxg_an08.04.2013 19:22
Am prins si eu vreo 3-4 meciuri asa, pfff ce sensatie unica, numai ca atunci era stadionul plin. :steag_sah_mic:

Da ... e pacat ca nu prea mai vine lumea pe Ghencea ... si nu vorbesc in special de meciul acesta care poate avea scuzele lui (ex:vremea) ... vorbesc in general.

Korado08.04.2013 20:52

Este scris ceva pe gardul din Ghencea... si totusi putin inteleg

7 litere 2 culori sevilla visul nostru, al tuturor... :steag_sah_mic:

Asa si suporterii, suntem cativa care mergem oriunde si acei multi care vin la Mall Arena.

gxg_an09.04.2013 16:04

Trecand peste vreme si celelalte mai este un aspect nediscutat... Nu mi-a placut deloc cum s-a cantat si cum s-a auzit...

Eu am stat la Peluza Nord si incercam sa cant dar nu aveam ce pentru ca nu cunosteam versurile acelor melodii si nu se auzea nimic pana la mine ... nici ce zicea mustata, nici Dorin si nici celalalt baiat (nu-l cunosc dupa nume). In afara de primele cateva randuri in rest nu se cunosteau versurile si se auzea un zumzet stresant...practic era fiecare cu versurile lui.

Cred ca trebuie sa se faca ceva pt a canta toti acelasi lucru si in acelasi timp...trebuie cumparata o statie ceva.

Aveti idei cu ce se poate face in privinta asta?

«12»